Goede communicatie

Zowel bij het maken van een afspraak als tijdens het bezoek van de arts prettige en goede communicatie.

Helemaal prima, professioneel

Goede informatie, correcte benadering, gemoedelijk.

Snel geregeld

Het fijne is dat het gewoon dat het thuis kan plaatsvinden en ook buiten kantoortijden, wat ideaal is als je onregelmatige werktijden hebt. Je krijgt duidelijke uitleg over het hoe, wat waarom en je wordt goed geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden

Goed geadviseerd en eenvoudig thuis gevaccineerd

Van begin tot eind super begeleiding, goed advies en super handig arts thuis op zaterdag voor de vaccinaties en malariatabletten recept. 30 minuten voor de arts er was netjes een sms gekregen met een tijd. De klantenservice is telefonisch wel heel druk bezet, maar na wat geduld goed geholpen met wat vragen die ik nog had. Ik geef een dikke 10

Ideaal

Afspraak gemaakt, krijg een advies en de dokter komt thuis. Makkelijker kan het niet.

Op tijd, vriendelijk, duidelijke toelichting en goed voorbereid. En dat allemaal lekker in je eigen huis. Aanrader!

Fijn, duidelijk, makkelijk en een goede uitleg!

Zo fijn om thuis je vaccinaties te krijgen en duidelijk alles uitgelegd krijgt wat je eventueel nog moet doen en mee moet nemen. Fijn en vooral heel makkelijk.

Prima geregeld, duidelijke berichten over aankomsttijd

Alles verliep soepel, meerdere malen een update over de aankomsttijd van de arts. Tijdens het consult was er ruim de tijd voor vragen en uitleg.

prima geregeld.

Goed geregeld. Prettig contact.

Perfect geregeld

Arts komt stipt op tijd. Duidelijk advies. Arts thuis laten komen scheelt heel veel tijd .

Goede start van onze reis

Fijn en makkelijk om thuis ons hele gezin te laten vaccineren. Dit wordt heel deskundig geregeld en krijg je goede uitleg over zowel gegeven vaccinatie als evt benodigde medicatie om mee te nemen op reis.

Klantvriendelijk

Altijd optijd en goed uitleg,bedankt

Geheel volgens afspraak

Vrolijke man, gaf duidelijk uitleg, keurig op tijd. Heeft wel een map met papieren laten liggen!

Wij zijn heel goed geholpen en erg tevreden!!

Wij zijn heel goed geholpen, hebben duidelijke informatie gekregen en zijn erg tevreden met het bezoek van uw arts!!

helemaal prima

voldeed aan mijn verwachtingen

Prima ervaring, aan te bevelen

Nu voor de 3e keer ingeschakeld en voor de 2e keer iemand aan huis gehad. Professionele mensen die de tijd voor je nemen en duidelijke uitleg geven.

Makkelijk en goed geregeld

Kwam op tijd, duidelijke info, vaccinatie ging kundig en snel.

Super!

Een aardige medewerker, vaccinatie deed helemaal geen pijn. Alles was perfect!

wat een super goed advies

super fijne man met heel goed advies

adequaat en deskundige adviezen en reactietijd

prima en snelle reactie via website en bevestiging per mail. Plezierig thuisbezoek.

Professionele thuisvaccinatie

Fijn dat de vaccinatie thuis wordt gegeven. Professioneel met goede toelichting en adviezen. Wij zijn klaar om op vakantie te gaan.

Positieve ervaring

Fijn dat duidelijk werd uitgelegd welke vaccinatie er wel én niet nodig was. Vriendelijke man. Fijn dat het thuis gegeven kon worden. Prettig dat er een bericht komt via SMS dat de tijdspanne van aankomst wordt aangegeven. Iets minder vind ik de website wanneer er 2 personen op een account zitten (een gezin) dat ging wat moeizamer en moest hiervoor nogmaals contact opnemen.

Uitstekende service

Uitstekende ervaring, helder, duidelijk, info over afspraken is fijn, berichtjes over de aankomst op afspraak. Prima zo, wij zouden niet anders meer doen

Helemaal top!

De afspraak was gepland tussen 18-22 uur en een dag eerder werd tijdsblok 20-22 uur doorgegeven. Leuke meid kwam helemaal voorbereid net iets voor 22 uur aan en hielp ons supervlot en vriendelijk.

We kregen duidelijke uitleg van de arts en er werd ons ook gewezen op dingen waar we zelf op konden letten. Er was zeker ook tijd om vragen te stellen. Ons is het op deze manier goed bevallen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp