Snel en accuraat!

Goed en fijn geholpen

Duidelijke uitleg , ze nam netjes de tijd ervoor. Alles goed voorbereid.

Relax

Super fijn om thuis te vaccineren, goede uitleg en arts denkt mee.

Top geregeld

De arts heeft ook de tijd genomen om het ene en ander uit te leggen over verschillende vactinaties. Alles verliep zeer relaxt

fijne arts goede uitleg

Fijn geholpen

Ideaal dat ze aan huis komen. Zeer rustige man, legde goed uit en stelde de kinderen gerust. Heel fijn

Super goed geholpen en uitgelegd

Snel en makkelijk geregeld

Eenvoudig online een afspraak maken, goed advies per mail en aan huis. Makkelijker kan het niet.

Lekker makkelijk en prettige arts aan huis

Prima ervaring. Duidelijke communicatie.

Nooit geweten dat thuis vaccinatie mogelijk was. Maar door omstandigheden nú noodzakelijk. Afspraak was snel gemaakt en op uur en tijd prima geregeld. Deskundige medewerker met goede adviezen.

zorgvuldig

Tijd om vragen te stellen over de vaccinaties.

Heerlijk thuis alles horen en krijgen

Goed op de hoogt gehouden. Goed advies en vriendelijke mensen. Jammer dat hun locaties niet dichterbij zitten.

Vriendelijk en professioneel

Thuisvaccinatie is ideaal, makkelijk om afspraak te maken, ze kwam op tijd, duidelijke uitleg en prikken zo gezet. Vaccinatie boekje erbij en duidelijke rekening die eerst naar je zorgverzekeraar gaat, later zal blijken hoe je verzekerd bent en wat je zelf moet betalen, in mijn geval 10% vergoeding.

Helemaal super, lekker snel.

deskundige

De arts is zeer deskundige, geeft goede informatie en voorlichting. Ze was erg vriendelijk. Kreeg van te voren een bericht dat ze er aankwam

Accuraat, informatief en snel beschikbaar

Op korte termijn een afspraak kunnen maken waarbij wij aanvullend advies kregen. De afspraak werd goed administratief verwerkt, we werden geïnformeerd over de aankomst tijd en een correcte informatieve medewerker bij ons thuis.

Adequate prik actie.

Kundige prikarts, goed op tijd, duidelijke uitleg en advies.

Volgens afspraak, duidelijke afspraken via de mail, goed professioneel en aardig personeel, prima voorlichting en keuze mogelijkheden.

Goede voorlichting, fijne prikker

Prettig dat het thuis gebeurde door een arts met prikervaring verder goede voorlichting en pro actief informatie over andere zaken ala aanschaffen klamboe, gebruik malaria pillen enz

Perfect geregeld en scheelt veel reistijd

Voor mij was Assen wat een half uur rijden is de dichtstbijzijnde GGD locatie voor het halen van de benodigde revaccinaties. Dat zou inhouden dat je met 2 personen ruim een halve middag aan tijd en totaal ca 70 km aan brandstof kwijt bent. Met thuisvaccinatie.nl is alles in ca. een kwartier voor 2 personen aan huis geregeld door een vriendelijke arts met duidelijke uitleg.

Toegankelijk, gemakkelijk en grondig

Toegankelijk (geen wachtrij van vele weken), gemakkelijk (want: thuis) en grondig (in advisering).

Goede uitleg, op tijd, nauwkeurig.

Prima en vriendelijke inhoudelijke voorlichting. Met humor gebracht

Relatief eenvoudig om een afspraak te maken. Ook het tijdsblok waarbinnen de afspraak tot uitvoering kon komen werkte goed. De "vernauwing" van het tijdsblok zou iets scherper mogen. Waar wel een verbetering te bereiken is, is de mogelijkheid om meerdere vaccinaties te combineren in één afspraak. Dat gaat bijna niet on line, met als gevolg dat de arts twee maal naar Zeeland moet komen, wat eenvoudig in één afspraak te regelen was. Zonde van tijd en geld

top service

vriendelijk contact ,perfect service.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp