Erg gemakkelijk en praktisch

Aangezien wij in totaal met vijf personen moesten worden gevaccineerd was dit erg effectief, gemakkelijk en praktisch. Kregen een duidelijke toelichting bij de vaccinaties en tips voor onze reis. Kortom, ideaal!

In 1 woord Super!

Heel fijn dat er optie is om de medewerker aan huis te laten komen, met 3 kinderen is dat fantastisch, in de eigen omgeving! Goede voorlichting en keuze mogelijkheden!

Fijne ervaring

Super geregeld allemaal, service aan huis op de afgesproken tijdstippen en goed advies

Prima!

Fijn geregeld

Perfect, ook qua voorlichting

Perfect, ook qua voorlichting

Super snel gevaccineerd, rustig thuis, mooi op tijd en duidelijk advies.

Helemaal tevreden tot nu toe. Moet alleen financieel nog afgehandeld.

Fijne arts

Ik was erg nerveus, maar het is mij alles meegevallen. De arts die mij kwam vaccineren was heel vriendelijk en stelde mij erg gerust.

Op korte termijn afspraak kunnen maken als voorbereiding op onze gezinsreis naar Thailand. Uitstekend geadviseerd en de prikjes waren zo gezet, ook bij de kids van 2 en 4.

Zeer prettig!!!

I

Kundig advies en vaccinaties in vertrouwde omgeving: thuis

Rustige, kundige uitleg over de vaccinaties en een adequate bejegening naar een van onze dochters die prikken héél spannend vindt.

Super goed en netjes voorgelicht

Efficiënt en comfortabel

De betreffende arts was vriendelijk en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Aangezien ik in een buitengebied woon, was het voor mij heel comfortabel dat het thuis kon gebeuren.

Prima geholpen. Duidelijke uitleg en mooi op tijd!

Zie boven

Hulp via telefoon prima

Website vind ik minder, zeker als je kinderen wil inschrijven. Thuis arts heel relaxed.

She was amazing and friendly

Everything went perfectly well, I would definitely recommend her

Kundig en vriendelijk

Afgesproken tijdstip , hygiënisch en netjes.

Deskundig vriendelijk en efficiënt

Goede service, snel in te plannen en ruime tijden. Heel praktisch als je een volle agenda hebt.

Kundig

Het was even veel in vullen digitaal maar daarna ook snel een goed advies, kosten en wanneer ze bij je op bezoek komen. Fijne rustige bekwame arts die wij op bezoek hadden en ons nog wat onderwerpen uitlegde. Fijn dat je gewoon thuis kunt blijven. Als erg prettig ervaren.

een goede op de klant gericht bedrijf

makkelijk af te spreken. denken mee aan wat nodig is. duidelijke uitleg . komen afspraken nauwkeurig na.

Op tijd, kundig en vriendelijk!

Vakkundige arts net uitgebreid advies en alle tijd, vooral ook voor onze dochter.

Super fijn en makkelijk

Snel en makkelijk

Fantastisch. Snel, efficiënt en vriendelijk.

Fijne deskundige service thuis

Snel een afspraak beschikbaar, en vaccineren thuis was makkelijk.

Adviezen over welke vaccinaties nodig waren, waren helder, de persoon die de vaccinaties zette vriendelijk. Afspraken werden prima nagekomen. Alleen het maken van een afspraak voor een herhaalvaccinatie voor mijn kind via de website was minder makkelijk, maar dat was met een telefoontje opgelost.

Op tijd en kundig.

Capabel, op tijd (!) en vriendelijk.

Goede medische informatie voor onze reis.

Lux dat ze thuis komen vaccineren, goede tips waar we op moeten letten. Echt super!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp