Met kennis van zaken, vriendelijk en accuraat

Op tijd. Goede uitleg. Vriendelijk.

Fijne dienstverlening

Het is de tweede maal dat we van deze service gebruik maken. Heel tevreden, zijn binnen de tijd, alle vragen die je zou hebben met betrekking tot medicatie voor het gebied waar je naartoe gaat, wordt goed uitgelegd.

Zeer netjes geholpen en afspraak is afspraak

Van te voren goed geïnformeerd over de aankomsttijd en vriendelijk geholpen. Arts had kennis van zaken en gaf extra informatie over het vakantieland. De prik verliep soepel; normaal ben ik bang maar was zo gepiept.

Deskundig, snel en prims

Aardige dokter drievoud vakkundig telwoord heeft gestaan en tips heeft gegeven

het ging heel goed en het deed geen pijn!

zie bovenstaande! voor herhaling vatbaar, daarom ben ik teruggekomen naar thuisvaccinatie!

Handig dat men de vaccinaties aan huis komt geven

Er wordt goed nagekeken welke vaccinaties wel en niet nodig zijn. De uitleg is duidelijk. Fijn dat de vaccinaties aan huis worden gegeven. Goede communicatie ook over de tijd waarop de arts komt.

Uitstekende service

Ideale manier om je vaccinaties te krijgen, je hoeft er de deur niet vooruit. Alles snel en simpel geregeld met een uitstekende service.

Uitstekende dienstverlening

Duidelijke website Heldere afspraken Professionele afhandeling en advies op de thuis locatie

Snel, zorgvuldig en bekwaam

Ideaal als je thuis werkt. Het gaat snel en arts is bekwaam, weet precies wat hij je moet vertellen

Duidelijke uitleg over vaccinatie en waar gevaarlijk gebieden

Duidelijke afspraak bevestiging per mail en 30 minuten voor aankomst per app. Duidelijke uitleg over vaccinatie en waar gevaarlijk gebieden zijn op de reis en uitleg over mee te nemen medicijnen en muggen dieet.

Gemak!

Makkelijk afspraak te maken en de arts kwam netjes binnen afgesproken tijd. Duidelijke uitleg, vragen goed beantwoord en kreeg tips over de betreffende bestemming. En dat lekker makkelijk thuis. Aanrader!

Altijd fijne medewerkers

Aardig en vaardig personeel Jammer dat je nu 35 moet betalen voor een huisbezoek, in het vervolg ga ik wel naar de praktijk

Makkelijk

Het voordeel is dat je thuis kunt blijven, je weet precies wanneer men komt.

Goede service, snelheid van reserveren en vakkundig advies tijdens prikbeurt thuis. Absolute aanrader,

Een echte aanrader.

Ze was ruim op tijd. Duidelijke uitleg over de vaccinatie en andere ziekten. Stond open voor andere vragen Een heel fijn persoon stelt je op je gemak.

Fijn dat het thuis kan.

De arts was iets later maar heeft dit netjes voorafgaand aan de afspraak laten weten.

Prettig in eigen omgeving.

Je hoeft niet te reizen zit gemakkelijk en ontspannen in eigen omgeving en op eigen gekozen stoel. Kunt daarna zo verder met iets doen waar jij je prettig bij voelt na de inenting.

Prima en makkelijk

Heel fijn!

Voor ons nooit meer een GGD locatie voor dit soort vaccinaties. Wat een fijne ervaring. De dokter was super lief, rustig en duidelijk. Voor onze dochter van 5 was het even spannend maar omdat het thuis vertrouwd was, kwam ze er al snel weer bij zitten. Echt positief.

Super en vakkundig

Super handig en vakkundige arts

Gemakkelijk en perfecte dienstverlening

Gemakkelijk aan huis. Eenvoudig aanmelden. Medisch advies over vaccinaties. Klantgerichte en vriendelijke medewerkers.

Duidelijke uitleg en pijnloze injecties

Heel positief

Geldklopperij

Van te voren allerlei formulieren ingevuld, de arts kwam netjes op tijd. Bleek ik geen vaccinatie nodig te hebben. Dat was een dure 60 euro (en hadden ze natuurlijk ook gewoon even voor kunnen bellen). Zonde van het geld

Prettig, vriendelijk en professioneel

Er kwam een vriendelijke en vrolijke meneer aan huis die de tijd nam voor de vaccinaties.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp