Prettig consult, bereikbaarheid matig

Het thuisbezoek is een aanrader en comfortabel. Even daarna contact hebben is moeizaam, lange wachttijden

Heel fijn bezoek geweest

Ze nam de tijd om alles uit te leggen en de prikjes zijn bijna niet gevoeld.

Prima voorziening

Goede voorlichting. Snel geholpen. En makkelijk bij ons thuis

Professioneel en gemakkelijk

Vooraf online te boeken door alle gegevens in te vullen. Je kunt zelf dag en tijdsblok kiezen. De thuis arts is professioneel en neemt alles met je door voordat de vaccinatie gezet wordt. Super handig!

Aan huis, goeie informatie en betrouwbaar

Hele goede ervaring

Een hele fijne en efficiënte manier om het hele gezin te vaccineren.

Een hele vriendelijk arts die naast de vaccinaties ook adviezen gaf voor onze reis.

uitstekend

ongedwongen en verstand van zaken , goede voorlichting, en makkelijk dat ze thuis komen

Uitstekende ervaring

Onze ervaring met de arts die bij ons thuiskwam is super goed. Hij was erg aardig, nam de tijd, stelde de kinderen op hun gemak en beantwoordde alle vragen over reizen in Thailand.

Professioneel en snel

De arts was op tijd en handelde onze vaccinaties snel af.

Uitstekende ervaring!!

Onze ervaring is uitstekend. Vakkundig geholpen. Voorgelicht en begeleid!

Heel fijn om niet ver te hoeven reizen voor vaccinaties

Klantvriendelijke en deskunsige organisatie

Via de website is het makkelijk een afspraak te maken en je gegevens in te vullen. Deze worden bewaard en een volgende keer is het alleen nodig aan te geven waar je heen gaat en hoelang. Afspraak heeft tijdsslot en je hoort ruim van te voren wanneer je de arts kunt verwachten. Daarbij wat nodig is om klaar te leggen. Vriendelijke arts, duidelijke uitleg over alles wat je wil of moet weten. Een aanrader deze organisatie.

Prima, geen klachten

Alles prima verlopen Goed geholpen Vriendelijke arts

Super service

Heel fijn dat we met onze kleine man van 1,5 niet ergens heen hoefde maar dat de arts gewoon bij ons thuis kwam. Fijn dat er alle tijd was voor vragen en hij heeft de vactinaties voor ons zoontje ook super rustig en goed gezet. Wat wel fijner zou zijn was als de indicatie-tijd wat specifiek was. Nu was er een indicatie-tijd van 2 uur. Waardoor het plannen van slaapjes en eten eigenlijk niet ging.

Thuis heel goede service

Zoals hierboven; thuis heel goede service. Wel heel frustrerend om niet telefonisch contact te kunnen hebben en steeds het bandje te horen. Advies is: neem eventueel een zin op “wegens drukte lalala en dan een piep voor het inspreken van nummer zodat je wordt terug gebeld”. Nu zou ik niet thuisvaccinatie aanraden omdat ik telefonische bereikbaarheid echt essentieel vind. Toch wel ruim drie sterren omdat in beide gevallen de thuisarts heel goed werk heeft verricht.

Ik heb een prettige ervaring gehad met alle mensen die langs kwamen voor de prikken.

Het was gezellig met de medewerkers van uw bedrijf, hoewel ze echt hun werk deden, vragen beantwoorden en daarna weer snel weggingen.

Heel praktisch

Goed, makkelijk en duidelijk. Prettige communicatie en er werd echt tijd genomen om het een en ander door te lopen.

Prima geregeld

Is goed bevallen en nuttige adviezen

Vriendelijk, goede uitleg, prima

heel goed ervaren

Prima informatie,Goede nagekomen afspraak om te vaccineren. Vaccinatie net alle tijd en aandacht. Top

prima geregeld

goed ... adviseur en arts op bezoek deze combi helpt je echt verder

Heel professioneel en gemoedelijk

Het bezoek was snel en goed. Ik kreeg de juiste informatie en de prikken waren vlug gezet. Ik had wel een beetje prik angst maar dat was al veel minder dan ik met andere vaccinaties had.

Professioneel en erg behulpzaam

Superfijn dat ze thuis komen. Veel makkelijker om iets te plannen met het hele gezin. Goede voorlichting en kundige medewerkers. Echt een aanrader.

Heel deskundig , duidelijke informatie na vaccinatie en verschrikkelijk praktisch zo met het hele gezin. Ook fijn dat er een tijdslot gekozen kon worden.

Echt ideaal. Kinderen op hun gemak in eigen huis. Kundige arts en nuttige aanvullende informatie. Zeer tevreden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp