Heel attent

Ik werd op de hoogte gehouden van het tijdstip wanneer de arts zou langskomen via telefoon en mail. De injecties werden beschreven waarvoor ze bescherming boden en verscheidene tips werden gegeven. Het was een heel prettige ervaring.

Werkt goed!

Arts was vriendelijk, duidelijk en mooi op tijd.

Het is makkelijk te regelen. Daarnaast is de arts vriendelijk en kun je veel vragen stellen. En dat allemaal aan huis, erg prettig.

goed geregeld

zeer tevreden, komen afspraak na en heel overzichtelijk allemaal!

Makkelijk een afspraak gemaakt, professioneel geholpen!

Zo eenvoudig en veel tijdsbesparing

Eenvoudig online aan te vragen en vervolgens heldere en frequente communicatie via E-mail. Je hoeft er alleen maar voor thuis te blijven (in de avond). Het enige puntje van kritiek is dat de site eerst aangaf een week eerder een datum beschikbaar te hebben, maar verder in het boekingsproces was het toch een week later. Anyway, altijd nog veel sneller dan de huisarts of de GGD.

Snel en vakkundig

Goed advies, makkelijk aan huis, snel en vakkundig.

goede keuze geweest

Het was de eerste keer dat ik op thuisvaccinatie een vaccinatie afspraak maakte. Arts kwam op tijd bij mij thuis om te vaccineren en had totaal geen haast, was relaxt en gaf een duidelijke uitleg over de vaccinatie. Hij had mijn vakantiebestemming Colombia opgezocht en gaf nog enkele tips waar ik op moest letten tijdens de reis om niet ziek of geinfecteerd te raken. Bij een volgende vaccinatie weet ik jullie weer te vinden!!! Groeten van Joke

Prima en rustige uitleg

Zonder meer positief. Goede informatie en vaccinatie.

Prima uitleg

Rustige manier van uitleggen

Nog even afwachten maar ik denk dat het relatief duur is.

De medewerker kwam op de tijd. De communicatie met thuisvaccinatie was goed. De site en het invullen was lastig/ vreemd. De medewerker was goed geïnformeerd. Hij zag er niet uit zoals je verwacht van een arts. Ik denk niet dat hij een arts was.

Netjes en profesioneel

Kreeg een sms met de tijd door en binnen die tijd was ze er ook. Vriendelijk en profesioneel.

Echt een hele goede ervaring mee! Wij zijn met z’n vieren en iedereen werd op hetzelfde moment ingeënt, dus ben je gelijk klaar. Echt heel erg fijn!

prima service

Vriendelijke arts die de tijd nam om uitleg te geven.

Gemakkelijk geregeld met een persoonlijke benadering

Erg fijn dat het mogelijk is om vaccinaties voor op reis thuis te ontvangen. Na invullen van de nodige info, ontvang je een persoonlijk advies in de mail. Vervolgens komt een arts bij je thuis om de vaccinatie(s) toe te dienen. Erg kindvriendelijk in de eigen thuissituatie. Enige verbetering zou nog kunnen zitten in de tijdvakken, die zijn nu erg ruim (bijvoorbeeld. 16-22 uur) en daardoor de hele avond vrij moeten houden. Ook voor de kinderen kan het dan in de avond erg laat worden.

Goede ervaring en super arts

Goed, duidelijke informatie

Prettig, informatief

Zeer goed geholpen

Fijne service aan huis, vriendelijke arts die veel geduld had voor mijn zoontje met prikangst.

Duidelijke uitleg

Het was een prettige ervaring, hij was zeer duidelijk en legde zeer goed uit waar welke vaccinatie voor was. En waarom nodig. Deze manier van vaccineren is veel prettiger dan in een ziekenhuis of bijbedoelingen ggd.

Goede uitleg en voorlichting

Ik ben zeer goed geholpen. De arts heeft haar handelingen goed uitgelegd. Ze kwam rustig en deskundig over.

Prima te regelen en goed uitgevoerd

Duidelijke informatie en je wordt vlot geholpen

Duidelijke informatie en je wordt vlot geholpen

Hele fijne ervaring, zou het zo weer doen!

Netjes gewerkt en duidelijke informatie

Kwamen keurig optijd, geven uitleg en nadien de vaccinaties. Ook ruimte voor vragen.

Gemak dient de mens!

Keurig op tijd thuis gevaccineerd. Geen wacht tijden o.i.d.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp