Duidelijke en heldere uitleg. Ook was er even tijd om alles te bekijken betreft vaccinatiepaspoort. Wat een super goede service.

Zeer fijne arts, mail communicatie kan beter

Arts was zeer vriendelijk en communicatief. Gaf goede informatie en was ook geïnteresserd. Fijn mens. De mailcommunicatie met thuisvaccinatie kan echter beter. 2x een mail ontvangen met verzoek om aanvullende informatie. Beide malen de opmerking dat bij positief bericht de afspraak geannuleerd zou worden...... dat kan natuurlijk maar 1x. Overigens was het tweede advies zeer welkom (en de afspraak toch doorging), waarvoor dank.

Duidelijke info, goede uitleg

Duidelijk informatie over de vaccinaties, fijn dat de opties bestaat om thuis gevaccineerd te kunnen worden. Op tijd en snel geklaard.

Efficiente behandeling.

Zeer positief

Heel erg gemakkelijke manier om gevaccineerd te worden. Als bonus nog een heel leuk gesprek met een hele charismatische meid, wat het het hoogtepunt van een toch al leuke dag maakte.

Arts was vriendelijk, deskundig en gaf goede uitleg en advies.

Goede ervaring, afspraak tijdstip werd goed gecommuniceerd, keurige correcte vaccinatie-arts, hij was ook vriendelijk, deskundig en gaf goede uitleg en advies en nam er de tijd voor.

Snelle service en goeie uitleg

Heel snel afspraak in te plannen. Super fijn want de ggd had pas ruimte over een aantal weken. En met last minute boeking is dat sowieso niet haalbaar. Daarom is het met thuisvaccinatie super snel te regelen!!

Geweldig handig

Zeker met kleine kinderen uitermate prettig

Perfecte service.

Vriendelijke medewerker en zij gaf duidelijke info.

en zeer deskundig en een goede uitleg.

Vakkundig, informatief en vriendelijk.

Aan huis de vaccinatie(s) gekregen die nodig zijn voor jouw reis. Op een tijd, die jou uitkomt. Dat is heel comfortabel! Prima geadviseerd en tips gekregen. Vriendelijk geholpen. Heel tevreden!

Duidelijk en pijnloos! Erg fijn en zeker een aanrader. Arts Kevin was erg kundig met het zetten van de vaccinaties en sprak duidelijke taal

Prima geregeld allemaal

Makkelijk online te regelen. Goede online en telefonische communicatie. Heel duidelijk allemaal.

Erg goed geregeld

De afspraak was makkelijk en snel gemaakt. Wat een goede service: alles wordt goed uitgelegd en er wordt echt de tijd genomen. Ik raad dit iedereen aan.

Hele prettige en kundige arts

Heb het als heel prettig ervaren

De arts was een heel nette aardige dame. Ze heeft alles rustig en duidelijk uitgelegd. En ondanks het administratie gedeelte ook aandacht voor mij.

Professionele en efficiënte dienstverlening

Professionele en efficiënte dienstverlening

Zeer goede uitleg en neemt voldoende tijd.

Goede voorbereiding door arts en pijnloze prik. Super. Kregen voldoende uitleg over de risico's en vooral wat wij niet maar ook wat wel mogen eten, drinken etc..

Goed geregeld

Goed en conform afspraak

Was prima en snel verzorgd

Was prima en snel verzorgd

perfect

Een prima advies en iemand die weet hoe ze een vaccinatie moet zetten. Geen enkel centje pijn niet met en ook niet na de injectie.

Fijne en ontspannen ervaring

De vaccinatie ging erg snel en doordat het voor mij ook thuis was met minder stress

Ging perfect!

Ging perfect!

TEVREDEN

IK BEN ERG TEVREDEN MET DE ARTSEN EN OOK VEEL INFORMATIE ONTVANGEN VAN THUIS VACINATIE , BEDANKT

Super handige service!

We hebben thuisvaccinatie gebruikt voor onze inentingen voor de reis naar Zuid Afrika. Het is een prima service. Makkelijk te regelen via de website en op de dag van de afspraak krijg je eerst een mail met een geschatte aankomstwindow van 2 uur, en nog een SMS wanneer de arts in de buurt is en er een tijd wordt gegeven van een half uur. Snel gedaan en je hoeft er niet voor naar een GGD-locatie of naar de KLM op Schiphol. Qua kosten vind ik het ook erg meevallen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp