Ben behandeld door een zeer ervaren arts. Zijn vrouwelijk collega was zeer duidelijk in informaties doorgegeven. Bedankt voor de goede service.

makkelijk

afspraak maken kan lang niet altijd. Reistijd komt erbij. Veel plaatsen zijn bezet De locatie was gemakkelijk te vinden maar in het gebouw zitten meerdere instellingen die weinig weten van elkaar

Superfijn

Heel fijn om gewoon thuis gevaccineerd te kunnen worden, in het weekend. Aardige arts, duidelijke uitleg van alles. Keuze kunnen maken waar we voor gevaccineerd wilden worden.

Laagdrempelig kundig advies

Prima advies en service

Perfect!!

Ideaal dat het thuis kan, goed geïnformeerd, goede reisadviezen!

Zeer positieve ervaring

Zeer positief over de fijne werkwijze van Thuisvaccinatie. Aan te bevelen!

Top geregeld

Goede communicatie, fijne artsen.

Geweldige service, goede uitleg

Zeer gemakkelijk en goede uitleg gekregen.

Erg tevreden

De vrouw die mij hielp was erg rustig. Zelf ben ik niet een held als t gaat om vaccinaties, zij kon mij gerust stellen en vertelde duidelijk wat er ging gebeuren. Ook de informatie werd duidelijk verteld en met sommige woorden opgeschreven zodat ik dat later nog terug kon pakken.

Afspraak maken een ramp

Ik heb geprobeerd om mijn minderjarige zoon te laten inenten voor een groot kamp in het buitenland. Dit was via de website erg moeilijk/verwarrend of zelfs niet mogelijk. Je kan namelijk niet een minderjarige inschrijven. Dus heb ik mij zelf maar ook ingeschreven en mijn zoon als mede vaccinatie bij geschreven. Maar dan zou ik dus ook een vaccinatie krijgen, wat niet de bedoeling was. Gebeld met de helpdesk. 1 persoon die alle telefoontjes aanneemt. Gevolg, half uur in de wacht. Deze gaf als tip dat ik dit in de 'comments' moest schrijven dat het alleen voor mijn zoon is. GEEF DAT AAN OP DE WEBSITE! Probleem twee; Mijn zoon gaat naar school en de tijslots zijn zo breed dat je niet weet wanneer ze langs komen. Je kan dus alleen in het weekend plannen, of je zoon die dag niet naar school laten gaan. Weekends zijn zo weg... Uiteindelijk gelukt om ergens een zaterdag te plannen (geen sport dat weekend dus). De inenting `elf ging prima. Aardige vrouw die langs kwam. Geen klachten hierover. MAAR... Ze kon geen weekend plannen, dus rade zij een terugbel actie, zodat ik via de telefoon een afspraak kon maken. Dat ging dus niet goed. Nooit iemand gebeld. En zo zijn we beland bij vandaag. Vandaag zijn er meer mensen aan de telefoon om mensen te helpen, toch weer een half uur in de wacht geweest. Aardige jongen aan de lijn, vele excuses, en een afspraak kunnen maken met een beter tijdslot dan voorheen.

Super, lekker in vertrouwde omgeving

fijne arts die goede uitleg gaf

Fijn om thuis geholpen te worden. In eigen omgeving.

Goede uitleg en advies,

Heel vriendelijke jonge arts die adequaat handelde, snel en helder advies gaf

bijzonder aardige man

bijzonder aardige man

Top!

Vriendelijke arts, neemt de tijd en verstrekt goede info!

prima, maar...

aardige arts Wel jammer dat het een tijdvak van 4 uur is. Zou dat niet anders kunnen? NU zitten we met 5 man 4 uur te wachten. Hij kwam ook pas een kwartier voor de 4 uur voorbij waren. Het zou fijn zijn als je bijv. een half uur van te voren bericht krijgt dat hij eraan komt. Dan kunnen de boodschappen ed toch gedaan worden.

Vriendelijk en zakenkundig

De medewerker van Thuisvaccinatie was vriendelijk en zakenkundig. Duidelijke uitleg en antwoord op vragen. Soepele vaccinatie. Het viel me wel op, dat de benodigdheden wat slordig door elkaar lagen. Dit gaf een minder zorgvuldig beeld.

Ervaren en behulpzaam

Kundig en vriendelijk

Snelle service, goed advies

Goed geregeld en duidelijke communicatie .

Deskundige vaccinatie in een vertrouwde omgeving

Vanwege nare ervaringen bij vaccinaties is het heel fijn dat de vaccinatie door een deskundige arts thuis gedaan kan worden.

Super fijn!

We zijn heel fijn en rustig geholpen. Naast de vaccinaties kregen we duidelijke uitleg over andere voorzorgsmaatregelen voor onze vakantie. Een aanrader!

Iets later dan gepland aan de beurt, maar goed consult met veel info over de bestemming

Super!!!

Zeer tevreden. Goede voorlichting, hele vriendelijke mevrouw en goed geprikt.

erg handig

erg handig en aardige mensen die komen

Perfect en goede afspraken

Ik vindt het geweldig dat ik ook op de gewenste dag en redelijk op tijd gevaccineerd kon worden

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp