perfecte service

Goed het timeframe aangegeven hoe laat de arts er zou zijn. Arts nam de tijd om het gebied te bestuderen van de reis om een goed advies te kunnen geven over malaria. Aanvullende informatie over bescherming tegen muggen qua kleding. Advies voor een middel tegen buikloop en daarbij behorend advies tegen uitdroging.

Deskundige en prettige begeleiding

Deskundig advies, goed geprikt, met een ontspannend grapje op zijn tijd.

Super handig, vaccinatie aan huis

Uitgebreid advies van vriendelijke arts. Tijdslot klopte en het vaccinatie advies werd nog aangepast obv info uit het verleden.

Thuis in alle rust gevaccineerd en geadviseerd!

Ik werd steeds op de hoogte gehouden over het tijdstip dat de arts zou komen. Met veel zorg en in alle rust werd gekeken welke vaccinatie ik nodig had. Na het vaccineren werd nog uitvoerig advies gegeven.

Fantastisch

Zeer kundige en sympathieke arts, duidelijke uitleg.

Helemaal top!!!

Zeer vriendelijk.zeer duidelijk zeer professioneel en alles precies zoals afgesproken!! Volgende keer absoluut weer!!!

Erg gemakkelijk

Na op de site alle nodige gegevens verstrekt te hebben komt er een advies en mogelijk tot inplannen van een afspraak. Communicatie is duidelijk, bezoek thuis stipt op tijd. Prima ervaring

Goede voorlichting en de prik zat erin voor ik het doorhad

Al met al fijne voorbereiding op mijn reis

Goede service, communicatie en zorgvuldig

Goede service, leuke arts en heel zorgvuldig

Goede communicatie en goede arts

Boven mijn verwachting. Ik had een aantal vragen. Even gebeld en ik had binnen 5 minuten mijn antwoord. Communicatie liep perfect. De arts aan huis legde alles goed uit. Ik ben meer dan tevreden

Vaccinatie

Kreeg naast de vaccinatie veel extra informatie, erg prettig!

Makkelijk

Thuisvaccinatie is erg makkelijk, de afspraak is zo gemaakt en de arts komt aan huis.

Perfecte service op locatie

Snel en professioneel. Prettige ervaring.

Top service

Meneer legde alles goed uit. Heel vriendelijk. Gaf ook veel informatie over de bestemmingsland.

Geregeld in een prik!

Snel afspraak kunnen plannen Arts aan huis Hij geeft goede uitleg en tips

Wat fijn om thuis de informatie te krijgen die je nodig hebt. Gemoedelijke sfeer en vriendelijk. Erg handig om te kunnen overleggen wat nodig is qua vaccinatie. En je hoeft er niet de deur voor uit.

Super service

Snel gerereld, duidelijk communicatie- professioneel advies

Positief

Zeer goed ervaren. Alleen jammer dat er in noord Limburg geen vaccinatie spreekuur is en dat je dus altijd de kosten voor thuis bezoek moet betalen.

Prima!

Service zoals verteld, indicatie tijd zou wat secuurder mogen wat mij betreft. Bv een belletje voor binnen 30 minuten. Met vriendelijke groet,

Effectief secuur en kundig

Goed advies ruimte voor vragen doelgericht

Erg handig

Zeer deskundig

Fijne manier om je vaccinatie te ontvangen in je thuis situatie Alle tijd en ruimte om je reisbestemming mbt tropische ziektes, alertheid ter plaatse en overdraagbare ziektes (muggen) te bespreken.

Moeilijk chill

Tot nu toe altijd aardige prikkers gehad en het is toch heel convenient.

Professioneel bedrijf

Super ervaring gehad. Arts kwam tussen de afgesproken tijd langs. Bij binnenkomst even voorstellen en doornemen welke vaccinaties ik graag wou hebben. Na overeenkomst vaccinatie gezet en nog wat verder uitleg gekregen over bijvoorbeeld malaria. De ervaring die ik met thuisvaccinatie heb gehad was super, ik kan iedereen thuisvaccinatie aanbevelen!

Supersnel geregeld en deskundig advies

De aanvraag gaat via een gebruiksvriendelijke website en de afspraak was binnen een week in te plannen. De arts is bij ons thuis geweest op een zondag middag, iedereen thuis, heel handig. Daarnaast kregen we uitgebreid reisadvies en de facturen worden door Thuisvaccinatie naar de zorgverzekeraar gezonden. Kortom, top!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp