Een goed advies ontvangen; er worden geen overbodige vaccinaties geadviseerd

Een goed advies ontvangen; er worden geen overbodige vaccinaties geadviseerd

Fijn, snel, accuraat!

Ik was wat laat met mijn reisvaccinaties te regelen. gelukkig konden we nog snel terecht bij thuisvaccinaties. Eerst via email wat informatie uitgewisselt, erna nog met de medische arts via de telefoon. Dat ze bij je thuis komen is toch fijner dan wanneer je naar een dokterskamer komt. Mohammed was heel secuur en checkt alles goed na. maakt de gele boekjes op orde en is ontzettend vriendelijk! De manier van vaccineren ging vlot en bijna pijnloos. Alle 3 de kinderen waarvan de jongste 3 is hebben niet gehuild en vonden de prik zelf bijna niet voelbaar. Ik ben erg tevreden met thuisvaccinaties.nl. Dikke 10!

Kundige vriendelijke Arts

Kundige vriendelijke Arts heeft ons veel info gegeven. Het enige minpuntje dat wij een huisbzoek hadden waarvan een tijdvak van 12:00 - 16:00 was opgegeven en dat was helaas toen de planning bekend was ook niet verder verder beperkt. De Arts kwam om ca 15:00 waardoor we een paar uur hebben zitten wachten....

Goede voorlichting

Goede voorlichting over de benodigde vaccinaties en mogelijk andere ziekten in vakantieland

Deskundig

De arts was deskundig. Hij nam alle tijd om alles uit te leggen. Het vaccineren was haast pijnloos.

Deskundige arts maar verwarrend mailcontact

We kregen in één etmaal vijf emails van Thuisvaccinatie. Het leek alsof er telkens weer iets nieuws opdook waarvoor we gevaccineerd moesten worden. Ons bezoek aan de arts was echter wel prima. Hij gaf duidelijke informatie en we gaan met een gerust gevoel op vakantie.

Prima, snelle behandeling

Prima, rustige arts en juiste info ontvangen. Was in 20 minuten klaar. Er werd nog een extra check gedaan bij telefonische achterwacht. Zou wel fijn zijn als je steeds een betere indicatie van de bezoektijd zou ontvangen naarmate de tijd vordert.

Heel vakkundig, professioneel en enorm vriendelijk!

Heel vakkunding, enorm vriendelijk, nam nog alle tijd om alles door te nemen! Heel fijn gevoel

Deskundig advies. Afspraken verlopen volgens plan.

Super vlot geholpen

Op afgesproken afspraak tijd naar binnen. Goede en duidelijke uitleg gekregen. Lekker vlot na inenting weer klaar om naar huis te gaan.

Goede uitleg en alle tijd

Thuis laten vaccineren voor 6 personen is een goede keuze geweest. We hadden een fijne arts die de tijd voor ons nam en daardoor zorgde dat ook voor rust bij de genen die gevaccineerd moesten worden. Ik zou het een volgende keer weer zo doen.

Hele fijne arts. Gaf duidelijk en overzichtelijk informatie.

Snel en professioneel

Een afspraak maken gaat snel en ze geven een goed, eerlijk en professioneel advies.

Snelle service

Snel en redelijk eenvoudige aanmelding; vriendelijke arts en geen wachttijd

Snelle en deskundige afhandeling van vaccinaties

Snel een afspraak kunnen plannen in tegenstelling tot andere organisaties. Voldoende informatie over het verloop van vaccineren. Ter plekke voorzien van ruime informatie over onze bestemming en welke vaccinaties daadwerkelijk nodig zijn zonder dat je iets wordt opgedrongen. Vaccinaties vakkundig door gepensioneerde huisarts gezet.

Vriendelijk gesprek en vakkundig geholpen

Idem

Prima geholpen

De arts kwam precies op tijd en heeft ons prima geholpen. Onze vragen werden ook goed beantwoord.

Strenge vrouw

Ik had van te voren aangegeven dat ik een kindje met autisme heb. De telefoniste was onzettend vriendelijk en dacht mee. Eenmaal toen we de prikken gingen zetten, was de arts ontzettend onsympathiek, ongeduldig en streng. Vonden het geen prettige ervaring zo. Eerdere ervaringen waren we positief.

Efficiënte en klantgericht advies en organisatie.

Vanaf het moment van telefonische informatie, het maken van de afspraak en de vaccinatie thuis zijn we zeer adequaat, vriendelijk en gericht geholpen! Hartelijk dank!

Goede communicatie en advies voor en tijdens consult

Relaxed

Makkelijk om een afspraak te maken. Je krijgt een tijdsindicatie. Keurig op tijd. Vriendelijk en duidelijk

Goede uitleg en prettige arts

Bij aanmelding werd er heel goed meegedacht ivm de korte tijd vóór vertrek en snelle reacties via de mail. Vaccinatie keurig op tijd, verliep soepel en kreeg nog uitgebreide informatie. Zou zeker weer voor Thuisvaccinatie kiezen!

Makkelijk wanneer het zelf uitkomt en betaalbaar

Deze keer gekozen voor vaccineren op hun locatie in Den Haag. Hadden een aantal opties voor de tijden. Op tijd geholpen, duidelijke uitleg gekregen. Was weer top.

Duidelijke en professionele ervaring met Thuisvaccinaties.

Ik werd fijn ontvangen door de arts. Hij legde alles duidelijk uit over de verschillende soorten vaccinaties. Uiteindelijk hebben we samen besloten welke vaccinaties ik graag wou.

Alles goed

Alles goes