Volledig, vriendelijk en ideaal

Thuisvaccinatie al vaker ingezet voor vakantie-vaccinaties. Vooraf duidelijk wat het advies is en wat dit gaat kosten. Ruim voor de afspraak een bericht hoe laat de medewerker er ongeveer is. Altijd vriendelijk en en kennis van zaken.

Uitstekend geregeld.

Uitstekend geregeld. Punctueel. Vriendelijke arts. Goed advies en service. Je betaalt voor het vaccin, het consult en thuisbezoek. De totaal prijs vind ik wel wat hoog. Een volgende keer zal ik prijzen meer gaan vergelijken.

Vriendelijke dame die actief meedacht.

Het inschrijfproces vond ik heel omslachtig en niet altijd even gebruiksvriendelijk. Daarna verliep de communicatie prettig. Regelmatig op de hoogte gehouden en gesprek met de dame die thuis kwam was prettig.

Fijne rustige vaccinatie behandeling aan huis

Super fijn aan huis en rustige overige informatie. De arts kwam netjes binnen de vooraf aangegeven tijd. Vakkundig advies

Oerfect

Perfecte uitleg over de vaccinatie. Mevrouw had alle tijd om je vragen goed te beantwoorden en gaf goede tips.

Ideaal thuis en zo klaar. Vragen werden goed beantwoord

Super fijn

Goede uitleg, prima gespoten, geen last erna

De vakantie begint thuis!

Makkelijk en juiste begeleiding!

Zeer tevreden. Echt een aanrader!!!

-Wordt volledig vergoed door de ziekenfonds - Ze komen bij je thuis (hierover zijn de kosten van 35 euro voor eigen rekening) - Ze kwamen op de afgesproken tijdstip - Vriendelijke arts die de vaccinaties kwam zetten en advies gaf over het land waar we op vakantie gingen. Echt helemaal top en een aanrader

Duidelijke afspraken/prijzen

De arts kwam op tijd, legde alles goed uit en was duidelijk op onze vragen. Het gemak van thuis vaccineren als er geen GGD in de directe omgeving is.

Wat een fantastische service bedankt

Zie boven fijne dienstverlening

Goed voorbereid, vriendelijk op tijd

Top bedrijf

Prima, heel fijn

Gemakkelijk en fijn. Goede uitleg en adviezen.ty

Was perfect

Was perfect

Klantvriendelijk, efficiënt en prijzen.

In onze eigen vertrouwde omgeving en geen reis- of wachttijden omdat we gewoon thuis konden blijven. En dat is prettig met een gezin met twee zoontjes van 1 en 2 jaar oud. Verder waren de vaccinatie- en consulttarieven marktconform. We werden goed op de hoogte gehouden van de te verwachten aankomsttijd en werden zeer vriendelijk en kundig geadviseerd.

Fijn, fantastisch

Echt heel fijn dat dit mogelijk is.

Fantastisch

heel fijn dat het thuis kan in de avond Goede voorlichting

super

wat n luxe, thuis gevaccineerd worden door een bekwame arts die ons informatie gaf, ook over een volgende reis.

Supergoed geholpen!

Arts die langskwam was zeer ervaren, kon ook vanuit eigen ervaring goede tips geven wat wel en niet te doen in de tropen. Kundig advies m.b.t. vaccinaties en dacht met me mee!

super geregeld

Fijn dat ik niet van Landgraaf naar Roermond hoefde te rijden. De betreffende persoon heeft alles goed uitgelegd en de prikken deden geen pijn haha. Gewoon goed geregeld dus :-)

Makkelijk een afspraak in te plannen. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Herinneringen de avond te voren en een half uurtje voor aankomst een SMS. Fijne arts, veel informatie. Top!

Zeer goede ervaring

Vriendelijke man die alles goed en duidelijk uitlegt.

Op locatie super, afspraak maken minder handig.

Online afspraak maken minder handig, weinig data beschikbaar en lange wachttijd op mail. Verder ook veel gedoe om alle vaccinates in te vullen.

Super vriendelijke en kundige arts!!

Super vriendelijke en kundige arts!!

Wat fijn dat deze mogelijkheid bestaat om dat thuis te laten doen. Prettige persoon bovendien en zich houden aan de afspraak.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp