Fijn en zorgvuldig gedaan

Als het weer nodig mocht zijn zou ik het weer op deze manier, Zij gaf duidelijke uitleg en was zorgvuldig in het handelen . Hartelijk dank

everything went great

even though first appointment did not went well (it was cancel with no much time) they offfered us a service at home only some days after. Then the visit was great for the whole family and in just 20 min we had all vaccines and all advices given

• Would you recommend us? Yes

Kort, bondig en helder in communicatie en handelen

Kort, bondig en helder in communicatie en handelen

Goed advies

Fijn geholpen, eerlijk advies, wat is noodzakelijk, wat optioneel. Voor en nadelen zo kun je zelf afgewogen keuze maken

Duidelijke communicatie en klantvriendelijk.

Vriendelijke dame en uitstekende informatieverstrekking

Vriendelijke dame die naar mijn vaccinatiepaspoort heeft gekeken en daar de juiste vaccinatie op gebaseerd heeft. Met een kopje koffie erbij heb ik de prik gehad. Alles is prima.

Persoon was aardig en het ging snel.

Wees voorzichtig. Hun kosten zijn niet transparant.

Wees voorzichtig. Hun kosten zijn niet transparant. Zorg ervoor dat u precies begrijpt hoeveel u betaalt voor de vaccins, maar vooral wat het verschil is tussen een doktersconsult en een doktersbezoek. Ze vragen een arm en een been voor een verheerlijkte verpleegster om bij je thuis te komen en je binnen 5 minuten een injectie te geven.

Super! Snel en vriendelijk

Fijne arts, had geduld met dochter die angst heeft. Was snel, aardig en gaf goede adviezen! Klaar voor onze reis

Vriendelijk en duidelijk

Eerste afspraak werd plotseling afgezegd na een telefoontje van ons. Uiteindelijk vond ik het wel een goede ervaring.

Prima geregeld

Vanwege mogelijkheid in de avond thuis laten vaccineren, hele gezin in een keer, heel handig.

Goede communicatie.

Redelijk

Moest toch zo’n 18 km rijden om vaccin te halen. Als ze thuis kwamen kostte het mij geld. Medicijnen moest weer via een andere apotheek, eerst betalen dan komt het via de post. Omslachtig als je het mij vraagt. Ben verder wel prima geholpen door de arts overigens.

Makkelijk

Ideaal dat je met het hele gezin tegelijk kan en zelf een datum kan prikken De vaccinaties zelf ging snel en professioneel.

Zoals afspraak

Werkt super!

Goed en netjes alles geregeld!

Alles werkt handig via de website. Net advies en vriendelijke arts.

Heel prettig, geen gedoe, prima!

Je wordt op tijd geïnformeerd over het timeslot. Men is op tijd, vriendelijk en neemt de tijd voor vragen. Wij vonden het als gezin heel prettig.

Perfecte service

Vriendelijke professionele arts. Mooi op tijd binnen het aangegeven tijdsblok. Goede toelichting op de vaccinatie en overige gezondheidsrisico's in het vakantie gebied.

Top en zou het iedereen aanraden.

Aardige man aan de deur. Kundig iemand met goed advies. De afspraak was snel voorbij waardoor ik weer door kon met werken.

Duidelijke uitleg over de vaccinaties. Nam de tijd.

Snel geholpen en goede tips ontvangen

Ik kon snel terecht. Prettig consult. Bij de afspraak zelf was alle info duidelijk en werd er meegedacht met andere vragen die ik had

Super makkelijke manier om jezelf te laten vaccineren

Goede website. Snelle reactie. Ruime keuze in dagen en tijdsvakken . Op de aangegeven tijd aanwezig. Vriendelijke arts die de vaccinatie uitvoerd. Goede verdere uitleg waar je om moet denken bij je reis.

top

fijn geholpen, beetje angst voor prikjes werd uitstekend mee omgegaan

Snel eenvoudig deskundig

Deskundig vaccinatie advies. Rekening houdend met onze ietwat angstige dochter. Snel en in een huiselijke omgeving.

Rustig vakkundig advies en behandeling

............

Opaallaan 1212