Uitstekend!

Ideaal om thuis te laten vaccineren voor de reis.

zeer tevreden met service en vriendelijkheid

Hele vriendelijke arts en goed voorbereid. Hij was goed op de hoogte van de vaccinaties die we nodig hadden voor onze bestemming. Ook wist hij ons goed voor te bereiden met tips en advies mbt gezondheid en huidig medicatiegebruik. Heel fijn dat de arts aan huis kwam. Hele gezin geprikt en klaar voor onze reis.

Heel professioneel en accuraat en vriendelijk

Ik vond het een prettige en betrouwbare arts en de afspraken zijn goed nagekomen. Ze doen niet zomaar wat. Fijn.

zeer goed

Zeer tevreden over adviezen en het nakomen van afspraken

Topservice, vakkundig, vriendelijk en helder

Op het laatste moment, moesten we (toch nog) een aantal vaccinaties krijgen als gezien. In de avond via de site alles snel en soepel geregeld. Vervolgens bezoek aan huis. Kopje koffie en adviesgesprek, prikken en klaar.

Ideaal

Keurig op tijd en heel snel! Goede uitleg Nooit meer anders

Keurig volgens afspraak

Goede adviezen gekregen en netjes op tijd aanwezig.

Snel en goed

Vriendelijke behandeld , goed geinformeerd en snel gevacineerd.

Snel, kundig, zonder poespas

Snel, kundig, zonder poespas

Er was een kundige arts, welke mij prettig heeft gevaccineerd en advies heeft gegeven.

Zie omschrijving hier boven

Fantastisch

We zijn deskundig en goed geïnformeerd

Ik heb gebruikt gemaakt van bezoek aan huis. Vrijdag online een afgespraak gemaakt en ze konden super snel komen. Echt fantastisch! Alle info netjes op tijd per mail ontvangen. Misschien dat het tijdsbestek iets krapper zou kunnen?

Goede communicatie en vakkundige arts

Jammer dat de afspraak voor 1 van onze gezinsleden verzet moest worden vanwege personeelstekort. Maar dat is overmacht.

Super efficient

Vriendelijke en deskundige arts die alles goed uitlegde

keurig op tijd, netjes voorgelicht en gevaccineerd

Zie titel

Super handig

Mooi op tijd , pijnloos en duidelijke uitleg! Volgende keer zeker weer hier! Bedankt,

Prettig & vriendelijk

Ik ben positief over thuisvaccinatie. Ze hebben moeite gedaan om nog tijdig nog een afspraak te kunnen maken i.v.m. een herhaalvaccinatie waar ik zelf niet helemaal scherp op was bij het maken van de afspraak. Daarnaast is het aan huis (zeker met kinderen), prettig. Je krijgt van tevoren een tijdsblok waar je rekening mee kunt houden. De informatie die je vervolgens krijgt tijdens de afspraak is volledig en de artsen zijn heel vriendelijk.

Kwam zeer vakkundig over

Was zeer op m’n gemak. Werd goed voorgelicht en van advies voorzien. De voor en nadelen goed kunnen overwegen. De vragen die ik had werden beantwoord. En zeker niet onbelangrijk pijnloos geprikt.

Uitstekende uitleg, en neemt ruimschoots de tijd.

Leuke ervaring

Duidelijk en snel

Prettig

Oke

Werd gevraagd of we eerder konden (15:00), omdat de arts eerder in de buurt zou zijn. We hadden aangegeven tussen 16:00 - 22:00. Ik dacht oke, dan hoeven ze niet extra te rijden, Dus hebben wij onze plannen afgezegd zodat we op tijd thuis waren. Uiteindelijk kwam de arts pas om 17:00 uur en hebben wij onze vrije dag voor niks opgeofferd en zitten wachten. Erg jammer, we hadden niks hoeven afzeggen.. Verder prima, ging snel, weinig woorden en binnen 5 minuten de deur weer uit.

Heel erg goed gedaan!

We hadden een hele fijne ervaring met Chris, onze zoon heeft prikangst en ze heeft goed meebewogen.

Prima ervaring

Goede communicatie en alles volgens afspraak geregeld

Deskundig

Afwikkeling van de vaccinatie is deskundig en rustig uitgevoerd

Geweldige service

Geweldige service, er wordt fantastisch mee gedacht door de arts. Heel fijne ervaring.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp