Zeker goed bevallen.

Alhoewel het tijdvak best groot was kreeg ik al snel een nauwkeurige indicatie van hoelaat de arts zou komen. Ze kwam binnen en was heel vriendelijk. Na goed consult kreeg ik de vaccinaties op bijna pijnloze manier. Heel goede ervaring en zeker de extra kosten waard.

Een volgende keer weer!

Vriendelijke arts, gaf complete en heldere uitleg. Stelde onze zoon, die het spannend vond, op zijn gemak. Prima ervaring, een volgende keer weer!

Ontspannen

Wij zijn vriendelijk geholpen. Degene die ons hielp, was betrokken en gaf duidelijk uitleg.

Goed en handig

Heel goede uitleg en advies

Prima verzorgd en goede uitleg

In inspannen sfeer thuis gevaccineerd worden voor ons reis naar Thailand is goed bevallen.Eerst uitgebreid besproken wat het vaccinatie advies was en daarna besloten wat te doen. In rustige sfeer, niet gehaast en goed voorbereid geprikt (wij hadden twee personen met prik angst). Alles verliep gesmeerd! Ik zou het iedereen op deze wijze aanraden.

Super geregeld en goede uitleg!

Ik kan t iedereen aanraden

Keurig

Rustig, nam de tijd om alles uit te leggen. Bekwaam

Goede uitleg

Goede service en duidelijk uitleg

Prima voorlichting en aardige arts.

Thuisvaccinatie had op relatief korte termijn plek, i.t.t. de GGD. Helaas voor ons was dit niet heel dichtbij, waardoor de naam ' thuisvaccinatie' niet helemaal aan de verwachting kon voldoen. Uiteraard hadden we ook kunnen kiezen voor thuis vaccineren, maar de meerprijs vonden wij te hoog. Het consult zelf was prima, aardige arts, duidelijke uitleg en stelde ook de kinderen op hun gemak.

Heel snel en duidelijk

Prettige ervaring, goede service

relaxed

relaxed om het thuis te doen, je hoeft niet weg, alles bij de hand.

**********

Mijn ervaring is als volgt. Thuisvaccinatie heeft mij verkeerd ingelicht over het wel/niet aangesloten zijn van mijn ziektenkosten verzekeraar waardoor ik nu 500 euro extra moet betalen. Ik heb voorafgaand aan mijn afspraak de vraag gesteld of mijn ziektenkostenverzekeraar is aangesloten. Daarop kreeg ik het antwoord ja. Dit bleek niet zo te zijn waardoor ik achteraf werd geconfronteerd met een enorme rekening en nul flexibiliteit in het oplossen hiervan.

Echt een aanrader

Het enige wat een raadsel is, Is waneer je de rekening krijg! En hoe hoog hij is. Het kon wel even duren! Dus hoop dat ik hem niet krijg als ik op vakantie ben.

efficiente organisatie met deskundige arts

Het was gemakkelijk en laagdrempelig om een afspraak te boeken op een locatie dichtbij onze woonplaats. Ook de arts was deskundig, vriendelijk en servicegericht.

goede zorg!

Keurig behandeld

Vriendelijke man

Vakkundig advies en uitvoering

Thuisvaccinatie biedt de mogelijkheid om in je eigen vertrouwde omgeving geprikt te worden. Dit kan voor kinderen voor extra rust zorgen mochten ze wat gespannen zijn. De arts was erg vriendelijk en kundig. Er werd voldoende tijd genomen om onze specifieke bestemming te bespreken. Het advies werd ter plekke bijgesteld waar nodig, zodat je niet teveel maar ook niet te weinig vaccinaties krijgt. De prikjes zelf hebben we ook nauwelijks gevoeld.

prima, precies op tijd, goed geinformeerd

De gene die de prikken zet was zeer deskundig en prikte perfect. vertelde daarbij ook wat we wel en niet moeten doen in het land van onze bestemming

Zeer prettig

Makkelijk en duidelijke uitleg Nemen de tijd voor je

Gedegen advies

Gedegen en uitgebreid advies

Arts kon mijn dochter goed geruststellen waardoor prikken zonder moeite ging

Heel goed!

Fijn geholpen, goede uitleg, ruimte voor vragen. Werd echt geluisterd en de tijd genomen, bedankt!

Goed advies gekregen

Er was genoeg tijd voor uitleg en vragen. Plezierige en kundige medewerker.

Heerlijk zo aan huis!

Je moet er even een dagdeel voor blokken in eerste instantie maar het is echt heel prettig! Zeker ook met kinderen zeer fijn en rustig vanuit huis. Aan te raden!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp