Deskundig en betrokken

Prettig om relevante informatie te krijgen van arts, deskundig en betrokken geholpen aan nodige vaccinatie.

Heel fijn dat men aan huis komt om te vaccineren.

Nette en snelle behandeling. Hele goede ervaring!

Geen flexibiliteit in de afspraak (uur)

De vaccinatie zelf thuis was prima, aardige medewerker, neemt de tijd. De tijd vd afspraak en met name de flexibiliteit hierin vond ik ondermaats. Je krijgt een tijdsindicatie van 4 uur en pas de ochtend ervoor volgt een twee uurs indicatie en dan kun je kosteloos niet meer afzeggen of verplaatsen. Je moet dus het gehele blok van 4 uur vrij nemen (ook mijn dochter eerder van school moeten halen).

Superservice, kundige rustige arts!

Heel fijn. Met hele gezin in 1 keer alle vaccinaties en nog een goed advies ook!. Arts nam alle tijd voor voorlichting! Zeker een aanrader.

Goede service en advies

Vriendelijke arts, goede voorlichting omtrent mijn reis

Was goed te bereiken met de bus vanuit Eindhoven Centraal. Vriendelijke arts en nam de tijd voor de juiste reisadviezen.

Vriendelijk en deskundig geholpen! :)

Op het afgesproken tijdstip snel en deskundig geholpen! En nog wat extra adviezen gekregen!

Deskundig en nemen de tijd voor je!

Deskundig en nemen de tijd voor je!

Reisvaccinatie

Uitstekend.

lekker makkelijk

Zelf je moment voor prikken kiezen. Je kiest een tijd (blok van 4 uur), dag van te voren krijg je een tijdsindicatie van 2 uur, op de dag zelf krijg je een sms met een indicatie van een half uur, Prima. Vriendelijke mensen, prima service!

Prima geregeld!

Keurig op tijd en volgens afspraak. Duidelijk en uitgebreid reisadvies.

Prima, goede duidelijke info

Zie boven

Kundig. Snel

Fijn dat het thuis kan en verder goede informatie gekregen

Duidelijk

Duidelijk uitleg

Prima! Denken met je mee!

Helpen bij het zoeken naar oplossingen voor het kiezen van een datum. Staan open voor vragen en verdiepen zich in je reis zodat zij zelf informatie geven over welke medicatie je het beste mee kan nemen.

Uitstekende uitleg

Locatie is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Afspraak stipt op tijd en de uitleg en verdere adviezen mbt mijn reis waren helder en compleet.

Verhelderend

Duidelijke uitleg en toelichting. Prettig gesprek.

Zeer professioneel

Goede info, persoonlijk en professioneel

Makkelijk, goede info en snel

Aan melden voor een afspraak was super simple. Link gegeven met de vakantie. Werd voor me uit gezocht wat ik nodig had. De dokter die langs was had goede informatie. Besproken welke vacinaties nodig waren en wanneer ik welke moest nemen en andere dingen waar ik over na moest denk bijvoorbeeld deet.

Nice Doctor in, Vaccination, Nice Doctor out. That is what I was looking for.

Nice Doctor in, Vaccination, Nice Doctor out. That is what I was looking

Vriendelijk en adequaat

Zeer vriendelijke arts, komt kundig en geïnteresseerd over. Zeker voor herhaling vatbaar

Kennis van zaken geeft vertrouwen

Medewerker wist waar ze het over had. Goed voorbereid. Eerlijk en geruststellend richting kinderen. Geduldige uitleg over verschillende zaken. Zeer tevreden!

geweldig

Ik vind jullie informatie op de website erg duidelijk en makkelijk in te vullen. Heel fijn de keuze te hebben tussen de thuis locatie en elders. Wederom ook weer een zeer prettige ervaring met uw personeel wat de vaccinatie toedient. Zeer vriendelijk en weer voorziet van veel extra informatie. Kortom meer dan tevreden en ik kies een volgende keer graag weer voor thuisvaccinatie.nl

Prettige wijze van benadering

We kregen relevante informatie op grond waarvan we onze eigen keuzen konden maken.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp