Super dat het makkelijk thuis kan. En in de avonduren. Geen vrij vragen op je werk. Geen gedoe met parkeren. En lekker In je eigen omgeving. Zeer tevreden

Heel prettig en betrouwbaar

Duidelijk, eerlijk en vriendelijk, reeël bedrag en punctueel

Heel fijn op deze manier en netjes, goed uitgelegd alles

Zie bovenstaande

Prima,

Correct, snel werkend. Voldoende info.

Prik en uitleg gehad voor onze reis , helemaal tevreden

Super service en advies tegen scherp tarief.

Duidelijke afspraken die netjes worden nagebeld en geactualiseerd. Goed advies mbt reisvaccinaties en medicatie.

We zijn prima geholpen!

Het was voor ons een nieuwe ervaring en het is ons 100 procent meegevallen, de prikjes waren haast niet voelbaar. Ook kregen we nog duidelijk uitleg over een paar zaken. De mevrouw stuurt ons tzt nog een herinnering voor de herhaling van de dtp..

Alles is goed geregeld

Van het maken van de afspraak tot het moment van de afspraak verliep alles prima.

Erg fijn dat dit zo thuis kan, zeker met kinderen.

Erg fijn dat het vaccineren thuis kan. Zeker met kinderen. Onze jongste dochter vond het allemaal erg spannend, maar de vertrouwde omgeving gaf een hoop rust. Complimenten ook voor degene die de vaccinatie uitvoerde. Een fijne man die heel rustig alles uitlegde en ook de kinderen op hun gemak stelde. Wij zouden bij een volgende keer zeker weer voor thuisvaccinatie kiezen!

Heel fijn!

Prettig contact en goede rustige uitleg.

Goed contact goede uitleg en komen hun tijd voor vaccinatie goed na . Top

Snel en duidelijk

Vriendelijk vrouw, die mij goed hielp en ook de tijd nam. Maar niet onnodig lang bleef.

Nemen de tijd voor goed persoonlijk advies en beantwoorden van vragen

Snel, accuraat en vriendelijk. Wij gaan naar Colombia en hebben gezondheidsproblemen. Daar werd bij het vaccinatie-advies adequaat bij stilgestaan, alle vragen beantwoord en geen onnodige of ongewenste vaccinaties of andere producten aangeprezen. Ook telefonisch goed bereikbaar, snelle reactie op e-mail en de afspraak kon op heel redelijke termijn, de tweede zelfs rekening houdend met onze reisplanning.

Uitstekende, duidelijke uitleg waar de tijd voor genomen wordt.

Handig dat je de deur niet uit hoeft. Informatie was heel uitgebreid.

Perfect. vriendelijke arts en goede uitleg

Perfect. vriendelijke arts en goede uitleg

Goed geholpen door professionele artsen

Duidelijke uitleg over de verschillende vaccinaties. We hebben mijn gehele reis doorlopen waarbij er genoeg ruimte was voor vragen. Voor de afspraak krijg je een tijdslot toebedeeld. De arts was zo vriendelijk om mij te bellen met een tijdsindicatie van het bezoek, zodat ik niet onnodig zat te wachten.

Super geregeld ook op een zaterdag

Super geregeld ook op een zaterdag

Prettig

Afspraak maken is makkelijk en snel, je krijgt van tevoren bericht hoe laat de arts denkt te komen. Keurig op de afgesproken tijd. Erg fijn dat het thuis kan gebeuren.

Prima uitleg

Wij kregen prima uitleg over de vaccinaties en ziektes die in het land voorkomen en wat te doen dan en ook over preventie. Vriendelijke arts die zeer bekwaam is.

Super chill

We kregen hele goede en duidelijke uitleg en de mevrouw die bij ons kwam was super vriendelijk. Echt een fijne ervaring!

top

Goede uitleg top

Fijn dat je niet van huis hoeft, goede uitleg en extra info

Heel goed!!!

Ik zal het kort omschrijven: Erg goed, professioneel.

Op tijd en uiterst vriendelijk

Vakkundig en geduldig

Opaallaan 1212