Makkelijk en goed

Goede uitleg. Makkelijk dat ze thuis komen

goede ervaring, directe hulp.

zoals boven

Super geholpen door ervaren mensen.

Je wordt niet alleen geënt maar zij gaf ook nog informatie over bestemming en andere “medicijnen” die je mee moest nemen in je reis apotheek. Heerlijk het gevoel te hebben dat ze even de tijd voor je nam hoewel het eigenlijk heel snel ging. Top deze service.

Vooraf en tijdens goed geregeld

Goed en snel contact gehad over vragen en goed geholpen bij het prikken.

Top geregeld

Duidelijke uitleg en natuurlijk superfijn als je veel werkt dat ze ook thuis langskomen. Mijn verzekering vergoed alles dus de factuur sturen zij naar vgz. Superfijn dus!

Top!

Fijn dat het thuis kan

Service en prettig

Super makkelijk

Fijne service, duidelijk advies en super fijn dat het in je eigen omgeving kan. Vooral als je een beetje angstig bent voor prikken

Zeer prettig

Heldere communicatie. Van te voren telefonisch contact gehad. Ze weten waar ze over spreken. Je krijgt een tijdsblok wanneer ze komen. Dit wordt later verkleind wanneer ze meer informatie hebben. Erg aardige medewerkers!

super vriendelijk. meedenkend. en een uitstekende prikker.

Bij vertraging wordt je gebeld.

Tevreden

Het was een aardige dame. Het ging allemaal heel vlot. Ik zou thuisvaccinatie zeker aanbevelen.

Gemoedelijk en snel.

De arts was heel vriendelijk en maakte gezellig een praatje. Hij stelde me gerust en het prikken viel enorm mee. Het ging allemaal vlot, maar voelde niet gehaast aan.

Prima helder en snel geholpen holpen

Goede uitleg

Hele goede uitleg tijdens het vaccineren. Prettige arts die wel goed op de hoogte was van welke vaccins ik moet hebben voor mijn reis. En adviezen over het verblijf daar straks

Hele fijne organisatie

Bellen netjes van te voren op als het iets uitloopt en daarna nog een keer voor het juiste tijdvak. Afspraak online inplannen gaat ook makkelijk.

Uitstekend!

Het gemak van het thuis vaccinaties krijgen, gecombineerd met de vakkundigheid en het duidelijke verhaal van de uitvoerende arts: kan niet beter!

Excellente service

Excellente service.

Duur

4x20€ Op 1 adres... Beetje jammer

Helemaal prima

Heel handig en dik voormekaar!!!!

Super fijn

Veel duidelijke informatie gekregen. Fijne medewerker.

Goed geregeld

Precies goed.

Professionele dienstverlening.

Professioneel en super handig!

Fijne service

Opaallaan 1212