Goede behandeling

Zeer goede service en voorlichting

Goed en duidelijk

HEEL GOED

Goede voorlichting zonder gehaast

Eerst op locatie geweest en de vervolg vaccinatie thuis gehad. Beide artsen rustig en deskundig. Uitgebreide voorlichting met ook beetje humor.

Slecht advies en slechte reactie

Tijdens mijn tweede afspraak bleek dat ik tijdens mijn eerste afspraak verkeerd geïnformeerd ben over tijdslijnen van vervolg vaccinaties. Toen ik dat aangaf werd mij (zeer ongepast) de mond gesnoerd omdat de man die aan huis kwam geen behoefte had om daarover te argumenteren. Verder kon mij niet helder verteld worden wat eventuele bijwerkingen zouden zijn, dat werd weggewuifd met het gegeven dat het voor elke baby anders is.

Wat een luxe….

Wel fijn dat je thuis bezocht wordt maar ook eigenlijk vreemd dat iemand daarvoor van ver moet komen. Maar als je iets vergoed wilt krijgen uit je aanvullende verzekering dan is dit de enige opties. Dus hoezo aanbevelen? ;-)

Zeer positief en duidelijke toelichting.

De meneer die mij kwam vaccineren was geduldig, informatief en nam uitgebreid de tijd om de stappen te bespreken. Voorgaand de afspraak werd ik via de mail voldoende op de hoogte gehouden wat ik nog had voor mijn reis. Achteraf werd ik duidelijk en uitgebreid geïnformeerd over de nieuwe afspraak. Dus een positieve ervaring.

Een afspraak mooi binnen de tijd. Vriendelijke arts. Vaccin conform verwachtingen.

Goed uitgelegd welke vaccinatie nodig is

Heel vriendelijk en beleefd. Alles goed uitgelegd

Aan huis alles geregeld!

Formulieren online invullen, Afspraak maken, tijdstip bekend. Uitleg en advies goed. En dat aan huis voor meerdere personen. Echt een goed concept! Zeer aan te bevelen.

Een makkelijke, comfortabele oplossing in een thuissituatie met kleine kinderen.

Als boven omschreven, met kleine kinderen is het fijn om dit in de thuissituatie te kunnen doen.

Super !

Super !

Deskundig en gemakkelijk

Veel mogelijkheden om een datum te kiezen, ook fijn dat vaccineren in de avond kan, gewoon bij je thuis. Wij hadden een deskundige medewerker, prettig persoon.

Vriendelijk en goede uitleg

Vriendelijk en goede uitleg

Makkelijk afspreken, kundige arts, lekker thuis met gezin

Dit was de tweede keer dat ik voor Thuisvaccinatie.nl heb gekozen. Wanneer je met het hele gezin geënt moet worden is dit gewoon een superoplossing. Bij jouzelf thuis, op een tijdstip dat voor iedereen uitkomt, dus geen school of werk moeten afzeggen, kundige en vriendelijke arts, heldere en duidelijke adviezen en uitleg.

Uitstekende advisering

De arts wist op alle vragen een antwoord en nam alle tijd

Niks op aan te merken

Gewoon precies zoals je zou verwachten. Verder fijn dat je goed op de hoogte werd gehouden over de verwachte aankomsttijd van de arts.

Vriendelijke arts en veel nodige uitleg,bedankt daarvoor.

Prima tot weer als het nodig is,bedankt

Gemak

De ggd was ver van tevoren volgeboekt Waardoor ik hier ben terechtgekomen geen spijt datum en tijd zelf bepalen lekker gemakkelijker.

Wederom prima.

Mooi op tijd, alles volgens afspraak en thuis alles geregeld.

alles keurig geregeld en super service

Alles keurig geregeld, goede uitleg, goede website.

Alles perfect volgens afspraak

Snel en goed geregeld. Arts geeft goede adviezen is duidelijk, vriendelijk en prettig in de omgang. Rekeningen worden direct doorstuurt naar de zorgverzekering

Prettig, makkelijk, duidelijk

Prettig , makkelijk, duidelijk advies

Concept prima geregeld, zeer vervelende bejegening door arts die vaccinatie kwam zetten.

Jullie concept werkt prima, wat is er nu fijner dan je reisvaccinaties thuis te laten zetten. Dhr Rob van Diesen was echter zeer onvriendelijk en ik heb mij in zijn aanwezigheid niet prettig gevoeld. Een greep uit zijn opmerkingen: - Ik had ingevuld een zwangerschapswens te hebben. Dhr. Van Diesen gaf uitleg en zei: je moet zeker 2 maanden na je reis wachten met zwanger worden. Mijn reactie: ‘klopt, dat weet ik’. Waarop hij reageert: ‘Oh zo groot is de wens dus ook niet’. - Dhr viel over het feit dat ik schijnbaar iets verkeerd had ingevuld over mijn hepatitis vaccinaties. Zijn reactie: ja dat is allemaal niet duidelijk om JIJ het verkeerd hebt ingevuld. De hele toon van het gesprek was uiterst onaangenaam. Ik begrijp dat de ernst van sommige vaccinaties en reizigersziekten moet worden uitgelegd, maar dat kan ook op een andere manier duidelijk worden gemaakt. Vooral zijn oordeel over mijn zwangerschapswens heeft mij geraakt. Zo’n reactie mag je niet geven, je weet niet in welke situatie de ander zit! Advies voor dhr Van Diesen: Informeer, maar geef geen oordeel!!

Het voldeed aan de verwachting

De arts was alleen een beetje aan het rommelen met spuitjes. Duurde daardoor wat langer, maar hij gaf aan dat het daardoor minder pijn deed en dat vind ik wel attent

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp