Correct en duidelijk

Keurig via mail en SMS op de hoogte gehouden Duidelijke uitleg via volder Neemt ruim de tijd voor uitleg en vaccinatie

Super geregeld

Ze komen thuis en nemen alle tijd!

Ben wel vd prijs geschrokken daar er 1e een b3drag van 179 euro stond en nu 218euro. Dan nog de prijs voor de 2e Rabi prik

Aanrader

Prima geregeld, goede communicatie, fijne arts.

Beetje chaotisch

Kantoorruimte waarvan de airco niet werkte, de koelkast de hele tijd stond te piepen. De arts die de vaccinaties gaf ging wel gewoon door met haar werk.

Superfijn en snel......

Als je de punten allemaal doorloopt....wat wij als oudere ervaarde was alleen niet heel makkelijk omdat ik samen met mijn man de aanvraag deed...en we het niet door hadden dat we alletwee ieder een eigen mailadres en goedkeuring moesten geven dat was omslachtig....we zijn iet zo.n computer wonders. MAAR DAARNA LIEP ALKES OKE EN VOLGENS AFSPRAAK/PLANNING alleen krijg ik nu de enquête mail...maar had koorts en kreeg nog geen vaccinatie..dat komt later pas groet Annemarie

Prima service.

Prima service, zorgvuldige behandeling en fijn dat we als gezin in 1 keer thuis gevaccineerd konden worden op een voor ons gunstig tijdstip.

Perfecte service aan huis.

Door deze service hoeven mijn partner en ik geen vrij te nemen van ons werk. En de vriendelijke arts legde goed uit wat ze ging doen en waarvoor. Binnen een half uurtje was het gepiept.

Goede service medewerker

Erg fijn dat dit in de thuisomgeving kan.

Keurig op tijd, rustige arts die rekening met je houdt als je wat angstig bent. Alles erg goed verlopen.

Goede service aan huis

Ideaal, thuis vaccinatie krijgen, goed advies.

Zeer vriendelijke arts, die goede uitleg gaf over de vaccinaties. Goede communicatie vooraf.

Helemaal top!

Erg fijn dat de arts aan huis kwam. Eerder op de dag ontving ik notificatie van een specifieker tijdsblok. Vaccinatie en informatievoorziening duurde max. 15 min. Vriendelijke arts.

Fijn!

Heel fijn om in ons eigen huis door een deskundige arts goed geïnformeerd en gevaccineerd te worden voor onze reis. Zou dit iedereeen aanraden!

Deskundig, snel, vriendelijk en volgens afspraak

De arts/ verpleegkundige was op tijd, zeer vriendelijk en werkte efficient. Dat er 1 persoon thuis komt i.p.v. wij met 5 ergens naartoe is ontzettend prettig.

Prima consult

Snel geregeld , en goede adviezen gekregen.

Gemakkelijk!

Vrouwelijke arts die bij ons langskwam, was heel rustig en begripvol. Wij kregen een kundig uitleg.

Helemaal top geregeld. Bezoek aan huis heel plezierig en vakkundig.

Rustige en duidelijke arts

Ons gezin bestaande uit man, vrouw en 2 kinderen van 18 en 20 jaar zijn gevaccineerd voor Thailand. De oudste en man vinden dat spannend. De arts ging daar heel rustig mee om. Hij communiceert duidelijk.

Vakkundig

Fijn thuis geënt door een vakkundige dame met gelukkig veel humor. Wij waren met z'n 6, 1 van ons heeft prikangs en zij ging daar heel goed mee om.

Heel goed geregeld

Zeer prettige en handige service van thuisvaccinatie.

Informatie,advies communicatie het hele plaatje heel duidelijk

Informatie vooraf, advies, communicatie v9nden wij heel duidelijk. Behandeling op locatie tie uitstekend. Gelegenheid tot stellen van vragen uitstekend.

Hele prettige medewerker

Persoon die langs kwam was heel plezierig in omgang, rustig en kundig

Prima dienstverlening

Op afspraak en duidelijke uitleg over de vaccinaties.

Correct, duidelijk to the point.

Perfecte tijdsplanning. Duidelijke uitleg. Niet alleen vaccinatie, maar ook bijkomende zaken als malaria, diarree, eten , water, enz. Hondsdolheid zelfs goed besproken

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp