Prima.

Erg fijne prikster

Het was een fijne mevrouw die de tijd nam en goed uitleg gaf. Daarnaast prikte ze erg fijn zodat we er niets van voelden.

Snelle prettige service

Makkelijk in te plannen. Voldoende opties, zowel thuis als op lokatie, doordeweeks, ‘s avonds en zelfs in het weekend zonder extra kosten! Lokatie heel duidelijk omschreven in de mail, voldoende gratis parkeerplaatsen en snelle goede service. Ideaal!

Passend advies gekregen en op kort termijn gevaccineerd

Het ging allemaal heel soepel. Eerst vul je een formulier in. Je krijgt advies en dan kan je inplannen

Klantgericht.

Ik had me in de tijd vergist. Ik dacht dat de afspraak 20 minuten later was. Ik werd gebeld door de arts of ik nog wilde komen. Dat vind ik erg netjes! Ik kon daar toch nog 20 minuten later terecht. De arts was correct en deskundig.

De juiste injecties snel geregeld.

Online aangeven waar je heen gaat. Hierna volg je de stappen zoals aangegeven en heb je op een door jou aangegeven lokatie de juiste informatie en injecties. Voor de tweede keer als zeer prettig ervaren.

Perfect geregeld

Alles netjes verzorgd,bekwame vriendelijke arts,alles volgens afspraak

Goede prettige deskundige uutleg

Goede ervaring goede uitleg

Quick and comprehensive.

Easy appointment making, good explanation, fast service.

• Would you recommend us? Yes

Zeer goed en deskundig

Zeer prettige arts met veel kennis en goede adviezen. Maak een volgende keer zeker weer gebruik van Thuisvaccinatie.

Vakkundig

Vakkundig en goed.

Nam de tijd, goed advies voor de zekerheid nog even nachecken uit zichzelf wat prettig is.

Makkelijk, deskundige en efficiënter

Makkelijk, deskundige en efficiënter

Goede uitleg en begeleiding in wat nodig is .

Prettige uitleg . Kort en krachtig bezoek Spuit vakkundig gezet

Fantastisch

Een hele fijne ervaring dat dit thuis allemaal mogelijk is .zeker een aanrader

Super goed geholpen!

Voor mijn reis naar Nepal heb ik een aantal vaccinaties gekregen. De medewerker was echt super aardig, rustig en gaf goed advies. Hij kon mij goed uitleggen waarom bepaalde vaccinaties of medicaties worden geadviseerd. Uiteindelijk kon ik hierdoor voor bepaalde medicatie de juiste keuze maken.

compleet advies

afspraak op tijd, goede adviezen

Digitaal goed toegankelijke professionele zorg

Online afspraak maken : soepel Online informatie ontvangen: soepel Route beschrijving: duidelijk Afspraak op tijd-vriendelijk-deskundig

top ervaring

Alles ging netjes: aankomsttijd, uitleg, persoonlijke benadering e.d. Volgende keer weer op deze manier!

Professioneel

Goede route uitleg, alles op tijd en vakkundig geprikt

Prima voorlichting en geen wachttijd

Zie bovenstaand

Zeer behulpvaardig met opzetten onconventionele 2in1 afspraak. Professioneel en vriendelijk geholpen

Prettig en behulpvaardig geholpen met een last-minute vraag voor extra vaccinatie in al gemaakte afspraak. Vriendelijk en profesioneel geholpen door alle medewerkers, zowel telefonisch als fysiek.

Goede professionele uitleg en begeleiding en heel handig aan huis vooral met een jong kind

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp