Fijne service

Snelle service en goed advies

Ging goed en fijn dat het aan huis kan.

Efficiënt en snel.

Fijn om op deze manier snel geholpen te worden.

Vriendelijke en kundige medewerkers

2x een medewerker thuis ontvangen. Keurig binnen aangegeven tijden, zeer vriendelijke medewerkers en erg kundig. Ook bij onze angstige kinderen. Zeer aan te bevelen.

Super fijn

Handig zo aan huis.

Goede behandeling

Ervaren arts goede uitleg.

Too expensive

The fee included 30 euro extra for the doctor's consultation, for the second shot of a vaccine I already did. I knew everything about said vaccine already and I had no questions about anything. Really a waste of money, you should remove the compulsory consultation fee for clients who only have to do a 2nd or 3rd shot and therefore are not in need of a consultation. It felt like a ****.

Goed advies, vriendelijke arts

Zeer positief, al mijn vragen werden beantwoord. Ik kreeg goed advies en het was fijn dat ik de deur niet uithoefde.

Snel en netjes.

Leuke bediening. Alles duidelijk. Erg comfortabel.

Fijn zo thuis, zeker voor de kinderen

Goede uitleg Meneer was behulpzaam

Het is geregeld, maar met strubbelingen

Telefonische vragen heeft een lange wachttijd. Mijn afspraak had ik online verzet, stond allemaal keurig in mijn overzicht maar was uiteindelijk niet goed gegaan. Kwam terplaatse en mijn afspraak stond er niet in. Gelukkig door de aanwezige arts wel goed opgepakt, maar had ook makkelijk anders kunnen aflopen wat mij problemen zou opleveren

Fijne rustige dokter die alles rustig uitlegt en informatie geeft.

Goed geholpen!

Er wordt alle tijd voor je genomen en een prima uitleg.

Vriendelijke arts Gaf uitleg nam de tijd Gaf uitleg

Geldklopperij

Arts aan huis kosten, en dan later nog een factuur sturen met consult kosten, vaccinatiekosten en receptkosten vragen! Wat een onzin! Lekker dubbele onzin kosten tellen, **********. Zo vragen ze ruim €130,- voor één simpel prikje. Wij gaan nooit meer met deze partij contact opnemen voor vaccinaties!

servicegericht en een vriendelijke mevrouw

Ze heeft uitgebreid de prikken beschreven en de eventuele bijwerkingen. Een hele vriendelijke mevrouw die de vaccinatieboekjes keurig heeft bijgewerkt. Netjes geprikt met een pleistertje. Alles geheel naar wens.

Een leuke en informatieve ervaring, de arts in opleiding beantwoorde alles en was heel geduldig.

Ik had een leuke jonge vrouw die rust uitstraalde en alle vragen kon beantwoorden, zelfs over landen die ik niet opgegeven heb voor deze afspraak. Zij was netjes en zorgvuldig en deed haar werk heel goed. Ik heb goede adviezen gekregen en ik ben blij met de prikken die ik gekregen heb.

Prettige ervaring thuis

Een ervaren en vriendelijke medewerker kwam bij mij thuis langs voor de vaccinaties. Eerst werd er een uitgebreide voorlichting gegeven over wat de opties bij vaccinaties waren aansluitend op mijn opgegeven reis. De vaccinaties prikken ging erg soepel, ook een vervolgafspraak inplannen voor enkele vaccinaties die meerdere prikken nodig hebben verliep vlot. Voorgaand aan de afspraak kreeg ik een SMS met een exactere tijdsperiode wanneer een medewerker bij mij thuis zal langskomen. Ook was van te voren op de website op mijn persoonlijke pagina hoeveel alles zou kosten. Ook voor medicatie behorend tot het reisadvies werd er tijdens de afspraak een recept verstuurd naar de Nationale Apotheek, waarvoor ik dezelfde avond nog door ben gebeld voor gebruiksadvies van de medicatie voorgeschreven is.

Professioneel en vriendelijk.

Vriendelijke kundige arts. Goede voorlichting.

zeer goed

Goed advies en snel uitgevoerd

Afspraak snel gemaakt, goed advies en vriendelijke arts!

Men neemt alle tijd voor een zorgvuldig advies.

Men neemt alle tijd voor een zorgvuldig advies.

Op tijd, vriendelijk, deskundig en volledig

Alles tip top in orde,niks te klagen

Wat een comfort!

Duidelijk met betrekking tot prijsopgave, klantvriendelijk en super makkelijk, dat een arts(!) bij jou thuis komt. Wordt ook nog vergoed door mijn verzekering.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp