Zeer deskundig advies

Snel & comfortabel!

Erg fijne ervaring, vriendelijke dame en snel geholpen. Daarnaast ook helder geïnformeerd. Al met al zeer tevreden, 5 sterren waard!

Prima voorlichting en communicatie!

Heel goed

Snelle en goede consult gehad

Fijne service aan huis met goede uitleg

Vriendelijke

Snel afspraak en vriendelijke

Op tijd vriendelijk en expliciete informatie.

De arts was op tijd als het in het tevoren briekje/sms stond. Zij was vriendelijk en open. Alle uitleggen waren duidelijk door geen moelijke medische taal gebruik. Gewoon down to earth en relax.

Erg goed telefonisch en ter plekke advies van de arts

Erg fijn dat de arts mij terug belde naar aanleiding van mijn gezondheidsverklaring en vragen online. Hij heeft mij telefonisch heel goed geholpen en vervolgens op de afspraak zelf ook weer

In één woord uitstekend!

Voor op reis moesten we ons laten vaccineren en gaan kijken waar we dit konden laten doen via de reisverzekering. Enkele bedrijven lagen redelijk uit de buurt en thuisvaccinatie komt bij je thuis vaccineren. Afspraak gemaakt, duidelijke uitleg, kan niet beter.

Zeer prettig

Alles was zeer goed geregeld. En de omgang was prettig.

Gezellig, terwijl prikken krijgen eigenlijk helemaal niet gezellig is

Gezellig gesprekje terwijl de prikken worden klaargemaakt, prikken worden snel gezet en alle administratieve rompslomp snel verwerkt.

Duidelijk

Helemaal top! Proffecioneel en duidelijk

Prettig zo aan huis en erg professioneel

Prima, professioneel en vriendelijk.

Top geregeld

Afspraken goed nagekomen en duidelijke uitleg. Rustig de tijd genomen voor iemand die angst heeft voor prikken.

heel prettig

De ontvangst was heel goed. Belangstelling voor het hoe en waarom van de vaccinatie. Uitleg over risico's in het te bezoeken land was heel duidelijk.

Punctueel en kwalitatief

Goede communicatie omtrent de aankomsttijd en zeer goed uitgevoerde vaccinatie inclusief nazorg.

Het maken van de afspraken ging goed.

Het telefoonnummer contact verliep goed. Het maken van de afspraken ging soepel. De uitleg van de arts was duidelijk.

Prima via internet te regelen

Afspraak werd snel gemaakt en we kregen een korter tijdsblok door de dag ervoor en vlak voor aankomst een sms hoe laat precies. Advies was prima en alles snel geregeld. Ideaal.

In een woord...top

Ik ben als de dood voor naalden. Voor mij was thuisvaccinatie een uitkomst. In mijn eigen vertrouwde omgeving. En niet de angst dat ik onderweg onwel zou worden. Dame die prikte had alle begrip en stelde me op mijn gemak.

Prettige behandeling door sympathieke arts

Idem

Goede afspraak, vriendelijk en duidelijke uitleg.

Afspraak snel gemaakt. Terugkoppeling van aankomsttijd. Vriendelijke medewerkster. Uitleg vaccinaties en folder met uitleg wat niet te doen op je vakantie. Geen gedoe met betalingen, wordt door thuis vaccinatie direct aan verzekeren verstuurd. Top.

Super snel

Fijn dat je de deur niet uit hoeft. Het ging super snel en soepel. De dame was vriendelijk.

Heel goede service

Vriendelijke iemand die kwam nam de tijd en was goed met prikken zeker fijn dat jullie thuis komen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp