Keurig op tijd, kundige arts, duidelijke uitleg,goed contact met administratie, gemakkelijk omdat alles wordt geregeld. Wij waren met 8 personen!

Perfect!

Op tijd, duidelijke uitleg, vriendelijke artsen. Makkelijk om een afspraak te maken.

Persoonlijk

Met aandacht besproken wat voor ons van belang is

Prettig

Fijn dat het thuis kan in een veilige omgeving. Professioneel en kon alle vragen beantwoorden.

Fijne ervaring met vriendelijke arts die goed voorlichting geeft en me enorm heeft gerustgesteld

Ik ben zelf heel bang voor naalden, maar de arts heeft alles goed toegelicht en stelde me gerust. Het moment waarop ik de prikken kreeg was snel voorbij en hij deed erg zijn best om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Hij heeft me goede voorlichting gegeven en ging zorgvuldig te werk. Veel dank hiervoor. Ik ga mijn reis met een gerust gevoel maken en voel me dankzij hem goed voorbereid.

Prima geregeld allemaal .

Online en telefonisch overleg gehad. Alle afspraken nagekomen .

goed bevallen

Prettige manier om in een groep vaccinaties te krijgen. De medewerker kwam ervaren over en was zeer vriendelijk. De aankomsttijd is tot op het laatste moment wel ruim, dat was het enige nadeel.

Bijzonder keurig, vriendelijk en gaf zeer adequaat zeer professioneel advies. En kwam ook binnen de aangegeven tijden aan.

Gemak dient de mens

Goede ervaring. Vriendelijke informatie en advies over vaccinaties. Vakkundig. 30 min van tevoren bericht over 30 min tijdvak binnen de afgesproken 16:00-20:00 per SMS is zeer prettig.

Deskundig en stipt

Afspraak voor Thuisvaccinatie was makkelijk gemaakt en de arts was stipt op tijd. Prima gevoel om nu weer volledig beschermd te zijn.

Geweldig dat de Arts aan huis kan komen. Ivm.Rollator

Geweldig.Ik kan me namelijk niet makelijk vervoeren.

Goede bondige uitleg

Ik vind dat thuisvaccinatie altijd echt goed kijkt naar waar je naartoe gaat en geen onnodige vaccinaties of pillen geeft. Het is super fijn dat ze aan huis komen, en dat dit zo vaak kan. Ik vond het wel jammer dat er iemand kwam vaccineren die weinig enthousiasme had en bang was voor honden, dat vind ik vreemd als je bij mensen thuis komt. Al met al heel fijne manier om je te laten adviseren en vaccineren!

Aanrader!

Geen wachlijst, snel en makkelijk.

Zeer vakkundig

Onze arts was zeer vakkundig en gaf ons de informatie die wij graag wilden hebben. Totaal geen last van de vaccinatie

Perfecte behandeling

Professioneel, vriendelijk en fijn in je eigen huis

Fijne en kundige arts die de tijd kan nemen om uitleg te geven. Heel prettig dat de arts thuis komt en daardoor verloopt het hele proces ontspannen. Voor mijn zoontje (9,5 jaar) was het thuis vaccineren ook heel fijn. Dat maakte het een stuk minder spannend. En zelfs met mijn “prikangst” ging het goed. Echt een aanrader!

Heel goed

Het kwam op ons over als een gedegen en uitgebreide vragen lijst waar goed naar gekeken werd. We vonden de arts vriendelijk, zorgzaam en adequaat.

Super om thuis met allen gevaccineerd te worden

Een dochter met prikfobie kan thuis gewoon overstuur raken vooraf en ontspannen met muziek in haar oortjes en dichte ogen een prik in haar been krijgen. Scheelt een hoop kyperventilatie gedoe.

Heel relaxed

Lieve vrouw, legt veel uit en geeft goede tips. Prikt ook echt heel fijn.

Non-credible at all

I scheduled an appointment one week in advance, however, I received a phone call about changing the schedule less than 24 hours before the actual meeting. When I mentioned this to the one I supposed should be a doctor, the only answer was 'missing data'. If there is 'missing data' when it is mandatory to fill out a detailed form, then I do not want to be treated by such personnel.

• Would you recommend us? No

Aardige medewerker, kwam op de aangegeven tijdstip, duidelijke uitleg, kon al onze vragen beantwoorden

Alles netjrs geregeld, goed geinformeerd, en konden zelf tijd afspreken. Super

Gewoon heel prettig en professioneel!

Erg makkelijk voor ons complete gezin 1 afspraak inplannen! En gewoon professioneel en betrouwbaar!

Sympathieke arts neemt de tijd om duidelijke uitleg te geven en kan goed injecteren.

Zie boven

Prima geregeld