Top.

Simpel, transparant, makkelijk, prima communicatie, vriendelijk, deskundig en duidelijk goed ingelezen in de reis die gemaakt wordt.

Zo goed georganiseerd

De dokter die kwam goed op tijd en had veel kennis. Zo fijn dat je dit thuis kan doen en niet ergens heen hoeft te gaan. Het is het waard om die extra bijdrage te betalen. Ik doe het voortaan altijd via dit bedrijf.

Perfect geregeld

Vriendelijke deskundige medewerkers met duidelijke uitleg en toevoegingen.

Geweldig !

Hele goede communicatie via mail, snel en duidelijk. Ook persoonlijk met de arts op locatie. Netjes op tijd, vragen werden goed beantwoord. Echt aanrader ! Ga zo door Thuisvaccinatie !!! Top !!!

Snelle service en goede uitleg, en erg vriendelijk

Snelle service en goede uitleg, en erg vriendelijk

Top gedaan

Geweldig!

De arts die kwam nam goed de tijd voor ons gezin. Was een lieve vrouw die zeer kundig was. In alle rust thuis konden onze kinderen gevaccineerd worden voor de vakantie.

Kundige arts

Kundige arts. Half uur voor aankomst, sms bericht met aankomsttijd. Voldoende tijd Nauwkeurig advies Geduldig met zoontje van 6 jaar

Betrouwbaar en kennis van zaken

Meerdere vaccinaties gehad. Prettige mensen die kundig waren. Afspraken altijd na gekomen. Kortom fijne organisatie om zaken mee te doen

Deskundig advies

Prettig contact. Deskundig advies en vakkundig geprikt.

Snelle en fijne manier om te vaccineren

Onwijs fijn met (jonge) kinderen en een drukke agenda om thuis te laten vaccineren. Snel een afspraak gemaakt, duidelijk en goed advies waarbij je kan aangeven of je iets wel of niet wil. Een aanrader

Heel praktisch dat je niet de deur uit hoeft voor je vaccinatie(s)

Duidelijke informatie op de website, makkelijk om een afspraak in te plannen, prima communicatie, goede uitleg tijdens de afspraak en vriendelijke medewerkers.

deskundig vriendelijke man en op tijd

jammer genieg kwamen ze niet thuis vanwege de drukte

Lekker snel!

Goed en snel geholpen, simpel maar goed

Gemakkelijk, behulpzaam, informatief en vriendelijk!

Op de tijd van de gemaakte afspraak, kwam deze mevrouw binnen en begonnen te vertellen wat ze zou doen en welke adviezen ze had. De prikken zelf gingen heel makkelijk.. kortom ik vond het een uitvinding.

Keurig

Keurig en voelt vertrouwd, ik moet nog wel een herhaal prik.

Perfect, kon snel terecht, ter plekke snel geholpen

Ik kwam er laat achter dat één vaccinatie verlopen was, maar kon snel terecht bij Thuisvaccinatie. Ter plekke prettig geholpen.

voldoende

Toen ik thuis kwam bleek mijn man een folder te hebben gelregen met allerlei informatie. Helaas heb ik dit niet gehad.

Keurig geholpen

Mooi dat de vaccinatie thuis kan. Afspraak werd duidelijk op tijd van te voren aangegeven. Prettige arts die het keurig verzorgde.

Geen volledige informatie

Geen volledige informatie, kreeg nog een factuur, dit niet was besproken

Top service

Alles verliep perfect. Van het maken van de afspraak voor de thuisvaccinatie tot de uitvoering ervan. Zorgvuldige uitvoering en bovendien belangrijke info verstrekt ter voorkoming van mogelijke ziektes ter plaatse.

prima service

Een echte aanrader. Duidelijke uitleg en alle tijd genomen

Gemakkelijk en kundig

Ideaal als het hele gezin gevaccineerd moet worden.

Vriendelijk en veel kennis

De medewerker had geduld, wist welke vaccinatie wij nodig hadden. En heeft ons informatie gegeven voor onze reis. Zeer goed geregeld.

Duidelijke communicatie en goede behandeling

Duidelijke communicatie, zowel vooraf als tijdens consult. Ook verdere toelichting mbt reisinfo. Behandeling netjes toegelicht en nadien ook een goede afhandeling.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp