Perfect, ideaal dat het zo snel geregeld kan worden!

Duidelijke uitleg, snel geregeld. Fijne manier van vaccineren.

Ideaal!

Dit is een hele fijne en makkelijke manier om je vaccinaties te krijgen. Compliment ook voor de zeer vriendelijke en behulpzame telefonistes!

Goed geregeld en kundige mensen

Alles was goed geregeld. Afspraak maken ging makkelijk en ze namen goed te tijd om alles uit te leggen. Super tevreden :)

Correct

Vriendelijke medewerker, die wat gehaast overkwam, maar overigens wel goed onze vragen beantwoordde.

De vaccinatie was erg professioneel gedaan, met veel info over verschillende ziektes op vakantie

Het was erg fijn dat 10 minuten voor aanvang ik gebeld werd dat de dokter eraan kwam. Er werd veel info gegeven en de prikken werden zeer fijn gezet

Heldere informatie. Duidelijke afspraak. Goede uitleg over alle vaccinaties.

Erg fijn dat ze bij je thuis komen. Het is makkelijk een afspraak te maken en reageren snel op je vragen of afspraak aanvraag. Enige minpunt was dat ze na afgesproken tijd kwamen, zou tussen 18:00-22:00. Maar uiteindelijk werd om 22:25 aangebeld. Had graag gehad dat ze nog even belde dat ze later waren.

Fijn persoonlijk contact

Dit keer was er geen arts beschikbaar om thuis langs te komen (eigen schuld, te lang gewacht) dus moesten we een stukje rijden. Maar nog steeds voelt een arts van thuisvaccinatie vertrouwt; alsof je thuis bent.

Prettig en snel geholpen

Aardige jongen die me snel heeft geholpen en goed advies gaf.

Makkelijk omdat het aan huis is, erg goede uitleg, vriendelijk.

snel en gemakkelijk

De arts gaf een heldere toelichting op de risico's van de vaccinatie.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie en afspraak wordt keurig nagekomen!

prettig en snel

fijne ervaring met degene die de vaccinatie doet, heldere uitleg

it was so nice to get all knowledge about the risks.

it was so nice to get all knowledge about the risks.

• Would you recommend us? Yes

de arts was onzeker

Mijn gegevens waren bij inschrijving al doorgegeven, telefonisch ben ik nog benaderd om de gegevens door te spreken. Helaas was degene die bij ons thuis kwam niet op de hoogte van mijn medicijngebruik. Dat gaf mij een wat onzeker gevoel. Verder was ze aller aardigst hoor.

Eenvoudig en goed

Maken van afspraak is gemakkelijk en op dag én tijd die je als klant wenst.

Uitstekende dienstverlening

Makkelijk aanmelden. Wordt goed geïnformeerd. Dienstverlening aan huis. Prettig geholpen.

goed, alleen moeilijk telefonisch bereikbaar, je hangt heel lang in de wacht

Prettig en duidelijke voorlichting

Q

Makkelijk, vriendelijk en snel!

Erg blij dat ik via thuisvaccinatie mijn reisvaccinaties heb gepland. Erg makkelijk, komen binnen het gekozen tijdvak en zijn er g vriendelijk! Geven je wat informatie en weten precies wat je nodig hebt.

Deskundig en sociaal!

Geweldig.

Heel goed.

Alles heel vakkundig gedaan op de afgesproken tijd.

Alles prima

De thuisvaccinatie arts was op tijd en we werden van tevoren keurig geïnformeerd over het tijdstip. Duidelijke uitleg en advies gekregen over onze bestemming.

snel, netjes en alles goed voorbereid

Door omstandigheden iets later maar wel aangekondigd. Arts had alle benodigde spullen bij zich. Kon goed advies geven over de reis. Vaccinatie ging snel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp