gemak en goede uitleg

lekkermakkelijk je zit gewoon thuis en ze komen langs. goede uitleg en tips er wordt met je mee gedacht.

Fijn dat het thuis kan, arts was technisch prima maar mag wat socialer zijn.

De arts deed alle handelingen die hij moest doen maar was niet open in het contact. Voor ons was dat op zich niet zo erg, behalve dat het een beetje stroef voelde. Maar misschien is het niet zo fijn als je de vaccinatie spannend vind of anderszins te maken hebt met spanning.

Aardige arts en deskundig

Fijn dat de arts thuis komt, deskundig en vriendelijk

Prettig en correct geholpen

Alles goed verlopen, ivm drukte wel wat lang in de wacht voor een telefonische vraag. Verder alles prima geregeld en het enten verliep ook goed, Vriendelijke man.

Goede site. Goed proces. Vriendelijke professionele arts/prikker

Bijna last-minute had ik vaccinatie nodig voor reis naar buitenland onder onhygiënische omstandigheden. Via site was het krijgen van een afspraak eenvoudig. Een week voor de afspraak kreeg ik een duidelijke mail met het 'reis-vaccinatie advies' inclusief de kosten. Op de dag vd afspraak ontmoette ik een hele vriendelijke en kundige medewerker van Thuis-vaccinatie op een van hun locaties. Geen uitloop. Gewoon op tijd. Advies en prik en hup ... gaan. Factuur komt per post. Goed en netjes.

Uiteindelijke afspraak was prima, afspraak maken moeizaam

Was erg lastig om een afspraak te plannen, maar aangezien het één van de weinige is die vergoed worden moesten we wel hier een afspraak maken. Uiteindelijke afspraak was prima, met een vriendelijke arts.

Service gericht

Fijne mailwisseling, kundig advies en goede snelle service

Superfijn dat thuis prikken

De kinderen werden geprikt in hun eigen omgeving, waardoor ze meer ontspannen zijn. Eerst werd er overlegd over het reisadvies en bijpassende vaccinatie. De artsen doen het met humor en geduld en zijn heel kundig. Ik wil nooit meer anders! Als ik één minpuntje wil noemen dan is het de telefonische bereikbaarheid. Maar verder beveel ik het absoluut aan.

Goed!

goed geinformeerd

Heel fijn dat de arts aan huis kwam. Het was ook nog eens een hele leuke vent wat de spanning er bij mijn dochter wat afhaalde. Duidelijk geïnformeerd en goed voorbereid op onze reis kwa gezondheid(risico's)

Goed ontvangen en geweldig geholpen

Goed ontvangen en geweldig geholpen

Hele goede service

Snel en vriendelijk geholpen door deskundige dame.

We werden tussentijds op de hoogte gehouden hoelaat de arts precies zou arriveren, en dit klopte ook. We werden goed geïnformeerd en snel geholpen. Zeker aan te raden!!!

gemakkelijk en een helder advies

Het gemakkelijke is dat je nergens naar toe hoeft, de arts komt bij je thuis. Het gehele gezin wordt tegelijk gevaccineerd indien nodig en we hebben een duidelijk advies ontvangen.

Vriendelijk en snel!

De mevrouw was vriendelijk en ik stond met 5 minuten weer buiten.

Super !

Prettige arts. Wij kwamen met het gezin, de ruimte was erg klein voor 4 personen.

Goede service en heldere uitleg

Uitstekend geholpen en geïnformeerd

het is goed bevalen

snel en goed

Vriendelijk en duidelijk

Keurig op tijd. Goede uitleg en zo fijn dat het thuis kan.

Persoonlijke aandacht

Wij hebben deze service geboekt vanwege prikangst van 1 van onze kinderen. De arts was rustig maar duidelijk, en nam alle tijd voor ons kind, met respect voor zijn lichamelijke integriteit. Daar werd geen (tijds)druk op gelegd. Erg fijne ervaring, ondanks de prikangst!

Prettig en kundig

Op tijd, kundig verhaal, flexibel bij annulering 1 vaccinatie.

Helder, kindvriendelijk

Doordat de arts ons dossier nog wilde bespreken met een collega moesten we wat langer wachten en liep het uit (voor de jonge kinderen) in de avond was dit niet zo prettig. We hebben voorafgaand uitgebreide informatie moeten invullen, naar mijn idee had dit eerder voorbereid kunnen worden. We werden verder vriendelijk ontvangen, alles was duidelijk en prettig verlopen.

Zeer comfortabel thuis en professioneel

Je kan snel een afspraak maken, krijgt vooraf via de mail een advies en tijdens de afspraak thuis word je goed geïnformeerd, gerustgesteld en vriendelijk behandeld. Volgende keer op deze manier!

Fijn en zorgvuldig gedaan

Als het weer nodig mocht zijn zou ik het weer op deze manier, Zij gaf duidelijke uitleg en was zorgvuldig in het handelen . Hartelijk dank

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp