Fijnn

Was een hele prettige ervaring. Achteraf twijfelde ik eel of ik nog rabies moest krijgen

Goeie service aan huis. Goeie uitleg en informatie De arts was aardig maar wal wat gehaast (onrustig). Verder alles prima.

Fantastische voorlichting, gratis erbij

Goed voorbereid. Goede tips Een aanrader!

Ervaren arts, prima begeleid en goede aanbevelingen

prima, snel en duidelijk

de arts was mooi op tijd, geïnteresseerd en gaf duidelijke info

Erg gemakkelijk en goede uitleg

Super gemakkelijk ,komen op afgesproken tijd en regelen het gelijk met je zorgverzekering

Super!

Nooit meer wachtkamers waar ik met mijn toch al angstige kind alle tijd heb om de spanning te laten oplopen. Thuis is perfect!

Het was prima en duidelijk

Aan huis is zeer goed geregeld en advies duidelijk. Alleen zou mijn partner nog antibiotica meekrijgen voor op reis. Helaas is dat niet gelukt, deze zijn niet bezorgd noch een factuur aangemaakt. Niet erg, want ook niet nodig geweest. Maar als gezegd wordt dat zij dat krijgt moet het ook wel komen natuurlijk. Misschien miscommunicatie.

Snelle service

Het maken van de afspraak was alleen mogelijk op 1 dagdeel, geen keuze dat was jammer. Vaccinaties waren snel gedaan. Kwam wel wat gehaast over.

Beperkte afspraakmogelijkheden en onjuiste informatie

Het maken van een afapraak op korte termijn (< 1 maand) was niet mogelijk. Toegewezen tijdsblok ('ergens tussen 12 en 16 uur) betekende dat gezinsleden vier uur vrij moesten nemen. Pas op dag zelf kon men tikdstip iets concreter maken. Verder werd ten onrechte NIEUW gele vaccinatieboekje aangesmeerd, terwijl Staatsdrukkerij en overheid aangeeft dat ALLE gele boekjes vanaf 1983 geldig zijn.

Top! Vriendelijk en deskundig.

De arts was zeer vriendelijk, op tijd, deskundig een hele prettige manier van vaccinatie voor onze reis.

Fijn en kundig advies

Hoe fijn dat je thuis je vaccinaties en advies kunt krijgen.

Gemakkelijk thuis

Duidelijke afspraken, prima op tijd. Heldere voorlichting. Snel geregeld met goede thuis service. Zeer tevreden

Goede en duidelijke uitleg

Begreep niet zo goed welke vaccinatie ik nu wel of niet nodig had

Gewoon goed

Niets negatiefs te melden. Gewoon goed en op de aangegeven afspraak.

Vaccinatie was goed gedaan maar kon niet THUIS worden gedaan

Zie hierboven

Service aan huis, zeer prettig

Hoe fijn dat je je huis niet uit hoeft voor een vaccinatie. En ook nog een goede voorlichting over welke medicijnen verstandig zijn om mee te nemen in je reisapotheek. Top service!

Alles prima, ook informatie

Heel prettig en op afgesproken tijd geregeld

Duidelijk, krachtig, bondig en belangstellend.

Prima, prettig en informerend!

Mooi op tijd en heel veel informatie gekregen.

Kundig personeel

Heel vriendelijk en goeie benadering. Snel en heel kordaat

Klantvriendelijk en kundig

Prettig dat er bij ons thuis geprikt kon worden. De arts was vriendelijk en kundig. Scheelde een hoop stress bij de kinderen.

snel en effectief

Afspraak maken bleek bleek wat lastiger vanwege bezetting en eigen agenda, en bleek in eerste instantie niet goed te zijn vastgelegd. Op de dag zelf goede communicatie over tijdstip vooraf en afspraak zelf verliep uitermate plezierig.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp