keurig op tijd, goede uitleg, erg makkelijk

erg makkelijk om voor het hele gezin alle vaccinaties in 1 keer te regelen vanuit huis. netjes alle vaccinatie boekjes bijgewerkt en een goede uitleg voor evt risico's.

Duidelijk, snel

Goed contact. Snel en duidelijk

Heel relaxed

Arts was mooi op tijd, had alle tijd. Duidelijk en compleet verhaal.

heel gemakkelijk en snel geregeld

Het maken van een afspraak was erg gemakkelijk en snel gedaan. We kregen duidelijke uitleg over welke vaccinaties we nodig hadden en verliep allemaal soepel.

Did not get the anti-malaria tablets

A very nice doctor came and gave us our injections, however he did not bring us the anti malaria tablets. The company had not communicated that we were only going to receive a prescription and not the actual tablets, leaving it too late for us to seek and alternative.

heel prettige persoon, rustig en met uitgebreid advies

heel prettige persoon, rustig en met uitgebreid advies

prima,

goede communicatie, goede injectie en aardige arts

Zeer deskundig advies, nam alle tijd en goed voorgelicht. Een dag later alle medicatie al in huis.

huisbezoek goed, communicatie-

De communicatie verliep niet vlekkeloos. Ik kreeg in een week 3 verschillende tijden door waarop het huisbezoek zou plaats vinden.

Alles perfect geregeld. Arts was ook zeer kundig en rustig met uitleg en toelichting.

Afspraak maken ging makkelijk. Helaas was op de dag vd afspraak de arts ziek. (kan gebeuren) Snel naar een andere oplossing gezocht. Thuis vaccineren was ook super. De arts die kwam was ook zeer kundig en heel rustig met de uitleg. Vooral mijn dochter heeft een grote prikangst. Hoe ze hier mee omging was echt super. Een vaccinatie is nog nooit zo goed en soepel gegaan.

Vakkundig

Prettige artsen, kundig, goede uitleg

Deskundig en vriendelijk

De arts was keurig op tijd. Voorafgaand aan de afspraak houdt Thuisvaccinatie je goed op de hoogte; van je aankomende afspraak (incl. reminders) en wat je daarvan mag verwachten. Vlak voordat de arts arriveerde ontving ik nog een sms'je. De arts was een hele vriendelijke jongedame; rustig en ter zake kundig. Dat gaf een vertrouwd gevoel. We (mijn vrouw, de kinderen en ik) hebben uitgebreid advies gekregen inclusief tips waar op te letten op onze reisbestemming ze heeft alles goed uitgelegd (nam daar echt de tijd voor zodat we wisten welke vaccins we kregen en waarom) en het zetten van de prik was nauwelijks voelbaar. Aanrader!

Goede en kundige voorlichting

Super vriendelijk, veel kennis van zaken, neemt de tijd

Een hele fijne arts

Wij vonden het een prettig bezoek. Het was een vriendelijke, behulpzame bekwane arts. Kregen ook informatie over de reis/ gebied. Wat heel prettig is. Ook konden we al onze vragen stellen.

Goede communicatie en prettig persoon die vaccinaties kwam zetten

Prettige manier van communiceren. Zowel digitaal als live. Goed geïnformeerd over tijden, uitgebreid geïnformeerd over eventuele bijwerkingen etc. Keurige arts.

Prima service!

Kregen netjes een bericht met de tijd wanneer de arts zou komen. Alles verliep vlot en kregen de juiste informatie!

Zelfde als vorige keer Alles prima geregeld

geweldig. zie vorige keer

Dat ze gewoon bij je thuis komen om te prikken, makkelijker kan toch niet en ze geven goede uitleg

Perfecte ervaring, als al de voorgaande keren

Thuisvaccinatie is als de ANWB van het vaccineren. Kundige, sympathieke mensen, en klantvriendelijk.

Erg fijn

Heel fijn dat er iemand naar je huis komt die verstand heeft van zaken. Uitleg was goed en de persoon was erg netjes!

Fijne service, ging heel vlot en kundig

Op basis van een vragenlijst stelde thuisvaccinatie een advies op. De arts die bij ons thuis kwam checkte nog even goed een aantal zaken en heeft toen het hele gezin heel vlot en kundig gevaccineerd

Perfect!

Keurig op tijd. Duidelijke uitleg van een fijne, rustige arts

Teleurgesteld

Afspraak werd zonder alternatief in de ochtend afgezegd. Arts is ziek.. helaas kan gebeuren! 2 weken later ben je aan de beurt. Te kort voor vertrek vakantie. Arts gaf geen consult. Zitten en prikken. Kosten uiteraard wel.

Professioneel en handig thuisvaccineren

De afspraak was snel gemaakt. En er wordt duidelijk gecommuniceerd over het tijdstip. Zelfs op de dag zelf. De arts gaf duidelijk uitleg vooraf, en vooral ook vriendelijk en kundig geholpen.

Aardige mensen en komen afspraken na

Top, fijne service en altijd mooi op tijd.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp