Prima geholpen

Ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen. Helemaal tevreden.

Snelle vakkundige service aan huis.

Prettig en vakkundig contact met de arts.

Adequaat en snel

Snelle reactie, ook toen er iets niet volgens verwachting verliep. Binnen twee uur rechtgezet.

Kundig advies

Vaccinatie aan huis was heel prettig, fijne arts, op tijd aanwezig en kundig advies over de te vaccinaties die voor reis nodig werden geacht en ook nog tips gekregen over enkele reisziektes.

Last minute een vakantie geboekt naar Gambia. Gelukkig kon ik snel en makkelijk advies krijgen betreft Malaria pillen en nodige inentingen. Uiteindelijk is er een arts op kantoor gekomen voor mijn inenting. Super bedankt voor jullie snelle en betrouwbare reacties. Malariapillen waren binnen 2 dagen bezorgd! Top vakantie gehad zonder zorgen :)

Prettig en informatief

Volgens afspraak en vriendelijk geholpen met het nodige advies voor het te bezoeken land.

Veilige en correcte afwikkeling

Wij voelden ons er vooral veilig bij. Heel fijn de persoonlijke aandacht en informatie

erg goed

Punctueel op tijd en erg behulpzaam. Goede tips nog gekregen. Super fijn dit thuis te kunnen doen.

Duidelijk gewoon superrrrrr goed

Fijne accurate voorlichting en uitvoering vaccinaties

Dus goed voorgelicht en uitermate vakkundige uitvoering van de nodige vaccinaties

Professioneel en betrouwbaar

Met vier kleine kinderen naar een hoog risicoland waren er hier best een boel vaccinaties nodig! De arts die de vaccinaties kwam zetten deed dit professioneel en met de nodige zorgvuldigheid.

Goede informatie en prettig bezoek

Geoede voorlichting. Bezoeker heeft gele boekje goed nsgekeken en aangevuld. Van vaccinatie geen last gehad

Netjes op tijd, snel geholpen

Was helemaal goed. Goede uitleg, nette en rustige arts.

goed en snel geregeld

fijne vriendelijke arts aan huis

Je wordt serieus genomen

Je krijgt keurig advies en de juiste vaccinaties.

Fantastisch!

Makkelijk en zeer vakkundig! Prettige persoon met duidelijke informatie.

Erg vriendelijk en ruim op tijd.

Omdat ik nadat ik de afspraak had gemaakt, een andere afspraak kreeg die ik niet kon verzetten, had ik gebeld met het verzoek om een beperkt tijdslot aan te geven. Dat kon niet, maar degene aan de telefoon (ook een erg aardige gast), heeft een opmerking bij mijn planning gezet dat ik het liefst zo vroeg mogelijk aan de beurt wilde komen. Dat is gelukt! De vrouw die langskwam was erg aardig en adequaat.

Wat een top service. De medewerker had alle tijd voor mijn zoontje om hem gerust te stellen en super kundig.

Heel goed geregeld

Dit was de eerste keer. Wij zijn echt tevreden over alles. Arts was zeer vakkundig en nam alle tijd voor alle informatie. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken en je gegevens invullen en de rest wordt voor je gedaan. Echt super!!!

Prima service..mevr geeft uitleg over de gestelde vragen, vertelt wat je wel en niet moet doen. En dat alles in korte tijd.

Lekker makkelijk en goede uitleg aan iedereen

Uitstekend en goede service en heel goed en vriendelijk

Goede informatie en snelle service

X

Aankomsttijd in orde,,professionele instelling arts

Prima, eenvoudig te regelen en keurig een melding van de te verwachte aankomst!

Zeer correct persoon die de vaccinatie plaatste en voldoende uitleg en vragen.

Snelle, duidelijke en goede service!

Erg vriendelijke arts en het contact eromheen was ook erg prettig. Duidelijk en behulpzaam.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp