Fantastisch

Heel.gied geholpen

Aardige arts, snel en goed advies!

top

deskundig, duidelijk en volgens afspraak

Makkelijk en snel

Via de website een datum geprikt. Daarna goede informatie gekregen en was goed optijd. Volgende keer zeker weer. Top behandeld.

Goede uitleg over de vakantie bestemming

Goede beslissing op deze manier!

Prima service! Aardiger jonge man , die de tijd nam en alles goed heeft uitgelegd. Alleen kregen we een sms dat hij tussen half 2 en 2 uur zou arriveren. We hebben toen toch nog een uur moeten wachten.

Alles is prima verlopen

vacineren ging goed en het advies was prima

Geweldige voorlichting!

Fijne ervaring om dit thuis te kunnen doen. Vriendelijke mevrouw, had alle tijd om eea uit te leggen.

Zeer praktisch

Goede communicatie over de afspraak en vlot gegaan!

Prettige ervaring

Handig dat dit thuis kan. Aardige medewerker vriendelijk en deskundig

Netjes en correct

Goeie uitleg en alles specifiek voor de reisbestemming. Snelle en nette service.

Hele vriendelijke meneer kwam vaccineren bij mij thuis

Voor mijn trip naar sri lanka kwam een hele vriendelijke meneer bij mij thuis vaccineren. Hij heeft mij goed geholpen en mijn vragen kunnen beantwoorden.

Service gericht

Ik ben op mijn werk gevaccineerd. Goede communicatie. Lekker snel.

prima verzorgd

Jammer dat je een paar weken moet wachten voor de afspraak, maar je wordt goed op de hoogte gehouden over de afspraak/ tijd. Het bezoek voor de vaccinatie was prettig en verliep voorspoedig.

Effectief en efficiënt

Goede communicatie vooraf en tijdens het prikmoment alsmede een prettige uitvoering

Wat een luxe en gemak om aan huis informatie en de nodige vaccinaties te ontvangen.

Van tevoren fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van het tijdsmoment waarop je de arts kan verwachten. Vriendelijke arts en snel consult.

Leuke, professionele arts

Makkelijk online een afspraak kunnen maken. Goed op de hoogte gehouden qua aankomsttijd. Professionele, uiterst vriendelijk arts.

uitstekend en makkelijk

Prima geadviseerd en geholpen

Duidelijke uitleg over me hele reis

Lees de kleine lettertjes

Je betaalt nog eens 30 euro consult kosten bij een herhaalvaccinatie.

Goed geregeld en goed advies

Hij mooi op tijd en nam alle tijd voor mij

Ik was gelijk aan de beurt, duidelijke informatie.

Professioneel en vriendelijk geholpen

Goede kennis van zaken, prettig in de omgang en flexibel

Perfect, ideaal dat het zo snel geregeld kan worden!

Duidelijke uitleg, snel geregeld. Fijne manier van vaccineren.

Ideaal!

Dit is een hele fijne en makkelijke manier om je vaccinaties te krijgen. Compliment ook voor de zeer vriendelijke en behulpzame telefonistes!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp