duidelijk advies.

Soms worden de afspraken te makkelijk verzet naar andere datum. Heb dat nu 3 keer ervaren. Vind dat er meer rekening moet worden gehouden met de klant, Die vraagt niet voor niets die datum en tijdsblok aan. Je past je eigen planning daar op aan en kan je niet zomaar even veranderen. En als de afspraak dan toch verzet moet worden bel dan niet pas een dag van te voren maar een minimaal 1 week van te voren. Als er dan gebeld wordt probeer dit dan meer als een keer en met een openbaar nummer dat zichtbaar is. En niet met privénummer want daar kan je niet naar toe terug bellen.

top service!

Hele gezin in een keer gevaccineerd thuis Keurige mail met tijd van aankomst Duidelijke uitleg, declaratie rechtsstreek aan ziekenfonds

Goed advies, fijne dokter.

Fijn om niet naar de GGD te hoeven gaan en dat ze aan huis komen. Hele fijne dokter die goed advies gaf en meedacht. Wij vaccineren al jaren via deze organisatie en nooit spijt gehad.

Aanrader!

Super handig dat ze aan huis komen, waren prima op tijd en goed geprikt. Nergens last van gehad! Op naar de volgende.....

Wat een gemak, dat een arts thuis komt om alle gezinsleden te vaccineren

Accuraat

Prettig

Super praktisch en veel persoonlijke aandacht

Super praktisch, makkelijk in eigen omgeving. Goede uitleg over wat er ingespoten word en waar we in de omgeving waar we naar toe gaan rekening mee moeten houden.

Super makkelijk, goed en hele nette en vriendelijke medewerker!

Super makkelijk, goed en hele nette en vriendelijke medewerker!

De arts was vriendelijk en deskundig.

Vind het wel jammer dat de 1e afspraak werd verzet naar een andere dag en tijdstip.

TOP!

Handig, snel, duidelijk én ook nog eens goedkoper dan een consult + vaccinaties bij dokter of GGD.

Heel soepel allemaal

Duidelijke voorlichting gehad. We zijn heel tevreden. Ook wat betreft de medicatie die ik gebruik. Dit ivm malariapillen. Dank. Marjan Koopman en Annet Oosterhof

Heel fijn dienstverlening

In het hele proces (van aanmelden tot de prik zelf) alleen maar vriendelijke mensen tegenkomen. Dat vond ik heel prettig.

Alles naar wens verlopen zeer duidelijk

Alles als zeer prettig ervaren Heel duidelijk en er werd de tijd voor genomen . Bedank voor de goede zorgen.

v

x

Lange wachtrij/ tijd om telefonisch iemand te spreken.

Prima advies

Ervaren arts, rustig, helder verhaal.

Fijne ervaring!

Het was op tijd, vriendelijk, snel en professioneel!

Fijn dat ze ook thuis komen

Ben al jaren een tevreden klant, afspraken zijn goed in te plannen en alles, verleden en vaccinaties netjes bij elkaar. Ideaal voor mij dat ze ook langskomen.

Prima!

Op tijd, service, klantgericht, kennis van zaken en proactieve medewerker

Efficient

Afspraak verliep mooi op tijd, geheel praktisch. We hadden gekozen voor thuisvaccinatie uit praktische overwegingen maar ook omdat onze zoon angstig is voor prikken. De arts was puur praktisch en weinig empatisch. Geen interesse of geruststelling. Hij deed zijn werk maar zou prettiger geweest zijn als hij bijvoorbeeld even iets zou vragen aan de kinderen om hun meer op hun gemak te stellen. Dus al met al prikken zijn goed gegaan, was okay maar had het zelf anders gedaan.

Prima consult en uitvoering

De medewerker was conform afspraak aanwezig waardoor consult prettig en snel kon verlopen

Prima geregeld

Voor ons gezin van 6 personen bleek thuisvaccinatie een uitkomst. Weinig gedoe en snel geregeld. Aardige arts en goede uitleg.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp