Professioneel

Aardige man die alles heel duidelijk heeft uitgelegd.

super!

Heel simpel, je maakt een afspraak en kon al op korte termijn. Je hoeft de deur niet uit, dus hoe fijn is dit. Aardige arts en goede uitleg gehad!

Correct, vriendelijk afspraak op tijd en duidelijke uitleg. Ga zo door.

Heel goed geregeld

Net als de eerste keer prima voor elkaar en keurig op tijd.

Professioneel en goede communicatie

Zeer positieve ervaring met Thuisvaccinatie. Er wordt goed gecommuniceerd wanneer je de medewerker kunt verwachten. Deze personen zijn zeer deskundig en proffesioneel.

Niet hygienist behandeld

Mijn ervaring was, kwam een man bij mij binnen, aan de kleding en aan zijn handen en nagels zag ik dat het niet fris uit zag. Handen niet gereinigd of handschoenen. Me schouderplek niet eerst schoon gemaakt. En de pleister plak hij eerst op zijn hand en dan met zijn vingers overeen, dan wou het gaan plakken. En ik weiger en zegt dat hoeft niet. Voortaan aub stuur mensen die rekening houden met anderen zijn gezondheid.

Kundig en attent

Goede info en kundige prikker.

Helemaal top

Ik had een heel prettige ervaring. De arts heeft alles goed uitgelegd en het was gewoon een goede ervaring, volgende keer zou ik hier weer voor kiezen

Wat een goeie service. Zo fijn om thuis alle informatie en vaccinaties te krijgen voor vertrek naar het buitenland. Echt een aanrader zeker wat betreft de info.

Uitgebreid en duidelijk!

De medewerkster die kwam was erg vriendelijk en legde alles duidelijk en uitgebreid uit!

Super makkelijk

Hi, fijne ervaring gehad. Nog nooit zulke pijnloze prikken gehad! De arts kwam binnen, aardige gast, kort gesprek en advies, prikken, vragen. Hij is 10-15 minuten binnen geweest. Lekker soepel

Top gedaan

Goede informatie en vaccinatie door vriendelijke arts

Eerlijk gezegd had ik meer verwacht aan informatie.

Ik had iets meer reisinformatie specifiek voor onze vakantie verwacht, moest hier echt om vragen. Wellicht had dit wel te maken dat ik van tevoren had aangegeven dat ik in het verleden de opleiding tot reizigers verpleegkundige hebt gevolgd. Het belangrijkste doel was wel de vaccinaties die we nodig hadden. Verder was het prima.

Heel erg handig

Het is echt superhandig om en arts thuis te laten komen. Hij neemt ook uitgebreid de tijd voor je om alles uit te leggen. Ook krijg je goed advies.

Proffesioneel.

Zoals aangeven aanwezig op het afgesproken tijdstip. Advies vaccinaties vrijblijvend. Werd niet opgedrongen. Goede uitleg en informatie over risico' s . Gelijk alles geregeld inclusief indienen zorgverzekeraar.

super

Gemakkelijk

Fijn en gemakkelijk

Heel goed

Fijne prettige. Met genoeg informatie

Super makkelijk vriendelijk en snel

Ideaal

Gewoon goed snel en discreet

Gewoon goed snel en discreet

Prima geregeld

Deskundige mensen , mooi tijdschema en vriendelijke mensen .

Deskundig advies

Zoals de titel het al zegt, ben ik enorm deskundig geadviseerd. Ook vond ik het fijn dat de risico's werden besproken als ik een vaccin niet zou nemen. Buiten de vaccins om kreeg ik nog een aantal fijne tips mee.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp