goede service, vriendelijk

aardige medewerker, neemt de tijd

Zeer professionele dienstverlening met aandacht

De arts in kwestie nam alle tijd om de vaccinaties door te nemen, stelden ons op het gemak. Zij checkte nog een aantal zaken voor de zekerheid, gaf goede tips en we hadden alle ruimte gehad om onze vragen te stellen. Professionele dienstverlening met aandacht!

Super!

Heerlijk om te ervaren dat er tijd is voor een consult, oprechte aandacht en je echt met al je vragen kunt komen..

Goed geregeld

Heel flexibel dat het op zondag kan

Zeer professioneel met uitstekende uitleg

Zeer professioneel met uitstekende uitleg

Goed geholpen en een goeie uitleg

Goed geholpen en een goeie uitleg

Een uitkomst bij prikangst. Gezellig met z'n allen

Enorm goed begeleid, voorafgaand aan de afspraak goed ingelicht over het process en de kosten. Tijdens de afspraak fijne arts die ook goed rekening hield met prikangst en goed reisadvies gaf. Would recomend!

Erg goed, vriendelijke en kundige arts

Professioneel en vriendelijk

De afspraak is snel gemaakt. Er wordt zorgvuldig en met kennis van zaken een plan gemaakt en verder advies gegeven. Gezellige, vriendelijke arts

Vlot geholpen

Ik kon snel terecht en heb de juiste adviezen gekregen.

Zo correct en informatief

Vaccinaties gehaald voor de vakantie. Dame die mij hielp. Kon veel adviezen geven vanuit folder en in mijn geval zelfs uit haar eigen ervaring vanwege haar bezoek aan hetzelfde land. Professioneel en uiterst vriendelijk. Aanrader!

Prima gesprek

Mogelijkheden genoeg gehad en men nam er de tijd voor

Wat een goede uitleg!

Hij nam de tijd om de gegevens te controleren en uit te leggen waarvoor de prik dient. Hij was heel geduldig en begreep dat een prik zetten niet voor iedereen een pretje is. En nadat de prikken waren gezet gaf hij tips hoe je kunt voorkomen ziek te worden.

Prettig geholpen….

Prettig geholpen, is alleen jammer dat er geen locatie in Houten is.

Snel en goed

Professional help.

Volgende keer weer

Prima geregeld, kan er niet meer over zeggen.

Aardige mevr. met goede uitleg.

Aardige ontvangst en begeleiding. Prettige sfeer.

Goede voorlichting en voorbereiding voor onze vakantie

Fijn om op afspraak te komen in de buurt. Arts was heel vriendelijk en gaf goede tips en voorlichting.

Goed voorgelicht nam de tijd

Werd duidelijk geïnformeerd over alle mogelijkheden en alle risico's

Zeer prettig

Vakkundige arts die on op een zeer vriendelijke en informatieve wijze heeft geholpen.

Moeilijke , onduidelijke communicatie

Je kunt niet met een persoon telefoneren. Alles gaat met de mail. Ga je dan op gesprek ,dan blijkt dat dingen die die de emailcommunicatie echt onmogelihk waren, dan wel te kunnen. Vreemd. Komt niet professioneel over.

Prima ervaring, arts kundig met info waar op te letten in het gebied. Veder vriendelijk.

Goede dienstverlening. Wel iets duurder en ver weg

Snel en goed afspraak gemaakt en geholpen. Niks mis mee. Jammer alleen dat ze in de Achtse Barrier werken, ver weg voor mij. En dat de prijs voor de twee vaccinaties die eerst genoemd werd exclusief de twee ‘consults’ is. Dat kan duidelijker gecommuniceerd worden.

Prima geregeld

Goed kunnen plannen in het opgegeven tijdslot

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp