Makkelijk thuis prikken

Goed en makkelijk thuis op een tijd die past

Netjes volgens afspraak met goed advies

Fijn om aan huis gevaccineerd te kunnen worden. Heldere uitleg. Snel geregeld.

Goed advies en goed geholpen

Natuurlijk heel handig dat ze thuis kunnen komen. Heb goed advies gekregen dit was voor een update alles is gewoon goed gegaan.

Goede communicatie vooraf, medewerker die op huisbezoek kwam was vriendelijk, heeft heel rustig gevaccineerd waardoor we geen van allen last hadden in de dagen erna. Kan de factuur nog niet beoordelen want deze is nog niet binnen maar ik heb al wel twee keer verzoek gehad om jullie te beoordelen dus dat is best vreemd.

Keurige en snelle service

Prettige visite en goed advies

Duidelijke uitleg door een ervaren arts. Afspraak was ook binnen een paar dagen geregeld. Alles werd heel goed verteld & binnen een half uurtje was alles klaar.

Prima geregeld

Goede uitleg

Duidelijke voorlichting

Duidelijke website, eenvoudig afspraak maken. Eerlijk advies dus geen onnodige uitgaven.

Prima, vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke arts die met kennis van zaken ons gevaccineerd heeft en alles heeft uitgelegd over de situatie in India. Ook was er genoeg ruimte voor onze vragen

Heel goed verlopen

Goeie uitleg tijd genomen prettig persoon

Alles was makkelijk en goed geregeld

Makkelijk te regelen waar en wanneer. En snel klaar en duidelijke uitleg

Vlot en prettig

Pieter is een aardige man en het verliep vlot

Zo praktisch aan huis en prima advies

Omdat is al een ervaring had met de thuisvaccinatie was het voor mij logisch om opnieuw hen in te schakelenvoor advies

Prima breed geïnformeerd.

Prima geïnformeerd over benodigde vaccinaties en medicatie.

Goede communicatie en afwikkeling.

Thuis prikken is fantastisch, zeker voor de kinderen.

Prima geregeld

Goede voorlichting en eenvoudig proces!

Prima kort maar duidelijk

Kort maar duidelijk

Fijn om thuis gevaccineerd te worden.

Aardige en deskundige arts die ons heeft gevaccineerd. Drie keer een consult in rekening brengen voor drie gezinsleden die dezelfde reis maken en dus hetzelfde advies krijgen vind ik wat minder maar de thuisservice is heel fijn.

Keurig op tijd voor gemaakte afspraak

Prettig overleg over wel of geen vaccinatie en malaria profylaxe

Top service

Een echte aanrader!

Snel en makkelijk

Zie titel

prettig&efficient

Ervaring was bij vaccinatie tegen gordelroos. Vriendelijke service van zowel het afsprakenbureau als van de bezoekende arts.

Aardige arts, goede duidelijke uitleg en snel geprikt. We hadden tijdvak tussen 18 uur en 22 uur. Arts kwam om 2200 , dus het tijdvak wordt geheel benut

Goede uitleg rustige vakbekwame arts

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp