Service gericht zowel aan de telefoon als de arts die aan huis kwam. Kreeg tekst en uitleg van de arts over het wel of niet nemen van een optionele vaccinatie waardoor ik beter een keuze kon maken. Afspraak maken lukte online niet maar medewerker heeft het prima op gelost.

Hele goede ervaring

Het gemak van niet de deur uit moeten en de vakkundige uitleg. Zeer tevreden.

Zeer vriendelijk

Goede uitleg

Dhr heeft mij goed geholpen en alles goed uitgelegd wat er te verwachten is bij deze reis naar Zuid Afrika

Goeie uitleg

Goeie uitleg. Mijn vragen werden goed beantwoord

uitstekend

info zeer duidelijk en de arts die de was zeer net en met duidelijke informatie.

Lekker makkelijk aan huis

Snelle en duidelijke service

Alles wordt nog eens bekeken en doorgenomen waarna het prikje zo gebeurd is!

zeer goed

de man legde alles goed uit

Fijne arts, goede voorlichting

Fijne arts, goede voorlichting. Handig en makkelijk dat het thuis kon op zelfgeplande tijd

Goed geregeld

Digitale aanmelding en afspraak maken zonder problemen. Optimale berichtgeving dmv mail en SMS dag van tevoren en op de dag zelf. Prettige en deskundige arts bij de thuisvaccinatie. De extra service is het te betalen bedrag meer dan waard.

Ze nemen uitgebreid de tijd voor je

Ze nemen uitgebreid de tijd voor je om alles nog een keer door te nemen en te kijken welke vaccinaties je al gehad hebt. Het bleek dat ik zelf een foutje had gemaakt maar Thuisvaccinatie zag meteen welke juiste prikken ik nodig had.

De behandeling was heel zorgvuldig en prettig

Het gesprek voorafgaand aan de vaccinatie was informatief en prettig, de e-mails en routebeschrijving klopte. Alleen is de eerste keer de plaats wat moeilijk te vinden hoewel dit goed in de brief staat. Gelukkig werd ik gebeld en kwam het vinden van de ruimte alsnog goed. Voor de tweede afspraak werd ik gebeld, echt service.

Prima cf. afspraak en ook goed advies

Prima cf. afspraak en ook goed advies

Super handig met bezoek aan huis

Fijne arts, goede informatie gekregen. Snel en vakkundig uitgevoerde vaccinaties.

Prettig consult

Duidelijk verhaal wat er gedaan gaat worden, iedereen werd op zijn/haar gemak gesteld. Snelle afhandeling maar ook alle tijd voor vragen/opmerkingen

Ik ben prettig en correct behandeld.

Hoewel je ook savonds of in het weekend terecht kan, zijn wij gewoon overdag op het fietsje naar Amsterdam-Noord gegaan. We waren precies op de afgesproken tijd aan de beurt.

Duidelijke uitleg van een kundige Arts

Konden snel terecht en erg vriendelijk

Thuis optie konden we niet aanvinken, maar de locatie was vlakbij, dus prima. Konden snel terecht en de arts was erg vriendelijk en geduldig met de kinderen.

Gemak dient de reizende mens

Handig. Reisvaccinatie gewoon thuis + kort consult t.a.v. noodpakket malaria(pillen), waarna een recept werd uitgeschreven. Noodpakket komt per post. Weliswaar betaal je (ook) voorrijkosten, maar dat is een gemakshalve keuze.

Fijne service

Fijn dat de vaccinatie bij mij thuis geplaatst kon worden. Aardige medewerker.

Heel erg goed geholpen!

Arts nam de tijd voor ons, besprak alle vaccinaties en dacht met ons mee! Echt top

Super!

De arts die langs kwam was zeer vriendelijk en flexibel. Mijn zoon kon helaas niet aanwezig zijn en de arts kwam later nog een keer langs om mijn zoon de vaccinaties alsnog te geven.

Prima voor een vaccinatie

Aardige arts, gaf veel nuttige informatie, de vaccinaties waren een fluitje van een cent met niet-voelbare ieniemienie naaldjes.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp