Tevreden

Goede en snelle dienstverlening met duidelijke uitleg. En keurig op de afgesproken tijd.

Snel en deskundig en helder advies

Vanwege drukte bij lokale GGD besloten om vaccinaties voor mijn aanstaande reis naar Nepal te laten verzorgen door ThuisVaccinatie.nl Was positief verrast door de korte termijn waarop afspraak kon plaatsvinden. Duidelijke adviezen over welke vaccinaties nodig waren. Helder dossier met bestemmingsafhankelijke overzichten en informatie. Tijdens bezoek aan huis naast de inentingen zelf ook goed advies over optionele medicatie (voorzorg) in combinatie met snelle levering aan huis. Prijzen zijn zeer concurrerend en samengevat in duidelijk overzicht zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Kortom een aanrader!

Zeer goed!!!

Gewoon thuis op afspraak je vaccinaties en een heel.goede voorlichting. Ik kan dit iedereen aanraden!

OK

Goede vöorlichting, nuttige informatie gekregen.

Niet erg professioneel en gehaast

Mijn afspraak werd afgezegd een dag vantevoren. Hierna hebben we met pijn en moeite een nieuwe afspraak kunnen maken. Op de dag van de afspraak heeft de arts wederom twee keer gebeld om de afspraak te wijzigen. Wij hebben kinderen en dan is het niet logisch om te vragen of het akkoord is om de afspraak laat op de avond te plannen. De arts maakte tijdens de priksessie een gehaaste indruk.

Super handig en vriendelijk

Zeer kundig en vriendelijk Ook erg handig dat je de deur niet uit hoeft

Geruststellend

Vriendelijk, kundig

Topservice

Netjes een tijdvak gekregen en de arts was gewoon op tijd, gaf veel duidelijke informatie over de locatie waarnaar ik reis en waar ik op moest letten. Hij bereidde me goed voor op de prik en het was binnen 10 minuten ook weer klaar. Echt heel handig!

Goed gecommuniceerd

De arts was er mooi op tijd! Gaf goede uitleg over de vaccinatie’s en die waren ook zo geplaatst

prima geregeld.

alles prima geregeld en een goede uitleg.

Perfect geregeld.

Super, wat een gemak. Heldere uitleg. Sterk aanbevolen.

Fijn dat ze aan huis komen

Duidelijke uitleg, fijn dat het aan huis is

Enorm handig!

Goede informatievoorziening, in alle rust en in eigen omgebing. Ideaal!

Goede uitleg

Fijn!

Mevrouw was heel aardig en rustig, stelde mijn dochter op haar gemak. Heeft alles goed uitgelegd. Was heel fijn.

Duidelijk

Goede uitleg voor eventuele andere dingen waar je rekening mee moet houden op reis

Kompleet goed. Uitleg en vragen beantwoordt

Makkelijk, deskundig

Fijn om thuis gevaccineerd te worden. De artsen waren vriendelijk en kwamen deskundig over. Goede aanduiding voor het tijdstip van de afspraak, hoewel ruime schatting en dan komen ze toch net na dat tijdvak van 2 uur. Maar omdat je gewoon thuis bent is dat overkomelijk.

Heel vakkundig

Informatief....helder..

Goed geregeld!

Simpel makkelijk deskundig goed geïnformeerd!

Gemak dient de mens

Zeer prettig om in je eigen huis te worden gevaccineerd. Vragen werden professioneel beantwoord.

Deskundig

Fijn om aan huis gevaccineerd te worden! Deskundige arts, duidelijke uitleg en voorlichting niet alleen wat betreft de prikken maar ook over andere beschermende opties op de plek van bestemming. Prima organisatie .

Heel goed

Fijn dat je thuis kunt blijven ,op al mijn vragen een goed antwoord gehad

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp