Heel goede service

Vriendelijke iemand die kwam nam de tijd en was goed met prikken zeker fijn dat jullie thuis komen

Heel fijn, persoon en makkelijk!

Bij ons kwam een huisarts met veel kennis! Hij is gestopt met zijn huisartsenpraktijk en zet zijn kennis en ervaring nu bij Thuisvaccinatie.nl in. Top!

Vriendelijke man Legde alles goed uit

Goes

Heel fijn zo thuis

Prima service transparent duidelijk advies

Prima service,, op tijd, transparant en duidelijk advies ook als het niet echt nodig is.

Super snel en uitgebreide uitleg!

Hele vriendelijke arts, goeie uitleg! Erg fijn geholpen bedankt!

Goed advies, goede prik

Heel veel aandacht en uitleg

Fijn dat het hele gezin in één keer thuis gevaccineerd kan worden. Er wordt rustig de tijd genomen om iedereen te vaccineren. Ook wordt er goede uitleg gegeven als je evt. medicijnen gebruikt En na afloop nog extra landinformatie qua hygiëne, voedsel enz. Een minpuntje is wel, ondanks dat we keurig d.m.v. een sms op de hoogte gehouden worden, dat het tijdsbestek dat de arts kan komen 4 uur is..... Het wachten duurde daardoor wel lang.

Super, snel, goede service en uitleg!

Ik kon op korte termijn een afspraak maken en het was super geregeld allemaal. De arts in kwestie was zeer vriendelijk.

Snel, praktisch, aardige medewerker.

Erg handig dat je thuis gevaccineerd kan worden, aardige medewerker, compleet pakket van vaccinaties, voorlichting, medicatiepaspoort en medicatie.

Top! met aandacht en liefde

Denken mee in de planning, zelfs bereid om een andere klant te vragen of we kunnen wisselen qua tijdstip ivm een ongeplande afspraak van onze zoon. Vriendelijke mensen, stellen kinderen extreem op hun gemak met liefde en aandacht.

Deskundigheid aan huis.

Super deze mogelijkheid van vaccineren bij je thuis. Ook goede uitleg, deskundig. Zeer tevreden.

Geweldige service!

Fijn om gewoon thuis op de arts te kunnen wachten Goede informatie, leuk gesprek Fijn dat de tijd waarin de arts komt, steeds nader gespecificeerd wordt

Prettig en Makkelijk

Keurig op de afgesproken dag en tijd, veel informatie. Wat ik wel vreemd vond is dat de arts géén alcohol gebruikte voor ontsmetten van de arm voor het prikken en dat hij de pleistertjes op zijn hand plakte. Ook niet helemaal hygienisch.

snel, prima en correct

snel, prima , perfect

Fijn dat ze aan huis komen. Goede uitleg. Alleen jammer dat ze druk zijn, dus afspraak ver van tevoren maken om nog een beetje keuze te hebben qua tijdstip. Overigens moesten onze kinderen toch nog een andere vaccinatie en daar is met behulp van de arts toch nog heel snel een extra afspraak voor gemaakt aan huis.

Prima service.. fijne arts die ook de kinderen goed gerust heeft gesteld. Enige minpunt was dat gecommuniceerde tijd niet klopte door file.

Ingewikkeld om een afspraak te maken

Ik ben vandaag gevaccineerd tegen gordelroos. Dat is prima gelopen. De afspraak maken via internet lukte niet, waarna ik gebeld heb voor een afspraak. Dat lukte de dame aan de telefoon ook niet. Ik ben later terug gebeld

Uitstekende behandeling

De arts is zeer profesioneel en neemt de tijd om alles goed uit te leggen.

Uitstekende dienstverlening

Afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen. Ik zou het alleen fijn hebben gevonden als voorafgaand aan de afspraak iets duidelijker wordt vermeld dat een complete vaccinatie voor gordelroos ook twee keer de prijs zoals vermeld bedraagt (kan ook aan mijn onoplettendheid hebben gelegen maar ik realiseerde me het pas op het laatst).

Duidelijke uitleg over vaccinnaties en overige medicatie voor Tanzania

Prettig en duidelijk contact.

Erg gemakkelijk en fijn’

Opaallaan 1212