Goed!

Alles verliep goed. Het invullen van onze gegevens, het maken van de afspraak en contact vanwege een vraag. Ook de arts die ons thuis kwam vaccineren was erg aardig en behulpzaam. Een goede ervaring.

Heel prettig dat er thuis gevaccineerd kan worden

Heel prettig dat er thuis gevaccineerd kan worden ook krijg je adviezen mee van het te bezoeken land(en).

goede en handige dienstverlening

volledige informatie van een zeer bekwame arts

Informatief

Meneer wist alles prima uitleggen en kwam over als een echte deskundige

Handig

Ideaal

Deskundige en duidelijke uitleg en kundig gevaccineerd en prima op tijd

Heel gemakkelijk en aardige arts

Prettig om bij jezelf thuis in alle rust de vaccinatie te ontvangen. Prima en heel aardige en kundige arts.

Vriendelijke behulpzame arts.

De kinderen (7&9) hebben zonder problemen een prik gekregen.

Vriendelijke medewerkster en duidelijke uitleg

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de tijden waarin ik de verpleegkundige kon verwachten. De medewerkster was erg vriendelijk en stelde me gerust, aangezien ik het een beetje spannend vond. Ze gaf goed en duidelijk advies over alles en beantwoordde de vragen die ik had. Zeker een aanrader!

Vriendelijk en professioneel

Goed geholpen, hele vriendelijke dame die de kinderen meteen geruststelde. Nam de tijd om vragen te beantwoorden en gaf duidelijke uitleg.

super geregeld

Goed geregeld allemaal. Fijn advies op maat en direct contact met de arts voor vragen. Heel duidelijk, goed advies.

Zeer correct en kundig

Zeer tevreden over zowel de stiptheid m.b.t. het afgesproken tijdvak, als over de goede informatie m.b.t. mijn vakantiebestemming inzake gezondheid.

Netjes geholpen

Makkelijk een afspraak maken en dan komen ze gewoon thuis bij je langs. Op het moment dat jij wil. Hoe makkelijk wil je het hebben.... Zeer nette arts, die duidelijk uitleg geeft en netjes vaccinatie zet. Geen haast, gewoon haar ding doen en dan weer naar de volgende toe.

Op tijd in aankondigingen en duidelijkheid

Duidelijke taal, de aangegeven tijden kloppen voor de aankomst dus ideaal.

Zeer cliënt vriendelijk

Vond de Vaccinatie arts een zeer cliënt vriendelijke persoon, heeft ook een goede uitleg gegeven over het gebruik van diverse voeding middelen en drankjes. Waar je allemaal op kan letten t.b.v. je eigen gezondheid ter plaatse. Kortom een zeer ruime voldoende.

Goed geïnformeerd.fijne mailwisseling

Makkelijk, handig en efficient

Factuur naar CZ en de medicijnen door de brievenbus

Zeer goed!

De arts was kundig en heeft het goed en duidelijk uitgelegd! Zeer positief over de arts! Niets op te merken!

Heel goed

Hele ervaren meneer en goede advies gekregen

Tevreden

Dokters komen binnen het gestelde tijdsslot, zijn volledig in hun informatie en prikken goed.

Professioneel, deskundig, zorgvuldig, laagdrempelig en meedenkend

Heel fijn!

Duidelijk en zorgvuldig

Duidelijke informatie op de website. Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Tijdens de vaccinatie-afspraak nog veel goede en duidelijke informatie gekregen.

Super makkelijk

Makkelijk en goede uitleg en zeer vriendelijk

Alles prima geregeld

Alles was prima geregeld van aanmelding t/m arts aan huis

Fantastisch

Wij maken al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van thuisvaccinatie.nl. Handig dat je zelf een bezoekmoment kunt uitkiezen. Vriendelijke artsen die je uitgebreid informeren over de te nemen voorzorgsmaatregelen en deskundig zijn.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp