Arts die ons kwam prikken is zeer kundig. Geeft genoeg informatie over de bestemming ivm andere ziektes

Professioneel en super makkelijk aan huis

Goede uitleg, snelle service

Klantgericht

Goed advies en flexibel qua inplannen

Op afgesproken tijdstip, snel en efficiënt.

De medewerker kwam precies op de aangegeven tijd. De injectie was snel gegeven. Heerlijk dat het aan huis kan, anders was ik een halve tot hele dag kwijt geweest. Super service.

gewoon goed

Netjes op tijd goede uitleg

Snel en goed

Medewerker was keurig op tijd, wij kregen voldoende info over het land van bestemming, vaccinatie en administratieve afhandeling ging efficiënt en snel

Wat fijn dat je op korte termijn een afspraak kunt maken,.

Een vriendelijke arts heeft rustig e.e.a. uitgelegd en de vaccinaties gegeven. Erg prettig dat dit thuis kan worden gedaan.

prima alles

Alles keurig geregeld

Super fijn dat thuis geprikt kan worden

Kort maar opzich duidelijk bezoek. Vorige keer was er een andere arts die wat meer moeite deed om ons voor te lichten, dat was fijner. Deze arts was korter van stof, maar de spuiten zijn gezet en de malaria pillen besteld, dus is goed

Zeer netjes

Snel makkelijk en fijn

Deskundig en snel

Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling.

Kan niet beter!!

Aardige dame, duidelijke uitleg en professioneel geprikt.

Vriendelijk, deskundig en makkelijk aan huis

Op het laatste moment hadden wij nog een vaccinatie nodig. Thuisvacinatie kon het regelen voor ons gehele gezin.

De arts was op afgesproken tijd aanwezig goede uitleg vriendelijke arts

Fijn dat er de mogelijkheid er is dat de vaccinatie thuis kan gebeuren

Erg vriendelijk en geduldig

Het blijft toch spannend om je te laten enten. Gelukkig nam de arts alle tijd om alles goed uit te leggen. Prima ervaring

Deskundigheid, betrouwbaarheid, vriendelijkheid direct aan huis

Op basis van de gegevens die je online verstrekt, krijg je snel een gedegen medisch reisadvies. Je maakt makkelijk een afspraak als je injecties nodig hebt. Vervolgens verschijnt op het afgesproken tijdstip een erg vriendelijke arts bij je thuis, die alles nog een keer uitlegt en al je vragen beantwoord. Hoe goed en makkelijk wil je het hebben. TOP!

Makkelijk, vriendelijk en deskundig

Zonder enige moeite een afspraak gemaakt en alles was snel geregeld op de avond zelf

Top geregeld

Wij vonden het heel handig om een afspraak thuis te hebben op de tijd en dag die onszelf het beste uit kwam. Het was ook fijn dat de arts de tijd nam om uit te leggen welke vaccinaties je wel / niet nodig hebt.

Snel en vakkundig

De vaccinaties zijn snel en vakkundig gezet. Binnen het tijdslot kwamen ze snel.

Fijn dat het thuis kan. Gezellige en kundige arts. Wist ons goed te adviseren

Afspraak thuis maken wanneer het jou uitkomt. Deskundig advies, vaccinatie toegediend door arts. Duidelijke website.

Redelijk/goed

Service was goed. Planning kan wat preciezer aangegeven worden. Is best wel lastig om vanaf 9.00u te wachten en uiteindelijk om 13.20 aan de beurt te zijn.

Prettige oplossing

Deze dienst is erg makkelijk voor mij met een drukke agenda. Ervaring was prettig en snel.

handig en deskundig

Handig en deskundige arts aan huis.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp