Heel erg fijn en relaxt.

De dokter was erg aardig en rustig. Hij nam goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen en mij op mijn gemak te stellen.

Prima verzorgt en hartelijk persoon

De persoon was keurig op tijd. Aangenaam persoon Georganiseerd

Degelijk en naar verwachting

Goede uitleg en mogelijkheid tot vragen stellen.

Uitstekende service

Uitstekende service. Goed advies tijdens ontzorgend thuis bezoek door een huisarts.

Prima service aan huis. Duidelijke informatie en uitleg

Zie boven

Geweldig en zeer professioneel

Netje op tijd en zeer professioneel. Perfect

Top service

Ik geef aan naar welk land ik ga en zij geven deskundig advies over de benodigde vaccinaties cq tabletten. Als er vaccinaties nodig zijn, komen zij deze op afspraak thuis geven. Thuisvaccinatie zorgt er zo dus iedere keer weer voor dat ik met een goed gevoel op wereldreis kan gaan.

Goed advies over welke vaccinatie nodig was, goede communicatie, eenvoudig extra vragen te stellen. De afspraak zelf verliep ook zeer soepel. Top!

op tijd, goede uitleg, goed overleg

Snel en fijn geholpen!

Erg snel en fijn geholpen! Het was makkelijk de afspraak online te maken en binnen een week kon er al iemand langskomen. Degene die langs kwam gaf me uitgebreide informatie over het land van bestemming en waar ik op moest letten en binnen 10min was alles geregeld.

Goed en makkelijk

Goed en makkelijk

Top, aardig, snel, uitstekend, vriendelijk

Was mooi snel geregeld en netjes gezet zoals het hoort!!

Perfecte uitleg

Uitgebreide uitleg,

Snel en gemakkelijk geregeld

Snel en gemakkelijk geregeld op een zelf gekozen tijdstip

Hele lieve arts, die super lief was voor onze 3 jarige dochter!

Lieve arts, de dame liet ons dochtertje meehelpen met stempelen en stickers plakken. Ging heel rustig een gesprekje met haar aan en omdat onze dochter zich zo op haar gemak voelde, ging het prikken perfect.

We zien uit naar de volgende keer met deze vrouwelijke arts.

De vrouwelijke arts is heel rustig en vriendelijk, en de uitleg over prikken en medicijnen was helder. Bovendien kan deze arts pijnloos prikken..

Een zeer plezierige ervaring met de arts

Thuis vaccineren is goed bevallen , hadden we al eerder gedaan, alleen het plannen van de afspraak via jullie website was slecht geregeld

Iheb goede ervaringen

Komen afspraken na , werd op avond nog geïnformeer over de tijd. Arts nam ook voldoende de tijd voor je.

Ging lekker vlot en geen last van gehad

alles perfect geregeld!

Telefonisch was het lastig contact te krijgen. Verder verloopt de hele gang van zaken erg soepel en goed georganiseerd.

Goed bereikbaar, komen afspraken na.

Goed rustig geholpen

Top geregeld.

Heel handig zo aan huis. Keurig een SMS vooraf. Goede uitleg over de vacinatie.

Al jaren bij jullie! Altijd vriendelijk en correct geholpen.

Super service

Ik heb er al een paar keer gebruik van gemaakt en de service is super. Eerst een afspraak per mail van een datum en dagdeel en op de dag zelf nog een mail met een nauwkeurige tijdsindicatie en ook nog een sms met nog eens een nauwkeurigere tijdsaanduiding. Super.

Heel goed en vlot

Opaallaan 1212