Super service en een uitgebreide informatievoorziening!

De service was echt super, alles was bij de hand. Daarnaast kregen we veel uitleg over het land waar we naar toe gaan reizen, erg prettig dat hierover wordt meegedacht. Zelf gebruik ik medicatie die van invloed heeft op het immuunsysteem. Dit wordt door de organisatie goed uitgezocht en alle maatregelen rondom het medicijn wordt verteld. Preventieve medicatie wordt door thuisvaccinatie besteld en wordt thuisbezorgd. Kortom: Super service!

Very good

We are very happy with the service provided, communication and advice.

Bijzonder servicegericht

Afgesproken tijdstip werd keurig nagekomen. Arts was zeer vriendelijk, gaf uitgebreide uitleg over de vaccinaties en werkwijze. Erg prettige ervaring om op deze manier thuis te laten vaccineren.

Goede informatie en persoonlijke aandacht

Voorgelicht over verplichte en aanbevolwn vaccinaties, met achterliggende voor-en nadelen, door een prettig en rustige arts, met oog voor de mens

Fijn consult

Fijn consult, arts nam de tijd

Klantvriendelijk en op afgesproken tijd.

Goede informatie, vriendelijk en op afgesproken tijd aanwezigheid. Een aanrader.

Fantastisch

Wij konden supersnel terecht voor een reisvaccinatie en ook nog eens dicht bij huis. Top.

Geen vaccinatie aan huis wel goede service

Zie boven

Süper goed

Vriendelijk,goed geregeld,duıdelijk

Eenvoudig procedure en snel geholpen

Was wel even een opgave om via de website je aan te melden maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn , snel, prettig en goed geholpen

Prima. Keurige uitleg en vaccinatie

Prima. Keurige uitleg en vaccinatie. Gaf goede tips voor bestemming qua bescherming.

stipt en goed

Stipt op tijd en goede uitleg.

Met name prettig als het hele gezin gevaccineerd moet worden. Rustige uitleg en adviezen.

Top geregeld!

Een afspraak is makkelijk er snel geregeld. Tijdens de afspraak denkt de arts goed mee en is er alle tijd om vragen te stellen.

Arts prima, service back-office minder

Prima gesprek en vaccinatie van arts. Wat echt minder is, is de service van back-office. Je moet weliswaar een tijdblok van 4 uur opgeven (met uitloop) maar daar kan op geen enkele manier over gecommuniceerd worden als daarbij hulp vraagt. Ik zou mogelijk 10 min. later beschikbaar zijn dan het tijdblok van de opgegeven 2 uur, en vroeg of arts mij kon bellen als die in de buurt kwam. Dat kon niet. Ook kon ik niet de laatste 3 cijfers van het telefoonnummer krijgen, zodat ik het tel.nr. kon herkennen (en uit een vergadering kon lopen uitsluitend als ik gebeld zou worden door arts). Vanwege privacy mocht dit niet, maar wat heb ik aan laatste 3 cijfers. Kortom: weinig medewerking.

Hele fijne arts

Heel tevreden

Fijne ervaring

We kregen een aardige arts thuis die echt meedacht. Het was snel klaar zonder te haasten. Er was veel ruimte voor vragen. Ook een extra toelichting over het land was nuttig.

Heel persoonlijk en compleet advies!

De arts was mooi binnen het tijdslot . Advies was heel compleet en per persoon bepaald. Goede en complete informatie.

Zeer goede uitleg, beter als bij de ggd

Fantastische service!

Erg makkelijk om hiervoor thuis te kunnen blijven. De communicatie is uitstekend, zowel via de mail als via de telefoon.

Professioneel en prettig

Zoals beschreven hebben wij als gezin de thuisvaccinatie als professioneel en prettig ervaren. We kregen duidelijke uitleg en de handelingen werden zorgvuldig uitgevoerd. Ook was de arts vriendelijk. Het voelt luxe dat dit thuis kan.

Enorm fijn, goed advies

Sms volgt voor tijdspanne van bezoek. Helder en goed advies.

Goed en duidelijk

Fijn!

Prima ervaring

8 mensen en 16 prikken, pubers, volwassenen en een pre-puber, sommigen met veel spanning anderen relaxed. Iedereen is met veel geduld en respect geprikt en extra geduld bij iemand met een paniek aanval. Super gedaan, fijne ervaring

Super!

Erg ervaren arts is ons komen vaccineren. Duidelijke uitleg, goede manier van werken en perfecte communicatie! Zeker een aanrader.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp