Goed en duidelijke uitleg

Ze nemen de tijd voor een goede uitleg en adviezen.

Heel plezierig

Een rustige vrouw die van doorpakken weet. De prikken waren zo gezet. Ook bij de kinderen.

Perfecte informatie in alle rust

Goed geïnformeerd naar mijn bestemming. Mijn vaccinatieverleden goed bekeken en doorgesproken. Goed advies en (ik denk) de juiste keuze gemaakt. Geen stress, maar alle tijd genomen voor goede informatie.

snel en duidelijk

snel en duidelijke uitleg, vriendelijke jongen

Goed advies en prettig dat het thuis kan

In 2019 al eerder kennis gemaakt met thuisvaccinatie. Heel erg prettig in communicatie, zowel op de website als bij je thuis. Duidelijke uitleg en advies voor de aanbevolen en noodzakelijke vaccinatie. Zou het iedereen aanraden.

Super geregeld!!! Voor herhaling vatbaar

Alles klopt!!! Afspraak wordt nagekomen. Arts heeft alle tijd om je bij te praten!!

Mooi op tijd.

De arts was mooi op tijd. Nam de tijd voor de vaccinatie met duidelijke uitleg

Uitstekend!

Het online intake formulier is heel eenvoudig, ook wanner je het invult voor de hele familie. Alles wordt nog zorgvuldig nagekeken tijdens het bezoek. Duidelijke updates in de mail, ook tav het advies en de kosten. Ik zou het zo weer doen.

ideaal

Rustig en goede uitleg!

Geduldig en gedegen alles besproken en afgehandeld

Voor de derde keer thuisvacinatie ingeschakeld voor vaccinaties ivm een reis. Fijne arts, prima gegaan.

De arts kwam op tijd aan. Prima voorlichting wat betreft de vaccinaties.

Kon niet beter

Perfect alles netjes per mail door gegeven. Je word goed op de hoogte gehouden met de aankomsttijd. Goede uitleg ze werkt netjes. Ga zo door...wij vonden het fijn zo om het thuis te laten doen.

Netjes op tijd en zo fijn dat het thuis kan!

Geen gedoe met vrij nemen, rekening houden met het verkeer etc. Ideaal!!!

Makkelijk en super snel en goed geholpen!

Makkelijk en super snel en goed geholpen!

Prima ervaring, goede uitleg, vriendelijke arts

Geen omkijken, afspraak maken en rest wordt geregeld.

Zeer prettige en ervaren arts

Arts gaf goede en nuttige info en nam de tijd voor vragen.

Aanrader!

Thuisvaccinatie.nl werkt top, een afspraak op korte termijn is snel gemaakt en de vaccinatie thuis is ideaal! Aanrader! Enige minpuntje is dat de link naar opgestuurde documentatie niet werkte.

Goede arts

Het gemak van thuis vaccineren was heel prettig. Even afspraak gemaakt op de site, een advies via de mail gekregen en de arts kan goed op tijd. Ook kregen we goede uitleg van de arts. Want we zaten nog vol vragen.

Heel fijn geholpen

Veel informatie gekregen over het land van bestemming Heel erg fijn geholpen. Dit was een vrouw/arts? met heel veel kennis. Volgende keer weer thuisvaccinatie voor ons echt super!!

Prima en correcte behandeling

Afspraken maken en eventueel verzetten was geen enkel probleem. Heel goede service en prettige medewerkers, zowel aan de telefoon als bij het huisbezoek.

Zo fijn bereikbaar en meedenkend.

Vriendelijke artsen, goed bereikbaar en meedenkend en keurig op tijd!! Heel fijn!

Uitstekende service en advies

Luxe dat de arts aan huis komt. Advies staat dan al in je account wat nog ter plaatse wordt geverifieerd Beter en makkelijker kan niet.

Goede uitleg gekregen en vriendelijk geholpen.

Niks op aan te merken, sterker nog complimenten voor de verleende service.

Snel geregeld, goed en uitgebreid advies van de zeer ervaren arts.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp