Prettig

Makkelijk, fijn en betrouwbaar

Handig

Zondag kunnen ze ook langs je huis komen. Ideaal als je doordeweeks dingen te doen heb.

Uitstekende service

Arts was op tijd en goed voorbereid. Vragen werden goed beantwoord. Vaccinatie was snel gedaan.

Very good information received

Well prepared doctor

Uitstekd verzorgd en op tijd

xxx

Heel erg positief

Ik heb het als positief ervaren. Ben niet zo n held wat betreft prikken. Maar in mijn eigen huis was het heel fijn. Zou het iedereen aanraden

Ik vond het heel netjes en goed geregeld

De dame die mij kwam behandelen was heel aardig, ze neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Bij mij was ik wat ziek geworden en later op de avond belde ze om te checken of het alweer beter ging. Goede service!

Alles duidelijk en perfect geregeld

Prima communicatie. Alles goed en duidelijk geregeld en heldere uitleg. Ben prima geholpen

Duidelijke uiteenzetting waarom er prikken worden gegeven

Zeer prettige ervaring en goede uitleg omtrent het zetten van prikken.

Goed bevallen.

Heel erg fijn dat er een vriendelijke arts langs komt aan huis. Alles had ze bij zich, was voorbereid op wat nodig was en had ook aanvullende tips voor op reis. Arts was ook erg leuk met onze zoon.

Professioneel, duidelijke adviezen en vriendelijke benadering

Erg prettig om thuis gevaccineerd te worden. Professionele artsen goede adviezen goede uitleg en vriendelijke benadering.

Goede adviezen en uitleg. Fijn dat dit aan huis kan!

Duidelijke uitleg, service aan huis

Na 1x uitstel vanwege zieke arts, op de afgesproken tijd alle vier thuis ingeënt voor onze reis. Duidelijke uitleg en meteen ook een recept voor aanvullende medicatie. Fijne service!

Prettig thuis gevaccineerd te worden

Prettig thuis gevaccineerd te worden. Jammer dat het tijdvak vrij ruim is.

Super service!

Heel fijn, zo’n afspraak aan huis. Werden goed geïnformeerd, verstuurde mails ter informatie waren helder en het tijdstip van aankomst werd duidelijk gecommuniceerd.

Super handig!

Het invullen van de aanvraag is best veel werk, maar daarna loopt alles reuze soepel. De arts was er in het afgesproken tijdsblok, stelde de juiste vragen en adviseerde. De inentingen waren zo gedaan, gele boekje bijgewerkt en medicijnen aangevraagd. En dat alles gewoon thuis!!

Een prettige 2e ervaring met thuisvaccinatie. Mevrouw was keurig op tijd in het aangegeven tijdsbestek. De vaccinaties waren zo gezet en daarna legde ze duidelijk de risico's tijdens de vakantie uit en hoe we ons daar tegen konden beschermen.

Goed advies in eigen omgeving en op ‘n tijd die ons het beste paste

Het was vrij eenvoudig om via de website een afspraak te maken. Op basis van onze reisgegevens, vaccinatiehistorie en medische historie kregen we een online eerste advies, alsmede een prijsoverzicht. Arts verscheen keurig op tijd binnen het aangegeven tijdsblok. Arts had zich duidelijk tevoren ingelezen. Wist wie wij waren en wat ons reisdoel was. Na de basis gegevens doorgenomen te hebben werd onze vaccinatie historie nog eens doorgenomen aan de hand van het gele boekje, militair paspoort en vaccinatiepapieren uit de kinderjaren. Dit leverde een gedegen advies op. De vaccinatie op zich verliep prima. Vervolgens gelijk afspraak gemaakt voor de herhalingsprik over paar weken. Dat kon zelfs in het weekend op zondag, voor het zelfde tarief (geen toeslagen). Gele boekje werd netjes afgetekend met stickers en stempels. Prima voor elkaar dus. Wij kunnen alleen maar tevreden zijn. Kosten waren overeenkomstig de raming eerder. Krijgen we overigens deels vergoed van onze zorgverzekering. Dat wordt ook verzorgd door thuisvaccinatie.

Goede uitleg en vaccinaties prima gezet

Nvt

Keurig geregeld

Fijn om thuis de vaccinaties te krijgen! Vriendelijk en vakbekwaam met goede informatie!

Goed en netjes, behoorlijke wachttijd

Ok, maar we moesten wel 4eekennwachten.

Heel correct en vriendelijk

Onze zoon vond de vaccinatie erg spannend en ze hebben heel goed geholpen en waren enorm geduldig

Kon snel terecht voor mijn medische vaccinaties na verwijdering milt. Kundig overleg met arts.

Service is goed, echter een tijdsblok van 4 uur vind ik wat aan de ruime kant bemeten. Hier zou meer aandacht aan besteed kunnen worden i.v.m. afspraken die klanten ook hebben. Verder is een bezoek van een arts voor €35 best veel.

Vriendelijke en deskundige dienstverlening

Makkelijk, deskundig en vriendelijk bedrijf en medewerkers die prima service aan huis bieden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp