Super fijn dat dit aan huis kan

Zeer kundige arts met heel veel kennis. Hebben dit contract als zeer prettig ervaren!

Betrouwbaar en informatief

We hebben de vaccinatie als zeer positief ervaren. De arts was zeer deskundig en heeft naast het vaccineren diverse goede, belangrijke en bruikbare tips gegeven. Dank daarvoor! Een tip: in de bevestiging per email, is het adres van het Hoofdkantoor in Hoofddorp een link naar Google maps, niet het adres van de vaccinatielocatie. Mijn ogen zijn gericht op Google links als ik in de auto stap, dus ik klikte direct op het adres in Hoofddorp zonder de email goed te lezen. We kwamen in Hoofddorp uit ipv Lisse. We wilden doorgeven dat we later waren, maar gedurende de 20 minuten rit van Hoofddorp naar Lisse stonden we de hele tijd in de telefonische wachtrij. Niemand gesproken dus. Uiteindelijk geen probleem en alles goed gekomen. En nogmaals een zeer positieve ervaring bij de 'prikarts'.

Goed, professioneel contact

Zowel telefonisch als het bezoek van de arts zeer kundig, vriendelijk, meedenkend en professioneel.

De arts (?) kwam met een collega in opleiding en dat was voor deze nieuwe collega duidelijk ‘spannend’. Vriendelijke, klant gerechte benadering en verder alles goed verlopen.

Klaar om te gaan!

Een prettige ervaring gehad met Thuisvaccinatie. Op tijd een appje ontvangen hoe laat de arts zou arriveren. Deze heeft goed de tijd genomen om alles uit te leggen en te vaccineren. Nu goed voorbereid om te gaan reizen!

Behulpzaam

Ik heb goede adviezen gekregen van de Dr en ook werd goed geholpen met de vaccinaties. Bedankt!

Snelle afspraak en goede uitleg van Arts.

Wij konden voor onze zoon nog “lastminute” een afspraak inplannen. Arts kwam op de aangegeven tijd en naam de tijd om alles rustig uit te leggen over de vaccinatie en de eventuele gevaren ter plaatsen. Prima service en absolute aanrader.

kundige artsen

prima ervaring, op tijd op de afspraak en goede uitleg.

Makkelijke manier van vaccineren

Eenvoudig een afspraak te maken, werkt samen met onze zorgverzekeraar, afspraak op locatie in de buurt kunnen maken. Helaas wel wat later geholpen dan afgesproken tijdstip maar daarover wel netjes gebeld. Ter plaatse duidelijke info.

top

Vlot verlopen

Was prima verlopen afspraak snel en correct.

Was top

Je kan gewoon lekker thuis blijven, echt ideaal.

Persoonlijk advies van vriendelijke dame

Deze mevrouw was goed voorbereid en wist duidelijk waar ze het over had. Ideaal dat ze bij ons thuis kwam, volgende keer doen we dat weer!

Op tijd gekomen, goede service en uitleg.

Goede uitleg, had zich verdiept in onze reis en legde de diverse vaccinaties uit zodat je goed kon beslissen of je deze nodig had of niet. Geen haast ("even prikken" en weg). Gaf tevens diverse aanbevelingen wat mee te nemen op reis en waarom hij dit aanraadde. Tevens de mogelijkheid om meerdere reisgenoten op de thuislocatie te vaccineren met een inentingsboekje als je deze niet (meer) hebt.

Prima!

Goede adviezen, prettige omgang. Tijdsindicatie : fijn. Uitstekend!

Attent, zorgvuldig, met extra advies

We kregen extra advies voor DTP-HepatitisA. Twinrix serie van mij is afgerond. Deze vaccinaties, inclusief FSME zijn ook toegediend. We zijn nog nooit zo veilig op reis gegaan.

Top! Rustige ervaren arts

Fijne ervaring, gezin van 6, prettige rustige uitleg was fijn.

Goed advies en makkelijk te regelen

Zeer tevreden over de dienstverlening. Makkelijk om online alle info in te vullen en een afspraak te maken. Voor de afspraak een advies ontvangen en tijdens de afspraak heldere toelichtingen door een zeer vriendelijke arts

Perfect geregeld

Wij zijn als gezin op lokatie geweest vanuit Den Haag naar Amsterdam NDSM3. Moest heel snel gebeuren. Konden daar snel terecht en was ook fijn dat het in de avonduren was.

Prima geregeld

Er zijn genoeg opties om een afspraak te maken. De communicatie is duidelijk en snel en ze geven veel aanvullende informatie mocht dat nodig zijn.

Goede ervaring

Goede uitleg gekregen over het vakantieland en adviezen gekregen over welke medicaties mee te nemen

Heel positief: vriendelijk en kundig!

Heel positief.

Snel en professioneel

Altijd fijn dat het aan huis kan, netjes een tijdsvak ontvangen en 15 min. Voor aankomst nog een bericht. De afspraak zelf ging snel en we zijn informeel maar professioneel geholpen. Naar tevredenheid dus.

Gewoon goed!

De mevrouw heeft netjes alles uitgelegd en mijn dochter heeft gehad wat wat ze moest hebben.

Prima communicatie en uitgebreid uitleg gekregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp