Professioneel en positief

Professioneel en positief

Top!

Fijne arts, alles goed uitgelegd en goed gezet

Hele fijne en ervaren arts

Goede persoonlijke aandacht

Thuis vaccineren

Bevalt uitermate goed. Geen gedoe met ergens naar toe gaan, gelijk afspreken voor iedereen tegelijk in je eigen huis. Vriendelijke artsen.

Goede communicatie en deskundigheid

Communicatie via site gaat goed Informatie via mail gaat goed Zeer deskundige arts ter plekke met veel extra uitleg Gewoon makkelijk om thuis te laten komen incl registratie

Oke

Snel en netjes

Fijn om thuis gevaccineerd te worden

Makkelijk om de aanvraag te doen en heel fijn dat je een mail krijgt voor de herhaal vaccinatie en dat je daarvoor niet ergens naar toe hoeft, maar lekker thuis kan blijven

Prima geholpen

Prima geholpen

Supersnel en makkelijk, fijne begeleiding en uitleg

Supersnel en makkelijk, fijne begeleiding en uitleg

Zeer fijn

De arts heeft alle relevante informatie helder weten over te brengen en is zeer goed omgegaan met mijn naaldenfobie, ik heb het geen moment als onprettig ervaren en dat gebeurt niet vaak.

Goede ervaring

Wat fijn dat ik nog bij thuisvaccinatie terecht kon. Bij de GGD was geen plekje te vinden. Het is ideaal dat ze thuis komen. We zijn geholpen door een erg vriendelijke mevrouw. Het enige nadeel vond ik dat ze tussen een tijdsblok van 4 uur konden komen. Een dag van te voren krijg je wel een tijd te horen tussen hoe laat en hoe laat ze komen.

Mooi op tijd

Duidelijke uitleg over de mogelijkheden

duidelijk

wel veel info maar meneer neemt er wel de tijd voor vriendelijk en laat ons de keuze maar adviseert wel

Super en snel

Professioneel, goed advies en behulpzaam.

Prettig

Hele aardige mevrouw mogen ontvangen die al mijn vragen kon beantwoorden! Ervaren en zeer vriendelijke arts! Hele goede ervaring met het thuisvaccineren dus :)

Zeer professioneel een kind vriendelij

Zeer fijn

Geweldige organisatie

Zelf kunnen bepalen in welke tijdblok ze thuis komen vaccineren. Perfecte inlichting over het land en vaccinaties die daarbij passen. Alles automatisch betaald door zorgverzekeraar (VGZ). Aan iedereen aan te raden.

Prima en fijn aan huis!

Zeer makkelijk om een afspraak te maken op een voor jou geschikt moment. En erg fijn dat ze aan huis komen. Goed advies en kundige medewerker.

Snel en efficiënt!

Prettig

Telefonisch wel erg lang in de wacht. Via mail een snelle reactie.

Snel en vakkundig

Mooi binnen de aangegeven tijd en spuit erin en weer weg.

Super!

Aardige arts, goed geregeld, duidelijke uitleg en voorlichting

Vriendelijke arts met duidelijke uitleg

Vriendelijke arts met duidelijke uitleg

Top!

Vriendelijke medewerkers en artsen bezoek is duidelijk en helder. Declareren doet Thuisvaccinatie. Wij willen niet anders

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp