Vlot en goed geregeld

De afspraak maken was goed te doen. Op de dag van de vaccinatie bleek alles goed geregeld.

Zowel vooraf als tijdens de vaccinatie goed geholpen met onze vragen.

We gaan voor het eerst naar het verre oosten en hadden nogal wat vragen over welke vaccinaties nodig en aan te bevelen waren. Alle vragen zijn duidelijk en vriendelijk vooraf beantwoord en tijdens de vaccinatie is nog meer achtergrond informatie gegeven in een zeer ontspannen sfeer. Top

Keurige uitleg en ook voor tijdens de reis

Keurig nette uitleg over de vaccinaties en ook voor tijdens de reis

Positief

Goede informatie.

Goede uitleg

Snelle service en zeer vriendelijk

Heel prettige dame, nam alle tijd voor onze zoon die het heel spannend vond. Ook goede aanvullende uitkeg en meedenken inzake overige medicatie

Super en heel fijn dat jullie zo flexibel en meedenkend zijn!

Makkelijk geregeld en professionele medewerker aan huis

Goed geinformeerd tijdens het prikken en de afhandeling daarvan.

Zeer professioneel!

Heel goed geholpen!

Op zaterdagochted in de file terechtgekomen, 1e afslag genomen in Zevenaar, binnendoor naar Apeldoorn. Werd gebeld door de arts die mij zou enten, kwam later aan. Netjes behandeld.

Uitstekend geregeld.

Ik haal bijna al mijn vaccinaties via Thuisvaccinatie en altijd goed geregeld. Veel kan thuis worden geprikt, maar sommigen alleen op locatie. Maar ook op locatie gaat het uitstekend.

Zeer goede communicatis

Vanwege een spontane reis naar Thailand binnen 12 dagen hebben we snel met ze een afspraak kunnen plannen (op zondag aan huis). We wisten nog niet goed welke vaccinaties we wilden en hier werden we netjes telefonisch over geïnformeerd door een arts die ons belde. Zeer prettige ervaring.

Zeer professioneel

Zeer professionele medewerker Advies gekregen op maat Erg fijn geholpen

duidelijk en deskundig

Goede informatie vooraf, maar ook tijdens de afspraak (in Schiedam) was er genoeg tijd om alles even door te nemen met een deskundige arts, die goed advies gaf.

Erg vriendelijke medewerker.

Het enigste wat jammer is: je wordt gevraagd om tussen 12 en 16 uur thuis te zijn, dan krijg je om 15.15 een bericht dat de prikker tussen 16.25 en 16.55 komt. Uiteindelijk was hij er om 15.40 Is het niet makkelijker om altijd een bericht te sturen. Verder was het een prima ervaring, de arts nam alle tijd en gaf veel advies.

Super fijn en duidelijk

Een super duidelijke uitleg en goede adviezen. De prikken zelf fijn gezet met veel geduld.

Keurig geholpen en goed geadviseerd

Heel goed, geduldig, informatief, pijnloos

Geholpen in Eindhoven, prima ervaring

Uitgebreide informatie ontvangen en goede berichtgeving vooraf

Top geregeld en zeer goede en uitgebreide informatie ontvangen.

Fijn en duidelijk

Mij werd alles duidelijk uitgelegd en de Arts was ook heel erg fijn. Je kon er een bapeltje mee maken en in het algemeen een hele prettige ervaring.

Goed grondelijk onderzoek en afstemming Extra zorg voor tegenwoordige hondsdolheid Vriendelijk

Fijn personeel, ingewikkelde site

Het invullen van de vragen vonden wij ingewikkeld. Het was niet precies duidelijk of we de juiste dingen hadden ingevuld. Het is misschien door de vraagstelling. Verder fijn personeel!

Duidelijk uitgelegd

Erg prettig dat je thuis gevaccineerd kunt worden.

Geweldige service

Het begon met een uitgebreide heldere online afspraak en analyse. Vervolgens online keurig een advies en keuze wat wel en niet. En vervolgens een zeer vriendelijk huisbezoek die alles nogeens doorneemt, giede vragen stelt en zorgvuldig en rustig te werk gaat. Binnenkort nog herhaalprik en werd gelijk afgesproken en geregeld. Wij zijn heel blij met deze topservice

Helemaal geweldig

Vlotte deskundige dame, die omdat ik zelf wegens een andere afspraak, snel alles afhandelde!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp