Fijn!

Fijn dat er iemand bij je thuis komt, is makkelijk met kinderen. Fijn dat je je eigen datum en periode kan kiezen.

Geen enthousiasme en basis

Ik had graag gezien dat ze zelf met aanbevelingen kwam. Ik had graag de rabies vaccinatie gehad maar deze had ze niet mee. Ook is het goed om vooraf door te geven dat je twee vaccinaties nodig hebt zodat we eerder een afspraak gemaakt hadden. Niet alles mee!

Fijn!

Aardige dame met heel veel geduld voor mijn dochter die bang is voor prikken

Zeer fijn geholpen

We werden zeer fijn geholpen. Goede uitleg.

Volgens planning, duidelijk met ruim voldoende zorg en aandacht

Wij hadden een afspraak voor ons beiden gemaakt voor de nodige inentingen voor onze vakantie. We hadden een slot in de namiddag gepland. De arts was netjes ruim binnen de tijd zoals vooraf doorgegeven via email. Ze had een duidelijk protocol om alles af te werken en had gedurende haar bezoek ook meer dan voldoende tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Zeer professioneel, vriendelijk en niet gehaast wat ik heel belangrijk vind.

Zoals andere keren goed

Zoals andere keren goed mooi op tijd, en leuke gast de dokter

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Super geregeld

Fijn dat dit zo geregeld kan worden. Goede informatie en voorlichting gekregen.

Fantastisch.

Dit was de tweede keer dat wij vaccinatie aan huis hadden. Ik vind dit fantastisch. Op een dag en tijdstip dat het jou past en je hoeft niet half Nederland te doorkruisen om een GGD te vinden die op jou dag kan. De mensen die komen zijn erg vakkundig. Ze geven goede informatie en zijn aardig.

Goede uitleg en service. Netjes op tijd. Vaker via Thuisvaccinatie gevaccineerd. Kan het iedereen aanbevelen.

Voelde me zeer op m’n gemak

Erg aardige en professioneele arts die m’n vaccinaties kwam zetten. Ondanks dat ik al veel reiservaring heb wist deze arts me toch nog een en ander te vertellen wat ik nog niet wist. Zo misschien toch nog nadenken over en Rabiës vaccinatie in de toekomst en ik wist ook niet dat sommige malaria medicatie niet samen gaat met diepzeeduiken. Absoluut een fijne ervaring met deze arts. Ook het zetten van de vaccinaties ging heel goed.

Ging perfect

Zowel de grondige voorbereiding en de vriendelijk en efficiënte priksessie zijn een compliment zeker waard.

Correcte en fijne thuisvaccinateur

Gezin van 5 in één keer gevaccineerd thuis. Fijne vaccinateur, goed aanvullend advies gekregen voor land van bestemming. Heel prettige ervaring en zeer praktisch zo.

Goede advies en een fijne ervaring

Zeer deskundig en prettig geholpen

Aanvraag doorgelopen, persoonlijk op maat advies gegeven en prettig geholpen

Fijne, duidelijke uitleg!

Alles werd goed uitgelegd en zelfs mijn dochter met een klein priktrauma vanuit het verleden gaf een 10.

Niks op aan te merken

....zie titel!

Goede uitleg en prima geholpen

Geweldige service

Het was allemaal goed geregeld en veel uitleg/tips.

Snel en vriendelijk

Niks negatiefs te melden.

Goede deskundige medeweker

Fijne, goede deskundige arts met juiste uitleg en toelichting.

Uitgebreide en kundige voorlichting en erg klantgericht

We kregen gisteren uitgebreide voorlichting. De arts wist waar hij het over had en gaf goed advies. Daarbij was het thuis bezoek erg prettig met 2 kleine kinderen!

Makkelijk

Heel makkelijk goede uitleg en een rustige arts Wel jammer dat je een tijdsblok afspreek en dan toch vanaf 18:00 uur beschikbaar moet zijn terwijl je tijdsblok pas begint om 20:00 uur

Ideaal handig snel en prima

Zie bovenstaand e

Zou het iedereen die op vakantie gaat aanraden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp