Makkelijk en deskundig

Fijn om niet op pad c te hoeven voor vaccinaties. Alleen jammer dat paar dagen voor geplande afspraak deze verzet werd......

Heel fijn dat ze aan huis komen.

Veel kennis en duidelijke communicatie.

Erg makkelijk thuis

Tussen afgesproken tijdstippen kwam departement langs. Kon eerlijk advies geven en heeft alles goed uitgelegd.

Fijn dat iemand thuis je vaccinatie geeft. Aardige man die alles goed uitlegt.

Geweldig!

geweldige ervaring, wat een service!

Goed geregeld en heel prettig

Heel snel geregeld en prima adviezen gekregen. Ik had nog een vraag over een extra vaccinatie gordelroos. Ook daar snel antwoord op gekregen. Prima ervaring voor herhaling vatbaar.

Weinig beschikbaarheid, incomplete informatie over vaccinaties en voorrijdkosten

Om op tijd te zijn voor mijn vaccinaties heb ik 2 maanden voor mijn reis een afspraak gepoogd te maken. Er was geen beschikbaarheid in de (grote) stad waar ik woon dus ben ik voor een afspraak naar een andere stad gereisd. Ivm een tweede rabies vaccinatie moest er een tweede afspraak volgen, waarvoor ik ivm gebrek aan beschikbaarheid heb moeten uitwijken naar een andere organisatie, waar ik overigens dezelfde dag terecht kon. Omdat het reisadvies per mail me niet duidelijk was, heb ik de klantenservice gebeld en nagevraagd waarom een bepaald vaccin niet geadviseerd werd terwijl dit bij andere organisaties wel geadviseerd wordt voor het land waar ik naartoe ga. Dit heeft zij op mijn verzoek meegegeven aan de thuisarts, die het ook bijzonder vond dat dit vaccin niet werd geadviseerd. In de hoop dat ik hiermee alle medicatie voor mijn reis rond zou hebben, bleek dat de malariamedicatie nog na moest komen met de post of opgehaald bij een apotheek. Tevens werden de voorrijdkosten niet vergoed door de verzekering, terwijl dit niet duidelijk gecommuniceerd is in alle mails die ik van thuisvaccinatie heb gekregen. Ik had het prima gevonden om zelf naar een vestiging te gaan, maar die mogelijkheid was er helaas niet. Gelukkig waren de thuisarts en telefonische helpdesk wel aardig, maar gezien de omslachtigheid, slechte beschikbaarheid en extra kosten zou ik, als mijn verzekering vaccinaties elders zou vergoeden, de volgende keer liever naar een andere organisatie gaan.

Vlotte, deskundige en humorvolle behandeling

Alles helemaal goed. Ideaal dat het thuis kon.

Super handig dat dit ook thuis kan.

We hadden een heel aardige arts die onze kinderen en ons heeft gevaccineerd. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en ook onze kinderen gerust te stellen. Al met al zou ik dit iedereen aanraden. Geen wachten in wachtkamers en alles simpel geregeld. Geen gestress.

Duidelijk en met zorg

Duidelijk wanneer aankomst tijd was. Rustig en met zorg uitleg gegeven. Totaal geen gehaast bezoek.

Heel prettig!

Heel netjes op tijd gekomen, en een hele fijne rustige arts. Als Heel prettig ervaren!

Zeer slecht bereikbaar, maar prima en vriendelijke arts.

Het maken van een online afspraak ging probleemloos. Een dag voor de afspraak bleek mijn zoon ziek en moest de afspraak verplaatst worden. Gemaild en gebeld, telefoon wordt niet opgenomen, ondanks dat de automatische telefoonbeantwoorder aangeeft dat ze op dat tijdstip wel bereikbaar zouden zijn. Op mijn mail is niet geantwoord. De arts in kwestie kwam dus wel langs, want zij was niet geïnformeerd. Gelukkig hebben we het onderling prima kunnen oplossen met een consult in de tuin etc. Een pluim voor de arts dus, het bedrijf zelf mag nog wat verbeteren.

Goede uitleg en service

Goed geregeld!

We zijn met ons gezin van 5 thuis gevaccineerd, op een zaterdag. Alles was goed communiceert, tijd, welke medicatie etc.

Goede afhandeling van afspraak

Uitstekende uitleg, afhandeling en aanvullende informatie.

Klantvriendelijk

Top service!

Goede uitleg

Goede uitleg, aardige arts die de tijd neemt voor je

Proffesioneel en vanuit comfort van je huis vaccineren

Ik kon in de avond een afspraak maken. Zeer aardige dokter gaf mij uitgebreid advies over de vaccinaties en waarmee ik rekening moet houden in India. Vanuit comfort van mijn huis op een door mijn gekozen tijd werd ik gevaccineerd. Kan ik iedereen aanbevelen,

Werkt goed en denken mee

Prima ervaring, fijn dat het thuis is dan hoef je niet met het hele gezin in de wachtkamer te wachten. Hadden veel aandacht voor de kinderen.

Super concept met een klein verbeterpuntje

Maken sinds 2011 gebruik van thuisvaccinatie, een super concept Art bezoeken uitstekend, afspraak maken buitengewoon moeizaam. 17 minuten in de wacht gehangen om een vervolgafspraak te maken, dame adviseerde vervolgens om dit ‘s avonds bij bezoek van arts te doen, Helemaal prima, maar bij bezoek van arts, liep deze tegen allerlei onmogelijkheden In het systeem aan om vervolgafspraak in te boeken, deed echt vreselijk zijn best, daar lag het absoluut niet aan.

Super: Goed informerend en punctioneel

Vooraf steeds een update over datum, tijd en voorbereiding. Prettig contact, goede informatie en aanvullende toelichting op het moment van vaccineren zelf. Online alles na te kijken in eigen omgeving. Super!

Heel goed geregeld

De persoon was heel geordend, duidelijk en goed op de hoogte van alles

Goed geholpen, duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen en op m’n gemak gesteld door de arts.

Snel, goed advies

Makkelijk in te plannen via de website. Goed advies voor op reis

Makkelijk thuis en snel geregeld

Prima advies en snel en makkelijk geregeld.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp