Prima communicatie en uitgebreid uitleg gekregen.

Goede en vriendelijk uitleg, snelle vaccinatie

Aanrafer

Gemakkelijk duidelijk en vriendelijk

Gemakkelijk duidelijk en vriendelijk

Op tijd, kundig, vriendelijk.

Makkelijk, snel en goed advies.

Ideaal om niet met heel het gezin ergens heen te moeten voor een afspraak en op elkaar moeten wachten.

Goed. Vriendelijk en snel!

Goed. Vriendelijk en snel! En professioneel!

Uitstekende service

Eenvoudig te regelen, gemakkelijk bij je thuis, goede service en toelichting.

Supersnel, makkelijk en hele fijne, deskundige arts.

De arts kwam precies op de vooraf aangekondigde tijd bij ons thuis aan, was op de hoogte van onze reisplannen en kon ons goed adviseren over de wel en niet benodigde vaccinaties/medicatie. Het prikken zelf ging snel en pijnloos. De arts was ontzettend aardig en zorgde ervoor dat we nog meer zin kregen in onze aanstaande reis. Al met al een hele fijne ervaring, dikke aanrader!

Helemaal top geregeld

Alles positief ervaren. De arts kwam netjes op tijd, duidelijke uitleg en erg behulpzaam. De site zou misschien wat overzichtelijker kunnen.

Er wordt snel gereageerd. Goed gesprek en uitleg over welke vaccinaties je nodig hebt

Prettig en kundig

Prima adres voor vaccinaties, uitgebreide uitleg, voorlichting en adviezen.

Ģoede uitleg en vriendelijk

Goed geregeld!

Makkelijk te regelen, maar afspraak zelf erg afgeraffeld

Het regelen van de afspraak en de communicatie er omheen was prima. Degene die bij ons kwam prikken vond ik niet al te goed voorbereid en het voelde alsof hij de afspraak zo snel mogelijk wilde afhandelen. Weinig dienstverlenende opstelling

Super ideaal!

Perfecte dienst verlening

Vaccinaties voor Thailand

Snel en kundig afgehandeld.

Deskundig advies. Voldoende tijd nemend

Voor de vaccinatie telefonisch netjes en uitgebreid de tijd genomen voor het beantwoorden van mijn aanvullende vragen. Werd serieus opgepakt en meegedacht.

Goed!

Geen commentaar !

Rustig de tijd genomen voor de kinderen en goede en duidelijke uitleg gegeven.

prettige persoon

Rusitg beheerst, duidlejk, belt info na.

Zou volgende keer weer hier naar toe komen.

Aardige arts, neemt er echt de tijd voor. Duidelijke uitleg. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Ik zou het anderen zeker aanraden om hier naar toe te komen.

Goede uitleg

Wat wilde horen heb ik gehoord en de vaccinatie verliep goed

Op een prettige manier geholpen

Vooraf duidelijkheid over tijden en goed advies gekregen over de vaccinatie.

Netjes via bericht tijd aangegeven van de komst goede en fijne uitleg over de ziektes die kunnen voorkomen

Eevoudig, snel en correct

Afspraak was eenvoudig te maken via duidelijke website. Op korte termijn in te plannen op locatie thuis Via mail aankondiging een duidelijk tijdvenster waarop de arts langskomt en snelle afhandeling

Eerlijk en duidelijk

Wij zijn hartelijk ontvangen. Duidelijke uitleg gehad.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp