duidelijk en stipt

precies volgens afspraak en vriendelijk.

Duidelijk en gedegen communicatie en advies.

Plezant

Werkt prima en fijn dat het thuis kan

Wij kregen handige tips over verschillende dingen op Bali, heel handig om te weten.

Duidelijke en goede informatie van arts.

Goede ervaring

Op tijd geinformeerd over de tijd, wat fijn was. Alles was duidelijk uitgelegd. We kregen nog extra informatie. Ze waren aardig voor mijn dochters.

Goed!

Goed!

Syper

Supercell kennis en behulpzame arts

Zeer vriendelijk en deskundig

Plezierig contact, zowel via de website, telefonisch als in hulp bij het plannen van de afspraak. Tijdens de afspraak was er veel ruimte voor het stellen van vragen. De vaccinatie verliep ook zonder problemen. Zeer vriendelijke arts. We zijn erg tevreden!

Makkelijk geregeld

De vorige vaccinaties zijn al bekend, dus het is eenvoudig aan te vullen.

makkelijk, deskundig en flexibel

Ik kon makkelijk en snel een afspraak maken. kreeg goed advies, ook met mijn aanvullende medicijnen konden ze specifiek advies geven.

Uiterst vriendelijk

De arts was erg vriendelijk en rustig, en had een duidelijk antwoord en extra informatie op al onze vragen

Was vriendelijk duidelijk en snel! Aan huis was super!

Alleen het aanmelden was wat lastiger omdat ik niet gevaccineerd moest worden maar mijn dochter en ik mij dan perse moest aanmelden. Ik vond daar geen duidelijke optie in

Waardeloos en jammer

Vroeger was dit een fijne club en thuis hadden we een goede ervaring. We waren nu naar het kantoor in Amsterdam Noord gegaan, omdat onze dochter ook geprikt moest worden en we dit liever niet thuis wilden doen. Het was een klein kamertje zonder daglicht en aankleding. Alleen een koelkast, een tafel en stoelen. Het leek meer een pop-up zonder aankleding. Medewerkster was gehaast, omdat ze weinig tijd per klant krijgen en totaal niet gewend met kinderen om te gaan. Mijn dochter is altijd heel dapper maar heeft nu angst voor prikken. Ze was bang voor de medewerkster en die prikte gehaast want ze had de prik al bereid. De rabies vaccinatie bleek voor 3 personen 610 euro te kosten, mijn fout dat ik er niet naar gevraagd had, maar vind als vaccinaties zo afwijken van de norm 30 tot 40 euro per stuk dat ze je er op voorhand over mogen informeren. Bij de tweede prik waren de medewerkers vriendelijker maar volgende keer ga ik naar de huisarts. Jammer vroeger was t een fijn bedrijf maar nu gaat t alleen maar om snel geld verdienen.

Zeer deskundig advies en benadering.

Voor onze reis naar zuidelijk Afrika kregen we goed advies en de benodigde vaccinaties. Ook nog extra tips voor gezondheid onderweg.

Goed geregeld

Prima geregeld, goede uitleg. Aardige arts

Goede uitleg, vriendelijke voor de kinderen goede service.

Goede uitleg, vriendelijke voor de kinderen goede service

Op tijd en correct

Alleen juli site mag iets makkelijker

We vinden het vinden dat jullie thuis komen. We hebben het vaker gedaan en raden echt anderen aan.

Goede srevice en kundige arts

Accuratesse goede voorlichting

Prima rustige en complete voorlichting

Zeer tevreden!

Top service

Goed geregeld !!! Ideaal dat je er niet voor op pad hoeft te gaan !!

Naast vaccinatie duidelijk en vriendelijk geïnformeerd.

Ideaal zo'n bezoek aan huis. Van te voren duidelijk aangegeven tijdvak van bezoek. Er werd naast het vaccineren ook heel vriendelijk en allerlei informatie gegeven over hygiëne/ virussen etc in het land van bestemming.

Gezellig en fijne consult! :)

Was een fijn gesprek, gezellig en goede consult gehad!

Prima, volgens afspraak

De juiste vaccinaties gekregen en uitgebreid advies voor onze reis naar Zuid Amerika. De arts nam alle tijd en geen vraag was teveel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp