Makkelijk te plannen, aardige arts en fijne uitleg!

Alles in 1x geregeld!

Professioneel, vriendelijk en makkelijk

Prima geregeld. Niet het gevoel dat er extra "bijverkocht" wordt. Geduldige uitleg over eventuele andere dingen waar je op moet letten. Helaas per 2023 wel extra kosten voor het huisbezoek van een arts, bovenop de consultkosten, maar ik vind dat dit het wel waard is.

Een hele goede ervaring

Ik ben erg bang voor prikken en dit is telex en gaat rustig met een praten en klaar

Snel en makkelijk

Ideale oplossing voor een reisvaccinatie. Gewoon aan huis. Arts was op tijd. Was zo gepiept. Goed geregeld!

Eenvoudig en snel vaccinatie en voorlichting

Een goede voorlichting, en vlotte vaccinatie gewoon aan de keukentafel thuis.

Deskundig en neemt alle tijd

Er is alle tijd genomen om mijn situatie te verhelderen een assend advies te geven

uitstekend geholpen

wat een service dat dit thuis kan. en goede informatie en voorlichting gekregen.

Top geregeld

Goede service, fijne mensen, ideaal vanuit huis en kundig

Goed geholpen

Netjes binnen de afgesproken tijd en prima uitleg over onze reis.

Goede voorlichting en arts heeft veel kennis. Er word steriel gewerkt wat belangtijk is. Nadeel is alleen lange wachttijd voor herhaalprik.

prima afgehandeld

prima afgehandeld

Zeer goede service

We werden erg goed op de hoogte gehouden op welk tijdstip de arts aanwezig zou zijn. Hele goede uitleg t.a.v vaccinaties. Goed geregeld allemaal!

Zeer goede informatie en ook het gemak van niet het huis uit hoeven het is makkelijk om afspraken te maken en recepten e.d. ook dat gaat super snel!!

Eindelijk een positieve ervaring met vaccineren.

Onze zoon heeft al jaren enorme prikangst. Het lukte ook niet meer om hem te prikken. De dokter liet onze zoon rustig op de bank liggen, maakte eerst een praatje. En daarna zette hij vlot de vaccinatie bij onze zoon. Enorm bedankt voor deze positieve ervaring!

Makkelijk, komen afspraken na. Alles is goed geregeld.

Top, snel en optijd

Snel, optijd en er wordt naar je wensen geluisterd als je medische wat problemen hebt.

Zorgvuldige organisatie met veel kennis

Deze organisatie heeft het welzijn van de gevaccineerde hoog in het vaandel. Er wordt een gedegen advies gegeven, vooral bij medicijngebruik.

makkelijk

Makkelijk, prima

geweldig

-goede uitleg over de vaccinaties -goede uitleg over de in dat land voorkomende ziektes -goede uitleg over de het te handelen in geval van ziekte in betreffende land. -goede administratie in het vaccinatieboekje

Prima service,

Heel handig, arts kwam op afgesproken tijd langs en gaf eerlijk en reël advies. Aanrader !

Vaccinatie in je eigen huis door een arts! Professioneel en vertrouwd.

Vaccinatie in je eigen huis door een arts! Professioneel en vertrouwd.

Arts die kwam prikken was top!!!

Zeer positieve ervaring met de vrouwelijke arts die kwam prikken. Zij gaf duidelijke uitleg dus zeer positief over deze vrouw. Echter 2 min punten, nl. ik heb 2 keer gebeld na ong een uur in de wacht wordt ineens de verbinding verbroken. En miscommunicatie voor wijziging afspraak liep niet Aanbeveling ja omdat ik ervan uit ga dat dit eenmalig was

Persoonlijk, makkelijk en snel geregeld.

Makkelijk gepland, fijn bij mij thuis, fijne dame die aangepast/persoonlijk advies en informatie geeft over mijn reis.

Goed advies, professioneel gezet. Alles ging zoals verwacht. Beschikbaarheid had van mij wel wat meer mogen zijn om in te plannen.

Makkelijk duidelijk en snel vaccineren

Je kunt je snel laten vaccineren Je krijgt duidelijke uitleg ook over eventuele andere ziektes of risico’s. Er wordt een documentatie over ziektes en risico’s achter gelaten. Het is makkelijk plannen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp